Schuster

Schuster

Son dakika Schuster haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Schuster ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Schuster haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Schuster

haberleri sayfasında son dakika yaşanan schuster gelişmeleri de dahil olmak üzere 936 schuster haberi bulunmuştur. Tüm schuster haberleri aşağıda listelenmiştir.
Popüler uygulama boyut atladı: Binlercesi artık bedava
Popüler uygulama boyut atladı: Binlercesi artık bedava Spotify sesli kitap dünyasına iddialı bir giriş yaparak Premium abonelerine 150 binden fazla kitaba erişim ve ayda 15 saat dinleme imkanı sunuyor.
6.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler Türkiye, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Beşiktaş, bu kapışmadan galip ayrılarak düzlüğe çıkmak hedefinde. Fenerbahçe büyük bir engeli aşarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Valerien Ismael ile Jorge Jesus arasında taktik savaşları yaşanacak ve geceye son noktayı, iki devin dünyaca ünlü yıldızları koyacak. Tüm spor severler Vodafone Park Arena'daki mücadeleyi bekliyor. İşte dev derbi muhtemel 11'leri...
2.10.2022 Beşiktaş
Ali Koç yeni teknik direktör adayıyla Almanya'da kahve içti tecrübeli hoca dün akşam Antalya'ya geldi! Herkes Löw zannetti ama...
Ali Koç yeni teknik direktör adayıyla Almanya'da kahve içti tecrübeli hoca dün akşam Antalya'ya geldi! Herkes Löw zannetti ama... Dün akşam Antalyaspor - Fenerbahçe maçını yerinde takip eden tecrübeli teknik adamın daha önce Almanya'da Ali Koç'la masaya oturduğu ortaya çıktı! İşte sarı lacivertli cephede yaşanan son gelişmeler...
16.01.2022 Fenerbahçe
Göztepe'de Bernd Schuster sesleri
Göztepe'de Bernd Schuster sesleri Nestor El Maestro ile yollarını ayırmaya hazırlanan Göztepe, Alman teknik adam Bernd Schuster'le ilgileniyor.
5.10.2021 Göztepe
Trump yönetimi Bolton'ın kitabının yayımlanmaması için dava açtı
Trump yönetimi Bolton'ın kitabının yayımlanmaması için dava açtı ABD'de Donald Trump yönetimi, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın yeni kitabının yayımlanmaması için dava açtı.
16.06.2020 Dünya
Tam 32 milyon euro!
Tam 32 milyon euro! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 2000 yılından bu yana görevine son verdiği yabancı hocalara 32 milyon euro (200 milyon TL) tazminat ödedi. Zincirin son halkası Cocu oldu.
15.12.2018 Galatasaray
Woodward'un Trump hakkındaki kitabından rekor satış
Woodward'un Trump hakkındaki kitabından rekor satış Amerikan kamuoyunda tartışmalar yaratan Bob Woodward'un "Korku: Trump Beyaz Saray'da" adlı kitabı, satışa sunulduğu ilk günde 750 binden fazla satarak kendi alanında bir rekora imza attı.
12.09.2018 Dünya
Almanya'dan Türk kurbanlar için Alman mahkemesine tepki!
Almanya'dan Türk kurbanlar için Alman mahkemesine tepki! Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer, Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütü davasında Münih Yüksek Eyalet Mahkemesinin verdiği kararın kurban yakınlarının acısını dindiremeyeceğini söyledi.
11.07.2018 Dünya
Filip Holosko: "Vodafone Park'ta oynamak istiyorum"
Filip Holosko: "Vodafone Park'ta oynamak istiyorum" Beşiktaş'ta uzun süre oynayan ve futbol hayatına Slovakya'da devam eden Filip Holosko siyah beyazlıların Samorin'de yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Antrenman sırasında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Holosko, "Beşiktaş, benim memleketime geldi. Çok mutluyum. Eski takıma ve çocuklara merhaba demek istiyorum" dedi.
2.07.2018 Beşiktaş
‘Beşiktaş, Porto’yu yener’
‘Beşiktaş, Porto’yu yener’ Schuster: “Beşiktaş tam bir takım. Çok başarılı bir yolda gidiyorlar.”
19.11.2017 Beşiktaş
Çağlarlı Freiburg geriden geldi
Çağlarlı Freiburg geriden geldi Milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nun formasını giydiği Freiburg, Almanya Kupası 2'nci Tur mücadelesinde sahasında Dynamo Dresden'i 3-1 mağlup etti.
25.10.2017 Almanya
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor 1884 yılında kurulan Leicester City'yi, geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan 65 yaşındaki Ranieri'nin görevine son verildi
24.02.2017 Futbol
Yiannopoulos 'pedofili' sözleri nedeniyle istifa etti
Yiannopoulos 'pedofili' sözleri nedeniyle istifa etti Başkan Trump'ın en yakın danışmanı Steve Bannon'ın haber sitesinin editörlüğünü yapan Yiannopoulos, pedofiliyi savunan görüntülerinin ortaya çıkmasıyla koltuğunu bırakmak zorunda kaldı.
22.02.2017 Dünya
ABD'den Çin'i kızdıracak hamle!
ABD'den Çin'i kızdıracak hamle! Amerika Birleşik Devletleri, gelmiş geçmiş en maliyetli silah olarak adlandırılan F-35 jetlerini Japonya'ya konuşlandırıyor.
17.06.2021 Dünya
ABD en pahalı silahını Japonya'ya satıyor
ABD en pahalı silahını Japonya'ya satıyor Amerikan ordusu en pahalı silahını Japonya'ya sattı bu durum "Çin ve Kuzey Kore’ye karşı bir mesaj" olarak değerlendirildi
13.01.2017 Dünya
Bundesliga tarihinin en iyisi Gerd Müller
Bundesliga tarihinin en iyisi Gerd Müller Bild Gazetesi kendi bünyesindeki 64 spor yazarı arasında yaptığı ankette Bayern Münih'in unutulmaz golcüsü Gerd Müller'i Bundesliga'da oynayan en iyi futbolcu seçti
8.01.2017 Almanya
Tasarım yarışmasına ünlü akını
Tasarım yarışmasına ünlü akını İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle öncülüğünde düzenlenen dünyanın en önde gelen uluslararası kumaş tasarım yarışmaları arasında yerini alan 11...
3.11.2016 Magazin
Real Madrid Guardiola'yı istemiş!
Real Madrid Guardiola'yı istemiş! Geçtiğimiz sezon Zidane'ı göreve getiren Real Madrid'in öncesinde Guardiola'ya teklifte bulunduğu ortaya çıktı.
28.10.2016 Futbol
Son 8 yılın en iyi Beşiktaş'ı
Son 8 yılın en iyi Beşiktaş'ı Şenol Güneş yönetiminde ilk 7 haftada 5 galibiyet ve 2 beraberlikle 17 puan toplayan siyah-beyazlı takım, son 8 sezonun en iyi performansına imza attı.
24.09.2021 Beşiktaş
Muhammet Demirci: Artık hayal kurmuyorum
Muhammet Demirci: Artık hayal kurmuyorum Henüz 10 yaşındayken Beşiktaş'ın altın çocuğu olarak nitelendirilen ve Messi ile kıyaslanan Muhammed Demirci, benzersiz deneyimlerle dolu kariyerini Hürriyet'e anlattı. Halen 2. Lig ekibi İstanbulspor'da forma giyen 'Mami', yaşadığı tecrübelerden öyle etkilenmiş ki, artık hayal kurmuyor. "Erken şöhreti ben istemedim" derken, yarından umutlu..
16.04.2016 Beşiktaş
Atların balesi nefes kesti
Atların balesi nefes kesti At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası dün Kemer Country Club’ta başlarken Mina Demirören ilk günün son yarışmasında 1. ve 2. sırayı elde etti
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Ne Kocaman'dan ne başkandan nefret ediyorum'
'Ne Kocaman'dan ne başkandan nefret ediyorum' F.Bahçe’den ayrılalı tam 2.5 yıl oldu ama hâlâ o soruların ardı arkası kesilmiyor. Herkesin merak ettiği konuya Alex, şampiy10 aracılığıyla açıklık getiriyor:
12.04.2015 Fenerbahçe
Muz paketlerinden çıkanlar şoke etti
Muz paketlerinden çıkanlar şoke etti Almanya'nın Saarland eyaletindeki Völklingen kentindeki meyve sebze halinde, muz kartonlarından 300 kilo kokain çıktı.
18.03.2015 Yaşam
Aklı hala Türkiye'de
Aklı hala Türkiye'de "Yeniden Türkiye'de oynama opsiyonum her zaman var."
20.02.2015 Beşiktaş
Araplar'dan 'Sağlam' teklif!
Araplar'dan 'Sağlam' teklif! Eskişehirspor’la yollarını geçtiğimiz ocak ayı içinde ayıran Ertuğrul Sağlam’ın adı Suudi Arabistan Milli Takımı için geçiyor.
10.02.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Schuster ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki schuster haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.