Sefin Dizayi

Sefin Dizayi

Son dakika sefin dizayi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sefin dizayi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sefin dizayi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sefin Dizayi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sefin dizayi gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 sefin dizayi haberi bulunmuştur. Tüm sefin dizayi haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY'den Erbil'deki başarılı seyahat acentelerine ödül
THY'den Erbil'deki başarılı seyahat acentelerine ödül Türk Hava Yolları (THY), Irak'ın Erbil kentinde iş birliği yaptığı başarılı seyahat acentelerini ödüllendirdi.
16.12.2018 Gündem
Türkiye'nin hedefindeki Kandil Dağı görüntülendi
Türkiye'nin hedefindeki Kandil Dağı görüntülendi AA, Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK’nın bulunduğu Kandil Dağı'nı görüntüledi.
9.06.2018 Gündem
Kuzey Irak'ta PKK'dan dolayı 350 köy boşaltıldı
Kuzey Irak'ta PKK'dan dolayı 350 köy boşaltıldı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi, terör örgütü PKK'nın Irak'ın sınır bölgelerindeki kampları nedeniyle bölgede 350'den fazla köyün boşaltıldığını belirterek, örgütün bölgeden çıkmasını istediklerini söyledi.
7.05.2018 Dünya
IKBY, PKK’nın sınır bölgelerinden çekilmesini istedi
IKBY, PKK’nın sınır bölgelerinden çekilmesini istedi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), terör örgütü PKK’nın sınır bölgelerini terk etmesini istedi.
18.04.2018 Dünya
Başbakan Yıldırım'a Irak'tan resmi törenle uğurlama
Başbakan Yıldırım'a Irak'tan resmi törenle uğurlama Başbakan Yıldırım ve beraberindeki bakan heyeti, başkent Bağdat ve Erbil'e yaptıkları iki günlük temaslarının ardından resmi törenle uğurlandı
29.09.2021 Gündem
Irak'tan flaş açıklama: Hazırlıklar başladı PKK çekiliyor
Irak'tan flaş açıklama: Hazırlıklar başladı PKK çekiliyor Terör örgütü PKK'nın Sincar'dan çekileceği bildirildi
29.09.2021 Gündem
ABD Savunma Bakanı Carter Barzani ile görüştü
ABD Savunma Bakanı Carter Barzani ile görüştü Ankara'dan sonra Bağdat'ta temaslarda bulunan ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Irak Kürt yönetiminin merkezi Erbil'e gelerek Musul operasyonu ile ilgili Kürt yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile görüştü.
17.06.2021 Dünya
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden Başika açıklaması
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden Başika açıklaması Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Parlamentosunda yer alan 5 siyasi parti, Türkiye'nin Irak'taki varlığının yasal olmadığının iddia eden ortak bir yazılı açıklama yayımladı
8.10.2016 Dünya
Hedef Fırat Kalkanı!
Hedef Fırat Kalkanı! Atme'de son birkaç ay içerisinde 3 bombalı saldırı gerçekleşti. İlki geçtiğimiz Ramazan ayı içerisinde son anda önlenmişti. İkinci saldırı ise 15 Ağustos'ta Halep'in kuzeyine destek güç sağlayan konvoyun geçişi sırasında düzenlendi. Saldırıda patlayan bomba ile çoğu savaşçı 35 muhalif hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
'Irak Hükümeti'nin bilgisi var!'
'Irak Hükümeti'nin bilgisi var!' IKBY Hükümet Sözcüsü Dizayi: Başika ve Duberdan eğitim kampları Irak Merkezi Hükümeti ve savunma bakanlığı bilgisi dahilinde kuruldu. Bu çerçevede Türkiye askerleri uzmanlar da her iki kampta Musul polisi ve gönüllü güçlere askeri eğitim vermeye başladı.
17.06.2021 Dünya
FETÖ'nün Erbil'deki üniversitesine inceleme
FETÖ'nün Erbil'deki üniversitesine inceleme Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Yüksek Öğrenim Bakanlığı Sözcüsü Abbas Ekrem, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait Erbil kentindeki Ishik Üniversitesi hakkında inceleme başlatılması için komisyon kurulduğunu duyurdu...
29.09.2021 Gündem
IKBY'deki FETÖ okulları Eğitim Bakanlığına devredilecek
IKBY'deki FETÖ okulları Eğitim Bakanlığına devredilecek IKBY Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi, sorumluluk alanlarındaki Fetullahçı Terör Örgütü okullarının Eğitim Bakanlığına devredileceğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Erbil'de üst düzey buluşma!
Erbil'de üst düzey buluşma! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, İranlı üst düzey bir heyeti Erbil'deki başbakanlık konutunda kabul ettiği bildirildi...
29.06.2016 Dünya
IKBY'den PKK'ya soğuk duş
IKBY'den PKK'ya soğuk duş IKBY Hükümet Sözcüsü Dizayi, Musul'u kurtarma operasyonuna katılmak isteyen PKK ile ilgili açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
PKK'nın IKBY'ye verdiği zarar 100 milyon dolara yükseldi
PKK'nın IKBY'ye verdiği zarar 100 milyon dolara yükseldi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Hükümeti Sözcüsü Sefin Dizayi, Kerkük-Yumurtalık boru hattının 17 Şubat'tan bu yana çalışmadığını belirterek, "Saldırıdan PKK'yı sorumlu görüyoruz...
24.02.2016 Dünya
IKBY'den PKK'ya rest! 'Türkiye' açıklaması
IKBY'den PKK'ya rest! 'Türkiye' açıklaması IKBY Hükümeti Sözcüsü Sefin Dizayi, terör örgütü PKK'nın Kerkük-Yumurtalık petrol hattına yönelik saldırısına tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Irak'tan Türkiye'ye petrol sevkiyatı
Irak'tan Türkiye'ye petrol sevkiyatı IKBY Hükümeti Sözcüsü Dizayi: - "PKK, Haziran ayında yapılan sabotajı üstlendi. Son yapılanların ise PKK'nın siyasetinin bir devamı olmamasını temenni ediyoruz"
27.09.2015 Ekonomi
Kürt Yönetimi, Suruç saldırısını kınadı
Kürt Yönetimi, Suruç saldırısını kınadı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını kınadı.
21.07.2015 Dünya
Bağımsızlığını ilan eden Kürt Hükümeti, Türkiye ile anlaştı
Bağımsızlığını ilan eden Kürt Hükümeti, Türkiye ile anlaştı Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Hükümeti, Merkezi Irak Hükümeti ile yaptığı anlaşmadan 6 ay sonra Bağdat’a petrol göndermeyi durdurdu ve doğrudan ihracata başladı. Kürdistan Bölgesi Hükümeti Sözcüsü Sefin Dizayi, petrol ihracatı konusunda Ankara ile anlaşma sağlandığını söyledi.
10.07.2015 Dünya
'Kobani'ye Peşmerge desteği şu anda gündemde yok'
'Kobani'ye Peşmerge desteği şu anda gündemde yok' IKBY Hükümeti Sözcüsü Dizayi, Kobani'ye Peşmerge desteğinin şu anda gündemlerinde olmadığını söyledi.
25.06.2015 Dünya
Kürt yönetiminden çözüm sürecine açık destek
Kürt yönetiminden çözüm sürecine açık destek IKBY Hükümet Sözcüsü Dizayi, çözüm sürecinin başarıya ulaşması için her türlü yardım ve işbirliğine hazır olduklarını bildirdi.
11.03.2015 Dünya
Kuzey Irak'tan çözüm sürecine destek
Kuzey Irak'tan çözüm sürecine destek IKBY Hükümeti Sözcüsü Dizayi, PKK'ya silah bıraktırma çağrısına ilişkin, "Her şey barış, istikrar, huzur, kardeşlik, birlik ve beraberlik için. Barış sürecini destekliyoruz. Barış ve diyalog en iyi çözümdür" dedi.
6.03.2015 Dünya
Flaş karar! A takımını gönderiyor
Flaş karar! A takımını gönderiyor Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 3 başdanışmanı çok kritik görüşmeler gerçekleştireceği Kuzey Irak'a gidiyor..
29.09.2021 Gündem
Yaşar Kemal'e sürpriz ziyaretçi!
Yaşar Kemal'e sürpriz ziyaretçi! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Sözcüsü Sefin Dizayi, Yazar Yaşar Kemal'i tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti...
29.09.2021 Gündem
Barzani ABD ile görüştü
Barzani ABD ile görüştü IKBY Başkanı Barzani, ABD Kara Kuvvetleri Komutanı Odierno ve beraberindeki heyetle görüştü.
26.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sefin Dizayi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sefin dizayi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.