Şebnem Schaefer

Şebnem Schaefer

Son dakika Şebnem Schaefer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şebnem Schaefer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şebnem Schaefer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şebnem Schaefer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şebnem schaefer gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 şebnem schaefer haberi bulunmuştur. Tüm şebnem schaefer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şebnem Schaefer sezonu açtı!
Şebnem Schaefer sezonu açtı! Modellik yapmaya çok erken yaşlarda başlayan, bir dönem podyumların en çok aranan isimlerinden olan Şebnem Schaefer (39), Antalya'da denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor.
26.04.2023 Magazin
Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra buluştu!
Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra buluştu! “Lise Defteri” dizisinde Aylin ile Ediz’i, “Emret Komutanım”da Alev Hemşire ile Posta Ferit’i oynayan Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra TikTok’ta buluştu.
16.04.2023 Magazin
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım Demet Şener, Özge Ulusoy ve Ece Gürsel, ressam ve seramik sanatçısı Günseli Kato'nun, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” açıklamasını değerlendirdi.
25.11.2022 Magazin
Kanal D'ye ödül yağmuru!
Kanal D'ye ödül yağmuru! Uluslararası Kristal Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu. İş, sanat ve spor dünyasından birçok kişiyi bir araya getiren törende ödüller, Dünyada ve Türkiye’de ilk kez robotlar eşliğinde sahiplerini buldu.
17.02.2022 Televizyon
Şebnem Schaefer 'Barbie' oldu!
Şebnem Schaefer 'Barbie' oldu! Bir zamanlar podyumların en çok aranan isimlerinden olan eski manken Şebnem Schaefer, ‘Barbie’ oldu. Avusturyalı modacı Manuel Essl’in tasarımlarıyla poz veren Schaefer, ‘Zaten küçüklüğümden beri bana hep Barbie derlerdi" diye konuştu.
23.11.2021 Magazin
Şebnem Schaefer, 80 gün sonra İstanbul'a döndü
Şebnem Schaefer, 80 gün sonra İstanbul'a döndü Model ve sunucu Şebnem Schaefer, uzun bir aradan sonra Nişantaşı'ndaydı.
18.06.2020 Magazin
Şebnem Schaefer'ın Baltık Denizi keyfi
Şebnem Schaefer'ın Baltık Denizi keyfi Eski manken ve sunucu Şebnem Schaefer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hem düzgün fiziğini gözler önüne serdi hem de deniz tutkusunu vurguladı.
6.08.2019 Magazin
'Özcan alafranga evlendi, alaturka boşandı'
'Özcan alafranga evlendi, alaturka boşandı' Bir dönem sevgili olduğu iddia edilen Özcan Deniz için "Çarpık ilişkileri var" suçlaması yapan Şebnem Schaefer yine çarpıcı bir gönderme yaptı.
12.07.2019 Magazin
'Sonun geldi' dedi cezayı yedi!
'Sonun geldi' dedi cezayı yedi! Şebnem Schaefer, kendisini ‘Hazırlıklı ol, sonun geldi’ diyerek tehdit eden eski sevgilisi Murat Kadıoğlu’ndan şikayetçi oldu. Kadıoğlu, yargılama sonrası 4 ay hapis cezasına çarptırıldı
29.05.2019 Magazin
Hepsi telefonuna geldi... İşte iğrenç mesajlar için istenen ceza!
Hepsi telefonuna geldi... İşte iğrenç mesajlar için istenen ceza! İşadamı Murat Kadıoğlu’nun eski sevgilisi Şebnem Schaefer’a 2 ay yaklaşmaması kararı verildi. İşadamının ayrıca ‘tehdit’ ve hakaret’ suçlamasıyla 3 yıla kadar hapsi istendi.
3.03.2019 Magazin
"Çocuk için evlenirim"
"Çocuk için evlenirim" Şebnem Schaefer, IF Wedding Fashion'da boy gösterdiği defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 34 yaşındaki model, evlilik ilgili soruya verdiği cevapla şok etti.
25.01.2019 Magazin
Şebnem Schaefer’dan Alman aksanı tepkisi: Yeter artık!
Şebnem Schaefer’dan Alman aksanı tepkisi: Yeter artık! Annesi Türk, babası Alman olan manken Şebnem Schaefer, alışverişe çıktığı Etiler’de objektiflere yansıdı.
21.12.2018 Magazin
'Hippara’  vurgununa 11 bin yıl istendi
'Hippara’ vurgununa 11 bin yıl istendi Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı ‘Hippara’ adı altında ‘piramit’ satış sistemi kurarak yüzlerce kişiyi dolandırdığı belirlenen bir şebeke hakkında 11 bin yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
13.12.2018 Gündem
Ünlü mankene büyük şok! 'Hazırlıklı ol, sonun geldi'
Ünlü mankene büyük şok! 'Hazırlıklı ol, sonun geldi' Ünlü manken Şebnem Schaefer, kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri sürdüğü eski nişanlısı Murat Kadıoğlu’ndan şikayetçi oldu. Kadıoğlu’nun dört yıla kadar hapsi istendi.
12.12.2018 Magazin
Bakirelik sözleri mahkemelik oldu
Bakirelik sözleri mahkemelik oldu Manken Şebnem Schaefer’ın izni olmadığı halde bir televizyon kanalına katılıp küçük düşürücü açıklamalarda bulunduğu iddiasıyla eski avukatı İbrahim Fırat’a açtığı 140 bin liralık tazminat davası reddedildi. Şebnem Schaefer, “Davalı yüzünden hakkımda deli raporu alındı. Cinsel durumumla ilgili rapor alındı. Bakireliliğim ilgili açıklamalarda bulundu. Onun yüzünden Türkiye’yi terk etmek zorunda kaldım. İtibarım sarsıldı. Maddi ve manevi zarar gördüm” dedi.
13.09.2018 Magazin
Almanya  çok üzdü
Almanya çok üzdü Zorlu PSM’de dev ekranda dünya kupası maçını izleyen Şebnem Schaefer, Almanya’nın kupa dışında kalması ile kahroldu.
28.06.2018 Magazin
Güzeller geçidi
Güzeller geçidi Antalyta’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show, birbirinden renkli anlara sahne oldu.
11.06.2018 Magazin
Paris Hilton, Antalya'ya böyle geldi
Paris Hilton, Antalya'ya böyle geldi DOSSO Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında yarın Antalya'da gerçekleştirilecek defilede podyuma çıkacak Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, nişanlısı Amerikalı aktör Chris Zykla ile Antalya'ya geldi. Çift, el ele tutuşarak CIP kapısından çıktı.
9.06.2018 Magazin
Diplomatlar Birliği ödülleri verildi
Diplomatlar Birliği ödülleri verildi Uluslararası Diplomatlar Birliği’nin geleneksel hale getirmeyi planladığı ödül töreni Günay Restaurant’ta gerçekleştirildi.
9.05.2018 Magazin
Bakü’de  Çağla rüzgarı
Bakü’de Çağla rüzgarı DOSSO Dossi Fashion Show yurt dışındaki ilk etkinliğini Azerbaycan’da gerçekleştirdi.
3.03.2018 Magazin
Berksoy'a hayat verdi!
Berksoy'a hayat verdi! Selen Görgüzel’in ilk Türk kadın opera sanatçısı ve ressam Semiha Berksoy’u canlandırdığı ‘Renklerde Kaybolan Hayat’ filmi, çekildikten 10 yıl sonra vizyona giriyor
15.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şebnem Schaefer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şebnem schaefer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.