Semih Saygıner

Semih Saygıner

Son dakika Semih Saygıner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Semih Saygıner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Semih Saygıner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semih Saygıner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semih saygıner gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 semih saygıner haberi bulunmuştur. Tüm semih saygıner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Semih Saygıner, Mısır'da Dünya şampiyonu oldu
Semih Saygıner, Mısır'da Dünya şampiyonu oldu Milli bilardocu Semih Saygıner, Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrinde düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda şampiyon oldu.
4.12.2021 Diğer Sporlar
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Semih Saygıner, Dünya Kupası'nda 3'üncü oldu
Semih Saygıner, Dünya Kupası'nda 3'üncü oldu Milli bilardocu Semih Saygıner, 2018 yılının son Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şenay Gürler'den 'öpüşme sahnesi' cevabı
Şenay Gürler'den 'öpüşme sahnesi' cevabı Oyuncu Şenay Gürler, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de objektiflere yansıdı.
7.12.2018 Magazin
Semih Saygıner, bronz madalya kazandı
Semih Saygıner, bronz madalya kazandı Milli sporcu Semih Saygıner, 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Semih Saygıner'den yeni bir rekor
Semih Saygıner'den yeni bir rekor Milli bilardocu Semih Saygıner, 6 ıstakada 40 sayı çekerek 3 Bant Dünya Kupalarında yeni bir rekora imza attı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Semih Saygıner dünya ikincisi oldu
Semih Saygıner dünya ikincisi oldu Semih Saygıner, 2018 3 Bant Dünya Kupası finalinde Hollandalı Dick Jaspers'a mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada noktaladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli sporcu Semih Saygıner, Türkiye şampiyonu oldu
Milli sporcu Semih Saygıner, Türkiye şampiyonu oldu Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda milli sporcu Semih Saygıner, genel klasmanda ilk sırada yer alarak şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli bilardocu Semih Saygıner'in evine hırsız girdi
Milli bilardocu Semih Saygıner'in evine hırsız girdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren Milli bilardocu Semih Saygıner'in evi kimliği belirsiz maskeli iki kişi tarafından soyuldu. Olayla ilgili konuşan Milli bilardocu "Bu kişilerin uzun zamandan bu yana aranan şüpheliler olduğunu öğrendim. İnşallah en kısa sürede yakalanırlar" dedi.
14.09.2017 Magazin
Telefon keyfi
Telefon keyfi Şenay Gürler’le dünyaca ünlü bilardocu sevgilisi Semih Saygıner’in Bodrum tatili devam ediyor.
12.06.2017 Magazin
Süper anneanne
Süper anneanne Oyuncu Şenay Gürler ve sevgilisi Semih Saygıner’le önceki gün Bodrum Ortakent plajındaydı.
7.06.2017 Magazin
Uyumlu çift
Uyumlu çift Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, önceki akşam sevgilisi Şenay Gürler’le Asmalımescit’teydi.
8.04.2017 Magazin
Şenay Gürler’den gelinlikli paylaşım
Şenay Gürler’den gelinlikli paylaşım Şenay Gürler, sosyal medya hesabından gelinlikli bir fotoğrafını yayımladı.
6.04.2017 Magazin
Semih Saygıner açıkladı: Ciddi potansiyel var
Semih Saygıner açıkladı: Ciddi potansiyel var TÜRK bilardosunun en önemli ismi Semih Saygıner, Dünya 3 Bant Bireysel Bilardo Şampiyonası'nda elde ettiği 3.'lüğün ardından ''Toparlanmaya başladım, sahalara eski formumda döndüğümü hissediyorum'' dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Semih Saygıner dünya üçüncüsü oldu
Semih Saygıner dünya üçüncüsü oldu Semih Saygıner, Ferdi Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda üçüncü oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Semih Saygıner, Ferdi Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda yarı finale kaldı
Semih Saygıner, Ferdi Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda yarı finale kaldı YILIN en büyük ve en prestijli organizasyonu olan Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda Fransız rakibi Jerome Barbeillon'u mağlup eden "Büyük Usta" Semih Saygıner adını yarı finale yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rahatsız oldu
Rahatsız oldu Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner, oyuncu sevgilisi Şenay Gürler ile İstinyepark AVM’de objektiflere takıldı...
23.09.2016 Magazin
Sporda bile beraberler
Sporda bile beraberler Şenay Gürler ile Semih Saygıner önceki gün Nişantaşı’ndaydı...
23.08.2016 Magazin
Sportmen aşıklar
Sportmen aşıklar Semih Saygıner ile Şenay Gürler’in aşkı devam ediyor. Nişantaşı’nda spor salonuna giden ikili, bir an olsun ellerini bırakmadı....
21.08.2016 Magazin
Tuvalete de gelin!
Tuvalete de gelin! Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner ile oyuncu sevgilisi Şenay Gürler önceki akşam Nişantaşı City’s AVM’deydi...
15.08.2016 Magazin
Başkaları evlensin!
Başkaları evlensin! Oyuncu Şenay Gürler ile Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi...
27.03.2016 Magazin
İlk etap Çakap’ın
İlk etap Çakap’ın Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1'inci etabını erkeklerde Mehmet Can Çapak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Lassa, Barcelona’yla 1 milyara dokunacak
Lassa, Barcelona’yla 1 milyara dokunacak Barcelona ve Arda Turan’ın resmi sponsoru olan Lassa, 54 ülkede bugün vizyona giren reklam filmiyle çok konuşulacak. Filmde, Arda ve takım arkadaşları Suarez, Pique, Neymar ve Rakitic’i zorlu bir antrenman bekliyor. Reklamı 54 ülkede 1 milyar kişinin izleyecek
21.02.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Semih Saygıner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semih saygıner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.