Seleznov'dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı
Seleznov'dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı Ukraynalı golcü Yehven Seleznov'un Galatasaray beni istedi Akhisarspor bırakmayınca ağladım sözleri dikkat çekti.
7.05.2021 Galatasaray
Seleznov'dan Galatasaray itirafı: Akhisarspor beni göndermedi
Seleznov'dan Galatasaray itirafı: Akhisarspor beni göndermedi Bursaspor’un Ukraynalı yıldızı Yevgen Seleznov, bu hafta karşılaşacakları eski takımı Akhisarspor’a eleştirilerde bulunarak, “Ben o takıma çok yardım ettim ancak onlar bana doğru yapmadı. Beni Galatasaray’a göndermediler. Galatasaray bana kontrat vermişti, Akhisar beni göndermedi, kadro dışı bıraktı. Umurumda değiller” dedi.
20.01.2020 Futbol
Seleznov'un yeni adresi Malaga!
Seleznov'un yeni adresi Malaga! Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Ankaragücü derken Seleznov'un yeni adresi İspanya'nın Malaga takımı oldu.
5.01.2019 Futbol
Erkan Sözeri: Seleznov Galatasaray'dan teklif aldığını söyledi
Erkan Sözeri: Seleznov Galatasaray'dan teklif aldığını söyledi KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Seleznov bir görüşmemizde Galatasaray'dan teklif aldığını söylemişti. Tabii ister istemez büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayali. Ben de saygı duyuyorum açıkçası. Seleznov kaliteli bir oyuncumuz. Sonuçta biz Seleznov'dan faydalanırız" dedi.
15.08.2017 Galatasaray