Semih Özsoy

Semih Özsoy

Son dakika Semih Özsoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Semih Özsoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Semih Özsoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semih Özsoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semih özsoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 semih özsoy haberi bulunmuştur. Tüm semih özsoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Emre gidiyordu geri çevirdik'
'Emre gidiyordu geri çevirdik' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu'nu Sportif Direktör olarak basın mensuplarının karşısına çıkardı.
28.10.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de karar verildi! Yeni başkan vekili Erol Bilecik
Fenerbahçe'de karar verildi! Yeni başkan vekili Erol Bilecik Fenerbahçe'de başkan vekilliği yapan Semih Özsoy'un görevinden istifa etmesinin ardından yeni başkan vekili resmen açıklandı.
4.09.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de vedalar üst üste geliyor
Fenerbahçe'de vedalar üst üste geliyor Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un göreve gelmesinden sonra hem yönetim kurulu hem de futbol takımında birçok isim görevinden ayrıldı.
14.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy istifa  etti
Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy istifa etti Fenerbahçe Kulübünde başkan vekili Semih Özsoy, görevinden istifa etti.
12.08.2020 Futbol
Fenerbahçe, Acıbadem Sağlık Grubu ile sponsorluk konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı
Fenerbahçe, Acıbadem Sağlık Grubu ile sponsorluk konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı Fenerbahçe, Mehmet Ali Aydınlar'ın sahibi olduğu Acıbadem Sağlık Grubu ile sponsorluk konusunda anlaşmaya vardı.
7.08.2020 Süper Lig
Obradovic sonrası Fenerbahçe Beko'da yaprak dökümü!
Obradovic sonrası Fenerbahçe Beko'da yaprak dökümü! Fenerbahçe Beko'da koç Zeljko Obradovic ile yolların ayrılması sonrası yeni sezon kadro yapılanmasının nasıl olacağı merak ediliyor.
24.06.2020 Fenerbahçe
Ozan Tufan'ın 2 maçlık cezası 1 maça indirildi!
Ozan Tufan'ın 2 maçlık cezası 1 maça indirildi! Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ın 2 maçlık cezasını 1 maça indirdi. Ozan, bu hafta Kasımpaşa karşısında forma giyebilecek.
19.06.2020 Fenerbahçe
Zeljko Obradovic yüzde 65 Fenerbahçe'de kalıyor!
Zeljko Obradovic yüzde 65 Fenerbahçe'de kalıyor! Son 4 gündür Özsoy, Gherardini ve Sırp koç arasında yapılan görüşmeler pozitif yönde ilerlerken Obradoviç’in durumu başkan Ali Koç ile yapacağı son zirvenin ardından netleşecek.
19.06.2020 Basketbol
PFDK kararları açıklandı! Adem Büyük, Ozan Tufan, Ali Koç'un cezaları belli oldu
PFDK kararları açıklandı! Adem Büyük, Ozan Tufan, Ali Koç'un cezaları belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a 45, başkan vekili Semih Özsoy'a 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
18.06.2020 Fenerbahçe
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti. Sarı lacivertli kulüpte uzun yıllar görev yapan Nihat Özdemir, Instagram'da katıldığı bir canlı yayında 'Türk futbolunda 9 yıldır şike tartışması yok' şeklinde bir cümle kullanmış ve bu söz sarı lacivertli camiada tartışmalara neden olmuştu.
17.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Zeljko Obradovic ile bir görüşme daha yapacak
Fenerbahçe Zeljko Obradovic ile bir görüşme daha yapacak Fenerbahçe'de son dakika Zeljko Obradovic gelişmesi. Obradovic, pazartesi günü Semih Özsoy ile yemek yedi, dün Ali Koç ile bir araya geldi. Obra ve yönetim bugün bir görüşme daha gerçekleştirecek.
17.06.2020 Fenerbahçe
Ali Koç ve Semih Özsoy, PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç ve Semih Özsoy, PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
10.06.2020 Futbol
Nihat Özdemir: Fenerbahçe yönetimi tarafından konunun saptırılması asıl 'rezalet'tir
Nihat Özdemir: Fenerbahçe yönetimi tarafından konunun saptırılması asıl 'rezalet'tir Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaların ardından Fenerbahçe cephesinden gelen tepkilere yanıt verdi.
5.06.2020 Futbol
Semih Özsoy: Nihat Özdemir'in ihracı konusunda gerekeni yapacağız
Semih Özsoy: Nihat Özdemir'in ihracı konusunda gerekeni yapacağız Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in kulüpten ihraç edilmesiyle ilgili büyük bir talep geldiğini ve gerekeni yapacaklarını söyledi.
5.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy'dan Obradovic açıklaması
Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy'dan Obradovic açıklaması Fenerbahçe Başkan vekili Semih Özsoy, son günlerde Fenerbahçe Beko Başantrenörü Obradovic ile ilgili çıkan haberler için bir açıklama yaptı.
20.03.2020 Fenerbahçe
10 Süper Lig kulübü, PFDK'ya sevk edildi
10 Süper Lig kulübü, PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; Beşiktaş, MKE Ankaragücü, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Trabzonspor, Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor, Hes Kablo Kayserispor, Demir Grup Sivasspor ve Galatasaray'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı. Ayrıca, Trabzonsporlu yöneticiler Ertuğrul Doğan ve Ömer Sağıroğlu da PFDK'ya sevk edilen isimler oldu.
10.03.2020 Futbol
Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız: 66-63
Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız: 66-63 THY Euroleague'de play-offa kalma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe Beko, sahasında köklü Sırp ekibi Kızılyıldız'ı 66-63 mağlup etti.
5.03.2020 Basketbol
Fenerbahçe'den yeni teknik direktör açıklaması!
Fenerbahçe'den yeni teknik direktör açıklaması! Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Ersun Yanal ve yeni teknik direktör hakkında konuştu.
4.03.2020 Fenerbahçe
Alexander Sörloth ve Semih Özsoy PFDK'ya sevk edildi!
Alexander Sörloth ve Semih Özsoy PFDK'ya sevk edildi! Trabzonspor'un Norveçli forveti Alexander Sörloth ve Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, PFDK'ya sevk edildi.
11.02.2020 Futbol
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den flaş açıklamalar! Göztepe-Beşiktaş maçı...
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den flaş açıklamalar! Göztepe-Beşiktaş maçı... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Nihat Özdemir, lisans talimatı, Zorlu görüşmesi, VAR kayıtları ve Göztepe-Beşiktaş maçındaki kural hatası iddiaları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
6.02.2020 Futbol
F.Bahçeli isimden çok sert tepki: İnanılır gibi değil
F.Bahçeli isimden çok sert tepki: İnanılır gibi değil Fenerbahçe başkan vekili Semih Özsoy, Trabzonspor'a karşı kaybedilen maçın ardından sert açıklamalarda bulundu.
2.02.2020 Fenerbahçe
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe kararı!
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe kararı! TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin limit artırımı kararına itirazının incelendiği ve tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; alınan ara kararların gereği yerine getirildikten sonra dosyanın karara bağlanmasına, oybirliği ile karar verildiğini açıkladı. Bu kararın perde arkası da ortaya çıktı.
21.01.2020 Futbol
Zekeriya Alp, Ali Koç ile yaptığı Zorlu görüşmesi hakkında ilk kez konuştu!
Zekeriya Alp, Ali Koç ile yaptığı Zorlu görüşmesi hakkında ilk kez konuştu! MHK Başkanı Zekeriya Alp, sezonun ilk yarısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Zorlu'da yaptığı konuşmanın detaylarını açıkladı.
3.01.2020 Futbol
Fenerbahçe'de Semih Özsoy'dan flaş sözler!
Fenerbahçe'de Semih Özsoy'dan flaş sözler! Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.
30.12.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Semih Özsoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semih özsoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.