Seda Akgül Program

Seda Akgül Program

Son dakika Seda Akgül program haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Akgül program ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Akgül program haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Akgül Program

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda akgül program gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 seda akgül program haberi bulunmuştur. Tüm seda akgül program haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Akgül kimdir?
Seda Akgül kimdir? Seda Akgül kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. Seda Akgül yeni program 4 Kadın Zamanı'nı sunuyor. Güzel ve başarılı sunucu Seda Akgül'ün hayatı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
14.08.2018 Gündem
Seda Akgül o isimle ekranlara dönüyor!
Seda Akgül o isimle ekranlara dönüyor! Son olarak Fox TV'de 'Her Şey Gerçek' isimli reality programını sunan Seda Akgül, yeniden ekranlara dönüyor.
17.10.2017 Magazin
Seda Akgül'e şok! Yayından mı kaldırıldı?
Seda Akgül'e şok! Yayından mı kaldırıldı? 'Her Şey Gerçek' programıyla ekrana dönüş yapan Seda Akgül'ün programının yayından kaldırıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
17.09.2017 Televizyon
Seda Akgül'ün yeni programı ne zaman başlıyor?
Seda Akgül'ün yeni programı ne zaman başlıyor? Seda Akgül'ün yeni programı 'Ne Seninle Ne Sensiz'in yayın tarihi belli oldu.
9.07.2017 Televizyon
Seda Akgül yine nefesleri kesti!
Seda Akgül yine nefesleri kesti! Seda Akgül, düzgün fiziğiyle yine herkesin bakışlarını üzerine topladı.
16.08.2017 Magazin
Seda Akgül'ün yeni programı isim değiştirdi!
Seda Akgül'ün yeni programı isim değiştirdi! FOX'la anlaşan Seda Akgül, barıştırma programı sunacak.
4.07.2017 Televizyon
İşte Seda Akgül'ün yeni kanalı ve programı!
İşte Seda Akgül'ün yeni kanalı ve programı! Son olarak Kısmetse Olur programını sunan Seda Akgül'ün yeni kanalı ve yeni programı belli oldu.
17.05.2017 Televizyon
Seda Akgül'den 'yok artık' dedirten paylaşım!
Seda Akgül'den 'yok artık' dedirten paylaşım! Geçtiğimiz yıla, verdiği kilolar ve 4 ay süren evliliğiyle damga vuran Seda Akgül yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti. İşte Seda Akgül'ün sosyal medyayı sallayan paylaşımı...
3.04.2017 Magazin
Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle!
Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle! Televizyonlarda bir dönem ilgiyle izlenen Kısmetse Olur hem sosyal medyada hem de yayınlandığı platformda gündemde olmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi odağı olan yarışmanın, katılımcıları, sohbetleri ve olayları ile konuşuluyor. İlk eleme ise bu akşam yaşanacak. Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları merak edilirken yayınlanan son bölüm ise izleyeci tarafından merak ediliyor. Peki, Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları belli oldu mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? Kısmetse Olur 18 Aralık’ta kim elenecek? İşte haftanın finali ile ilgili merak edilenler…
18.12.2022 Televizyon
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Magazin
Seda Akgül'den kaleci Loris'e şaşırtan teklif
Seda Akgül'den kaleci Loris'e şaşırtan teklif Ünlü sunucu Seda Akgül, Beşiktaş'ın yeni eldiveni Loris Karius'u para karşılığında evine çağırarak öpmek istediğini söyledi.
14.09.2018 Magazin
"Donmuş yumurtalarım var 70 yaşında..."
"Donmuş yumurtalarım var 70 yaşında..." Kanal D’nin yeni sohbet programı '4 Kadın Zamanı' bugün de hızlı başladı. Sunucu Seda Akgül, "Benim donmuş yumurtalarım var 70 yaşında da anne olabilirim ama vücudum yetse kafam yetmez" dedi.
14.08.2018 Magazin
Hastane çıkışı faturayı görünce çılgına döndü
Hastane çıkışı faturayı görünce çılgına döndü Ünlü sunucu Seda Akgül, 3 kaburgasını kırarak hastanelik oldu. Özel hastaneye acilden giren ve 2,500 TL ödeme çıkartılan sunucu, sosyal medyadan sitem etti.
10.08.2018 Magazin
4 kadın zamanı!
4 kadın zamanı! Kanal D’de ‘4 Kadın Zamanı’ isimli sohbet programı seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
6.08.2018 Magazin
Şarkıcı Hatice'den Seda Akgül'e 'Bikinili pozları taklit ettin' tepkisi!
Şarkıcı Hatice'den Seda Akgül'e 'Bikinili pozları taklit ettin' tepkisi! Ünlü şarkıcı Hatice, son günlerde paylaştığı bikilini fotoğraf ve videolarıyla olay olmuştu. Sunucu Seda Akgül de geçtiğimiz günlerde bikinisiyle havuza atladığı fotoğraflarını paylaşmıştı. Şarkıcı Hatice son paylaşımında Seda Akgül'e 'taklit' eleştirisi yaptı. Seda Akgül'den ise Hatice'nin yorumlarına yanıt geldi.
31.07.2018 Magazin
Seda Akgül'den havuzda bikinili paylaşım!
Seda Akgül'den havuzda bikinili paylaşım! Ünlü sunucu Seda Akgül bu defa Instagram hesabından bikinili fotoğraflarını paylaştı. Akgül havuza atlarken çekildiği pozlarını 'Spora bayılırım.. Tanıyanlar bilir' notuyla paylaştı.
27.07.2018 Magazin
Nihat Doğan'dan ünlü isme şok sözler: Kaşarlarla...
Nihat Doğan'dan ünlü isme şok sözler: Kaşarlarla... Survivor 2018'den elendikten sonra bir süre ortalarda görünmeyen Nihat Doğan, katıldığı bir programda kendisini eleştiren sunucu Seda Akgül'e "Kaşarlarla evlenmem" sözleriyle yanıt verdi.
30.03.2018 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 05 Mart Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 05 Mart Pazartesi 05 Mart Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program sizlerle olacak. Birbirinden lezzetli ve renkli yemek çeşitleri karşısında adeta hayret edecek ve her biri tarifi denemek için can atacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatını gözler önüne seren program ekranlar karşısına çıkacak. Yarışmacıların birbirleri ile verdikleri kıyasıya mücadele karşısında heyecan dolu anlar yaşayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
5.03.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 26 Şubat Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 26 Şubat Pazartesi 26 Şubat Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı yemek programı ile başlıyor. Sağlıklı, lezzetli ve besleyici tarifleri izlerken hemen mutfaklarınıza koşmak için can atacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da yerli bir sinema filmi karşınıza çıkıyor. Sevilen filmi izlerken renkli bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi alabilmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
26.02.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Şubat Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Şubat Cuma 16 Şubat Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Sağlıklı yaşama özgü tüyoların anlatıldığı renkli yayını izlerken diyetten beslenmeye, spordan çeşitli hastalıklara kadar daha pek çok konuda bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yeni sezon yarışmasının yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Ada hayatını gözler önüne seren ve yarışmacıların renkli anlarını ortaya koyan programı tüm ailece seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takip etmeniz yeterli.
16.02.2018 Gündem
'Gel Konuşalım' gitti 'Survivor Konuşalım' geldi!
'Gel Konuşalım' gitti 'Survivor Konuşalım' geldi! Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında hafta içi her sabah yayınlanan 'Gel Konuşalım' adlı magazin programının, isim değiştirerek 'Survivor Konuşalım' olması dikkati çekti.
14.02.2018 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı 13 Şubat Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sabah programı ile ekranlara dahil olacak. Sağlıklı yaşama dair tüyoların sunulduğu yayında yine uzman hekimlerin katılımı ile pek çok farklı sağlık konusu ele alınacak. Akşam saatlerinde ise “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yetenek yarışmasının yeni bölümü ekranlara merhaba diyecek. Deneyimli ve ünlü jüri kadrosu karşısına yine yetenekleri konusunda güvenen pek çok yarışmacı çıkıyor. Keyif dol anlar yaşatan programı sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
13.02.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 09 Şubat Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 09 Şubat Cuma 09 Şubat Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yepyeni bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. Sevilen renkli programı izlerken sağlıklı yaşama dair pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Küçük Esnaf” adlı yerli sinema ile film keyfine doyabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
9.02.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi 05 Şubat Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı bilgiler sunan renkli program ile güne merhaba diyecek. Sağlıklı yaşama dair zengin bilgiler edinebileceğiniz yayını, sabah ailenizle birlikte seyrederek güne bilgi dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile keyifli bir müzik ziyafeti ile karşı karşıya kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
5.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seda Akgül Program ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda akgül program haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.