Bakan Selçuk açıkladı! SED ödemeleri bugün başlıyor!
Bakan Selçuk açıkladı! SED ödemeleri bugün başlıyor! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) ödemelerinin bugün itibariyle ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlanacağını açıkladı.
8.09.2020 Ekonomi
Son dakika... Bakan Selçuk duyurdu!  SED ödemeleri bugün yapılıyor
Son dakika... Bakan Selçuk duyurdu! SED ödemeleri bugün yapılıyor Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "131 bin çocuğumuz için 138 milyon TL ödeme yapacağız. SED ile çocuklarımızı aile yanında destekleyerek aile bütünlüğünü koruyor ve çocuklarımızın üstün yararını gözetiyoruz” dedi.
29.07.2020 Ekonomi
SED yardımı başvuruları nasıl yapılır? SED başvurusu nereden yapılır? Öğrenci yardım parası başvuruları
SED yardımı başvuruları nasıl yapılır? SED başvurusu nereden yapılır? Öğrenci yardım parası başvuruları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelere, kendi kendine yeterli hale gelinceye kadar çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla geçici süre ile ekonomik destek veriyor. Peki, SED yardımı başvuruları nasıl yapılır? SED başvurusu nereden yapılır? Kimler öğrenci yardım parası alabilir? İşte SED başvuruları ile ilgili merak edilenler...
29.07.2020 Eğitim