Hazırlık var! Gizli eğitimle...
Hazırlık var! Gizli eğitimle... ABD ile Kuzey Kore arasında sular durulmuyor... Dünya gündemine düşen bir haber Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong un'u resmen çıldırtacak cinsten. İddiaya göre ABD'nin, Usame Bin Ladin'i öldüren ekibi Güney Kore'de özel eğitim alıyor.
13.04.2017 Dünya
Savaşa hazırlık görüntüleri!
Savaşa hazırlık görüntüleri! ABD'nin hava saldırısı yaptığı Suriye'den yeni haberler geliyor. Suriye'den gelen görüntülerde Rus desteği alan Suriyeli deniz piyadelerinin eğitim kamplarından mezuniyetleri ve savaşa hazırlıkları gösteriliyor.
8.04.2017 Dünya
Büyük yıkım geliyor!
Büyük yıkım geliyor! Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, İdlib'de muhaliflerin bulunduğu bölgeye beş hava saldırısının daha düzenlendiğini bildirdi. Yaklaşık 1 haftadır İdlib'e hareket planları medyaya yansıyan Suriye ordusu ve müttefiklerinin İdlib’in güney sınırında bulunan Han Şeyhun beldesine kadar devam edecek bir savaşa hazırlandığı söylenmişti. Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Türkiye'ye getirilen yaralılardaki ilk bulguların kimyasal saldırıyı gösterdiğini söyledi. Devamı haberimizde...
6.04.2017 Dünya