Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Gece gündüze dönmüş, bina böyle çökmüş
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Gece gündüze dönmüş, bina böyle çökmüş Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depreme ait yeni görüntüler ortaya çıktı. O anlarda gecenin adeta gündüze döndüğü ve bir binanın çökme anı da yer aldı.
13.03.2023 Vatan TV
Oltaya takılan dev köpek balığı kamerada!
Oltaya takılan dev köpek balığı kamerada! Antalya'da, bir balıkçının oltasına yaklaşık 100 kilogram ağırlığında köpek balığı takıldı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden balıkçı, "Of, Allah'ım bu ne ya, jaws" derken yanındaki arkadaşının, "Bize saldırmasın" sözleri cep telefonu kamerasına yansıdı. Köpek balığı oltayı koparıp denizde kayboldu.
16.02.2022 Yaşam
Turabi'nin gittiği parti görüntüleri şaşırttı! 'Bu nasıl ortam'
Turabi'nin gittiği parti görüntüleri şaşırttı! 'Bu nasıl ortam' Survivor'un eski yarışmacısı Turabi son gittiği partinin görüntülerini paylaşınca "Bu nasıl ortam" yorumları geldi.
1.02.2022 Magazin
ATM hırsızlarının şaşırtan görüntüleri
ATM hırsızlarının şaşırtan görüntüleri ATM hırsızlarının şaşırtan görüntüleri
3.05.2016 Haber
ATM hırsızlarının şaşırtan görüntüleri!
ATM hırsızlarının şaşırtan görüntüleri! İstanbul'da, bagajına oksijen kaynağı sistemi yerleştirdikleri otomobille ATM’lerin önüne gelerek hırsızlık yapmaya çalışan şüpheliler polis tarafından yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olay, deneyimli dedektifleri bile şaşırttı
3.05.2016 Yaşam