Galatasaray İtirafı

Galatasaray İtirafı

Son dakika Galatasaray itirafı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray itirafı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray itirafı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray İtirafı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray itirafı gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 galatasaray itirafı haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray itirafı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin yıldızı Joao Pedro için Galatasaray itirafı!
Fenerbahçe'nin yıldızı Joao Pedro için Galatasaray itirafı! Transfer sezonunda Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Joao Pedro’nun menaceri Marco Piccoli, İtalyan basınına oyuncunun transfer sürecini anlattı. Galatasaray'ın Pedro'ya yoğun ilgi gösterdiğini belirten Piccoli, "Seçim yapmak zor olsa da Fenerbahçe’nin bizim için daha doğru olacağına karar verdik." dedi.
8.09.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın yeni golcüsü Jackson Muleka'nın menajerinden flaş Galatasaray itirafı!
Beşiktaş'ın yeni golcüsü Jackson Muleka'nın menajerinden flaş Galatasaray itirafı! Beşiktaş'ın transferdeki son bombası Jackson Muleka, önceki gün 5 yıllık sözleşmeye imza atıp formayı giymişti. 22 yaşındaki forvetin menajeri Jean-WillyNgoma, başarılı futbolcunun transfer süreciyle ilgili olarak FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Muleka'yı, 25Nisan'da Vodafone Park'ta oynanan ve oyuncusunun 2 gol attığı karşılaşmadan beri takip ettiğini söyleyen Ngoma, "Valerien Ismael, Vodafone Park'taki Kasımpaşa maçındaki performansı sonrası Muleka'yı takip etmeye başladı ve onun alınmasını o gün istedi "ifadelerini kullandı.
9.07.2022 Beşiktaş
Manchester United efsanesi Robson'dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı!
Manchester United efsanesi Robson'dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı! Manchester United'ın efsane oyuncularından Bryan Robson, 1993-1994 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la oynadıkları maçla ilgili açıklamalarda bulundu.
7.04.2022 Galatasaray
Cengiz Ünder'den maç öncesi Galatasaray itirafı: Beni davet ettiler ama...
Cengiz Ünder'den maç öncesi Galatasaray itirafı: Beni davet ettiler ama... Galatasaray-Marsilya maçı öncesi milli yıldız Cengiz Ünder'den çarpıcı Galatasaray itirafı geldi. Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L’Equipe, Galatasaray ile Marsilya arasında bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde Altınordu ve Cengiz Ünder ile ilgili iki sayfalık analiz bir haber yayınladı.
25.11.2021 Fransa
Seleznov'dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı
Seleznov'dan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı Ukraynalı golcü Yehven Seleznov'un Galatasaray beni istedi Akhisarspor bırakmayınca ağladım sözleri dikkat çekti.
7.05.2021 Galatasaray
Galatasaray itirafı dikkat çekti
Galatasaray itirafı dikkat çekti Dün akşam oynadığı futbolla yine kalitesini konuşturan Ghezzal, Gaziantep maçından sonra " Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçlarından önce bu galibiyeti almak ve onların üzerinde baskı yaratmak önemliydi" ifadelerini kullandı.
7.03.2021 Beşiktaş
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı!
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Koray Palaz'ın sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayına katılarak kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
31.03.2020 Futbol
Seleznov'dan Galatasaray itirafı: Akhisarspor beni göndermedi
Seleznov'dan Galatasaray itirafı: Akhisarspor beni göndermedi Bursaspor’un Ukraynalı yıldızı Yevgen Seleznov, bu hafta karşılaşacakları eski takımı Akhisarspor’a eleştirilerde bulunarak, “Ben o takıma çok yardım ettim ancak onlar bana doğru yapmadı. Beni Galatasaray’a göndermediler. Galatasaray bana kontrat vermişti, Akhisar beni göndermedi, kadro dışı bıraktı. Umurumda değiller” dedi.
20.01.2020 Futbol
Mert Günok'tan Galatasaray itirafı
Mert Günok'tan Galatasaray itirafı Başakşehir’de gösterdiği performansla A Milli Takım’ın vazgeçilmezi olan Mert Günok’la Belek kampında önemli açıklamalarda bulundu.
10.01.2020 Futbol
Pierre van Hooijdonk'tan Galatasaray itirafı!
Pierre van Hooijdonk'tan Galatasaray itirafı! Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Pierre van Hooijdonk, Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili ilginç ifadeler kullandı.
13.10.2019 Futbol
Mauro Icardi'den Galatasaray itirafı: Savaşta gibilerdi
Mauro Icardi'den Galatasaray itirafı: Savaşta gibilerdi PSG'nin yıldız golcüsü Mauro Icardi, Şampiyonlar Ligi'nde 1-0 galip geldikleri karşılaşmada galibiyet golünü attığı Galatasaray mücadelesiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
10.10.2019 Galatasaray
Loic Remy için flaş Galatasaray itirafı!
Loic Remy için flaş Galatasaray itirafı! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille formasını giyen Fransız santrfor Loic Remy'den gündem yaratan bir transfer itirafı geldi. Oyuncu, Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini söyledi.
7.02.2019 Galatasaray
Efsane golcüden Galatasaray itirafı!
Efsane golcüden Galatasaray itirafı! Fransız kulübü Paris Saint-Germain'in futbol elçisi Pauleta, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
1.02.2019 Galatasaray
Barış Alıcı için Galatasaray itirafı!
Barış Alıcı için Galatasaray itirafı! Menajer Batur Altıparmak, “Barış Alıcı’yı Galatasaray ile Başakşehir de istemişti. Doğru zamanda Fenerbahçe'ye geldi” dedi.
17.12.2018 Fenerbahçe
"Galatasaray'ı seviyorum çünkü..."
"Galatasaray'ı seviyorum çünkü..." Roma'nın tecrübeli futbolcusu De Rossi, sevdiği takımlar arasında Galatasaray'ın da olduğunu söyledi.
6.05.2018 Galatasaray
Beşiktaş, Ricardo Quaresma için kararını verdi
Beşiktaş, Ricardo Quaresma için kararını verdi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Ricardo Quaresma için gelen teklifleri Portekizli oyuncunun Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda göstereceği performansa göre değerinde meydana gelebilecek olası artış için beklemeye aldı
24.03.2018 Futbol
Ndiaye'den Galatasaray itirafı
Ndiaye'den Galatasaray itirafı Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye, transferi ve Galatasaray'da geçirdiği günler hakkında açıklamalarda bulundu.
2.03.2018 Galatasaray
David Alaba'dan Galatasaray itirafı!
David Alaba'dan Galatasaray itirafı! Galatasaray Odeabank, EuroCup B Grubu'nda deplasmanda Bayern Münih'e 86-78 mağlup olurken mücadelenin ardından Bayern Münih Futbol Takımı oyuncularından olan David Alaba, açıklamalar yaptı.
16.11.2017 Galatasaray
Anelka'dan Galatasaray itirafı!
Anelka'dan Galatasaray itirafı! Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Nicolas Anelka, geçmiş dönemde Galatasaray'dan teklif aldığını ancak kabul etmediğini söyledi.
1.09.2017 Galatasaray
Advocaat'tan Galatasaray itirafı
Advocaat'tan Galatasaray itirafı Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Galatasaray derbisini değerlendirdi.
23.04.2017 Fenerbahçe
Hamit Altıntop'tan Galatasaray itirafı
Hamit Altıntop'tan Galatasaray itirafı Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Darmstadt 98'in yeni transferi Hamit Altıntop, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in tercihi nedeniyle Galatasaray'da oynayamadığını ifade etti.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray İtirafı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray itirafı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.