Selim Kosif

Selim Kosif

Son dakika Selim Kosif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selim Kosif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selim Kosif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selim Kosif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selim kosif gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 selim kosif haberi bulunmuştur. Tüm selim kosif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Kosif'ten tepki!
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Kosif'ten tepki! Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Kosif, Galatasaray'a 3-1'lik mağlubiyetin ardından sosyal medya hesabından mevcut yönetime büyük tepki gösterdi.
24.02.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçeli eski yöneticiden şok tweet!
Fenerbahçeli eski yöneticiden şok tweet! Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyelerinden Selim Kosif, sarı-lacivertlilerin Akhisarspor'a 3-0 yenildiği maç sonrasında tepki gösterdi.
10.12.2018 Fenerbahçe
Eski yöneticilerden Philip Cocu'ya ağır sözler!
Eski yöneticilerden Philip Cocu'ya ağır sözler! Fenerbahçe'nin Göztepe karşısında aldığı 1-0'lık yenilginin ardından sarı-lacivertli teknik heyete olan eleştirilerin dozajı artmaya başladı.
26.08.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu!
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu! Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde yönetim listeleri de heyecan yarattı. Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un özellikle yönetim listesine kimleri aldığı günün merak konusu oldu.
2.06.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın seçim kozu o isim!
Aziz Yıldırım'ın seçim kozu o isim! Aziz Yıldırım, eski yönetici arkadaşı Nihat Özdemir’in kızı Ebru Özdemir’i yönetime almak için girişimlerini hızlandırdı. Yıldırım, iş dünyasının başarılı ismine önemli bir görev verecek.
2.05.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım o isimle yolları ayırıyor!
Aziz Yıldırım o isimle yolları ayırıyor! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şu anki yönetimden Ozan Balaban, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve Selim Kosif ile yoluna devam edecek. Başkan, kardeşi Ali Yıldırım ile ilgili net bir karar vermiş değil. Üyeler tarafından tepki gören Mahmut Uslu ile yollar ayrılacak.
13.04.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Futbol Takımı'na yeni otobüs
Fenerbahçe Futbol Takımı'na yeni otobüs Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni otobüsü, düzenlenen törenle kulübe teslim edildi.
4.04.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe yöneticisinden olay tweet!
Fenerbahçe yöneticisinden olay tweet! Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, resmi Twitter hesabından, Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma ile ilgili yapılan bir paylaşımı retweet edip takipçileriyle paylaştı.
2.03.2018 Fenerbahçe
Gökhan Saral’dan Selim Kosif’e...
Gökhan Saral’dan Selim Kosif’e... Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak’ın yabancı kuralıyla ilgili bir açıklamasına sosyal medyadan tepki gösteren Fenerbahçe Yöneticisi Selim Kosif’e, Bordo- Mavililer’in idarecisi Gökhan Saral’dan yanıt geldi.
18.11.2017 Trabzonspor
Gözler kongrede! Ali Koç'un şansı...
Gözler kongrede! Ali Koç'un şansı... Fenerbahçe’de herkesin konsantrasyonu gelecek yıl Mayıs ayında yapılacak kongre... Kulislerde dolaşan iddialara göre, Aiz Yıldırım çekilmediği sürece Ali Koç'un başkan olma şansı çok düşük...
15.10.2017 Fenerbahçe
Yıldırım'dan derbi öncesi ziyaret
Yıldırım'dan derbi öncesi ziyaret Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.
22.09.2017 Fenerbahçe
Survivor Ogeday'dan 'Fenerbahçe' sürprizi!
Survivor Ogeday'dan 'Fenerbahçe' sürprizi! Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken yarışma sonrası ilk ziyaretlerinden birini sporcusu olduğu Fenerbahçe Kulübü'ne yaptı.
27.06.2017 Magazin
Fenerbahçe'de bayramlaşma töreni yapıldı
Fenerbahçe'de bayramlaşma töreni yapıldı Fenerbahçe Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni bugün yapıldı.
27.06.2017 Fenerbahçe
Ahmet Çakar: 'Taraftarın suçu değil'
Ahmet Çakar: 'Taraftarın suçu değil' Ahmet Çakar: "Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak, umudunu yeşertecek bir kadro yok"
4.05.2017 Fenerbahçe
'Derbide Beşiktaş'ı rahat yeneceğiz'
'Derbide Beşiktaş'ı rahat yeneceğiz' Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, "Derbide Beşiktaş'ı rahat yeneceğiz" dedi.
4.05.2017 Fenerbahçe
Sanat sağlıkla birleşti
Sanat sağlıkla birleşti Saç ekim merkezlerinden ASMED, sanatla olan bağını ünlü Türk sanatçı Ahmet Güneştekin’in eserleriyle güçlendirdi
23.02.2017 Magazin
TFF Tahkim Kurulu, Kosif'in cezasını onadı
TFF Tahkim Kurulu, Kosif'in cezasını onadı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif'e verilen 45 gün hak mahrumiyeti cezasını onadı.
23.09.2021 Futbol
PFDK, Fenerbahçe'ye ceza yağdırdı
PFDK, Fenerbahçe'ye ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Disiplin Kurulu verdiği cezaları açıkladı. Kurul Fenerbahçe Kulubü'ne ve yönetici Mehmet Selim Kosif'e ceza yağdırdı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi!
Beşiktaş ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi! Beşiktaş ve Fenerbahçe saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürattan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFKD) sevk edildi. Ayrıca Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Mehmet Selim Kosif'in, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.
13.12.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe cephesinden Cüneyt Çakır'a olay sözler
Fenerbahçe cephesinden Cüneyt Çakır'a olay sözler Fenerbahçe'nin deplasmanda Antalyaspor'a 1-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından F.Bahçe cephesinden hakem Cüneyt Çakır'a tepki vardı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Muhaharrem Usta'ya çok sert tepki!
Fenerbahçe'den Muhaharrem Usta'ya çok sert tepki! Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, Twitter hesabından Trabzonspor'un CAS başvurusuyla ilgili çok sert bir açıklama yayınladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye bir sponsor daha!
Fenerbahçe'ye bir sponsor daha! Sarı-lacivertli ekip, forma sırt sponsorluğu için Akasya Alışveriş Merkezi ile sözleşme imzaladı.
8.11.2016 Fenerbahçe
Obradovic ile 10 yıl daha!
Obradovic ile 10 yıl daha! Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Zeljko Obradovic için yüreklere su serpen açıklamalar yaptı.
13.10.2016 TBL
Fenerbahçe bir ilke daha imza attı!
Fenerbahçe bir ilke daha imza attı! Fenerbahçe Ülker Fenerium Mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Fenerium'un basketbol konseptiyle açtığı mağaza aynı zamanda Türkiye'de bir ilk olma özelliği de yaşıyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Mahmut Uslu: Galatasaray ölümü alırdı, kupayı alamazdı!
Mahmut Uslu: Galatasaray ölümü alırdı, kupayı alamazdı! Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunda Kadıköy'de şampiyonluk kupasını kaldırmasıyla ilgili, "Ben yönetici olsaydım, ölümü alırlardı kupayı alamazlardı. Aziz Yıldırım olsaydı zaten böyle bir şey olmazdı." dedi.
8.10.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Selim Kosif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selim kosif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.