Selin Yapı

Selin Yapı

Son dakika Selin Yapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selin Yapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selin Yapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selin Yapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selin yapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 selin yapı haberi bulunmuştur. Tüm selin yapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 ay vade sıfır faiz
20 ay vade sıfır faiz Rings İstanbul'da 20 ay vade sıfır faiz imkânı.
10.07.2015 Arşiv
Ev alan babalara indirim var!
Ev alan babalara indirim var! Okulların kapanması ve Ramazan ayının gelmesiyle durgunlaşan konut sektörüne hareket katmak isteyen firmalar babaları hedefine aldı. Bugün, babalara özel 20 bin liraya varan indirimler yapılıyor.
20.06.2015 Ekonomi
Rings İstanbul'da kampanya
Rings İstanbul'da kampanya Rings İstanbul’da sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerden birini almak isteyenlerin kredi faizinin yüzde 50’si Selin Yapı tarafından karşılanıyor.
17.03.2015 Arşiv
Şimdi daire alan aidat ödemiyor
Şimdi daire alan aidat ödemiyor SELİN Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için bir kampanyaya imza attı...
20.02.2015 Arşiv
Rings İstanbul'da kampanya
Rings İstanbul'da kampanya Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için özel bir kampanyaya imza attı.
10.02.2015 Arşiv
Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya
Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya Rings İstanbul’da bahçeli ve teraslı evler yüzde 15 indirimli.
17.12.2014 Arşiv
Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olun!
Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olun! Rings İstanbul projesinde cazip ödeme kampanyası
22.10.2014 Arşiv
Rings İstanbul'da faizsiz daire
Rings İstanbul'da faizsiz daire Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü gününden itibaren açık olacak.
29.09.2014 Arşiv
Rings AVM Açılışa Hazırlanıyor
Rings AVM Açılışa Hazırlanıyor Sancaktepe'nin ilk AVM'si Rings Alışveriş Merkezi, açılışa hazırlanıyor.
2.07.2014 Arşiv
Satış ofisleri babalara hazır
Satış ofisleri babalara hazır Özel günleri fırsat bilen konut üreticileri, Babalar Günü’nü de es geçmedi. Projelerin satış ofislerine giden babalar, 30 bin liralık indirimlerden tatil hediyelerine kadar birçok avantajla karşılaşacak
13.06.2014 Futbol
Rings İstanbul'da Kampanya
Rings İstanbul'da Kampanya Rings İstanbul bahçeli, teraslı ve Home Office evlerini satışa sundu
11.04.2014 Arşiv
Konutta bayram fırsatları
Konutta bayram fırsatları Konut üreticilerinin ofisleri bayramda da açık
14.10.2013 Arşiv
Rings İstanbul Bayramda da Açık
Rings İstanbul Bayramda da Açık Yaşamın başladığı Rings İstanbul’da satış ofisi bayramın üçüncü gününden itibaren tatil boyunca ziyaret edilebilecek.
10.10.2013 Arşiv
Rings İstanbul’dan Bayram Hizmeti
Rings İstanbul’dan Bayram Hizmeti Yaşamın başladığı Rings İstanbul’da satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren tatil boyunca ziyaret edilebilecek.
30.07.2013 Arşiv
Sevgililer Günü'nde Ev Sahibi Olun
Sevgililer Günü'nde Ev Sahibi Olun Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul’da fırsatlar devam ediyor.
6.02.2013 Arşiv
Rings İstanbul'la Yeni Yıla 'Ev'li Girin
Rings İstanbul'la Yeni Yıla 'Ev'li Girin Rings İstanbul, yeni yıla ‘ev’lenerek girmek istenenlere birbirinden cazip dört farklı ödeme alternatifi sunuyor.
19.12.2012 Arşiv
Rings İstanbul'da Son Fırsat!
Rings İstanbul'da Son Fırsat! Rings İstanbul, yeni yıla ‘ev’lenerek girmek istenenlere birbirinden cazip dört farklı ödeme alternatifi sunuyor.
4.12.2012 Arşiv
Rings İstanbul'da Yüzde 1 Peşin İmkanı!
Rings İstanbul'da Yüzde 1 Peşin İmkanı! Rahat, konforlu ve eksiksiz bir hayatın tüm öğelerini İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerine kurduğu Rings İstanbul projesinde toplayan Selin Yapı, konut sektörüne kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
12.03.2012 Arşiv
Rings İstanbul ve Bilfen'den bir ilk
Rings İstanbul ve Bilfen'den bir ilk Anadolu Yakası’nın en iddialı projesi Rings İstanbul ve Bilfen, bir ilki gerçekleştirerek anasınıfı ve ilköğretim dersliklerinin yer aldığı okulu projeye dahil etti. Bilfen’in Rings İstanbul’a katılması ile projeden ev almak isteyen çocuklu ailelerin en büyük sorunu da çözülmüş oldu…
9.01.2012 Arşiv
Şişli’deki son parsellere yüksek fiyat
Şişli’deki son parsellere yüksek fiyat Şişli Valikonağı’nda yer alan 8 bin metrekarelik arsa, 23 Aralık’ta açık artırmayla satılacak
20.12.2011 Ekonomi
Rings İstanbul’da 1 yıl sonra ödeme
Rings İstanbul’da 1 yıl sonra ödeme Rings İstanbul’da taksit ödemesi 1 yıl sonra başlıyor
9.11.2011 Arşiv
Aşçıoğlu’nun başına gelmedik kalmadı, baca da tarihi çıktı
Aşçıoğlu’nun başına gelmedik kalmadı, baca da tarihi çıktı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun İstanbul Mecidiyeköy’deki Likör Fabrikası arazisinde tespit edilen ‘tarihi baca’ yüzünden fabrikanın yıkılmaması kararı almasına ilişkin haberi değerlendiren Aşçıoğlu İnşaat ve Emlak Konut GYO, “Koruma Kurulu yeniden yapılanma sürecinde, henüz alınmış bir karar yok...
12.09.2011 Arşiv
Avrupa’dan konuta 20 ödül
Avrupa’dan konuta 20 ödül Türkiye'deki gayrimenkul projeleri, bir yandan da yurtdışındaki rakiplerini zorluyor....
2.09.2011 Arşiv
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Tüm yollarımız ulaşıma açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Tüm yollarımız ulaşıma açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “9 Temmuz tarihinden itibaren Batı ve Orta Karadeniz illerimizdeki sel ve heyelan afetleri ne yazık ki, can ve mal kayıplarına neden oldu. Adeta İklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini yaşıyoruz” dedi.
12.07.2023 Gündem
Bakan Kurum, selin vurduğu Karabük'te
Bakan Kurum, selin vurduğu Karabük'te Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, selin etkilediği Karabük'te incelemelerde bulunup, "Vatandaşımızın bu noktada her türlü ihtiyacını giderecek adımları atıyoruz. Takip ediyoruz ve süreci üstesinden milletimizle birlikte geleceğiz. Milletimiz müsterih olsunlar" dedi.
1.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Selin Yapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selin yapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.