Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur öğretmen Gaziantep’te okula düzenlenen roketli saldırıda şehit oldu!
Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur öğretmen Gaziantep’te okula düzenlenen roketli saldırıda şehit oldu! Gaziantep’in Karkamış ilçe merkezine düzenlenen havan ve roketli saldırıda şehit olan sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan için bugün cenaze töreni düzenlenecek. Türkiye’yi yasa boğan saldırının ardından Şehit öğretmen Ayşenur Alkan’ın hayatı araştırılıyor. Peki, Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur Alkan nereli, hangi okulda görev yapıyordu? İşte Şehit öğretmen Ayşenur Alkan ile ilgili bilgiler…
22.11.2022 Gündem
Şehit öğretmenin ailesinden, teröristin evine taziyeye giden HDP'lilere tepki
Şehit öğretmenin ailesinden, teröristin evine taziyeye giden HDP'lilere tepki Tunceli'de öğretmen Necmettin Yılmaz'ı kaçırıldıktan sonra şehit eden PKK'lı terörist operasyonla etkisiz hale getirildi. HDP'li bir grup da PKK'lı teröristin evine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit öğretmenin babası Hamit Yılmaz, oğlunun katillerinin evine taziye ziyaretinde bulunan HDP'lilere tepki göstererek, "Onlarla teröristler arasında bir fark göremiyorum" dedi.
19.11.2020 Gündem
İşte şehit öğretmen Aybüke’nin katili
İşte şehit öğretmen Aybüke’nin katili Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ölümüne neden olan hain PKK saldırısını yapan terörist, örgütün Kandil’deki elebaşı Murat Karayılan tarafından eğitildi.
20.06.2017 Yaşam
Şehit öğretmen gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlanıyor
Şehit öğretmen gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlanıyor Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, gözyaşlarına hakim olamadı.
29.09.2021 Gündem