Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi!
Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi! Son olarak dünyada ses getiren 'Oppenheimer' filminde yer alan Hollywood yıldızı Matt Damon, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Scarlett Johansson ile 'Düşler Bahçesi' adlı yapımda çektikleri öpüşme sahnesiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
27.07.2023 Magazin
Köpekleri şaşkına çeviren ilüzyonist
Köpekleri şaşkına çeviren ilüzyonist Sihirbaz elindeki yiyeceği köpeklere verecek gibi yaptıktan sonra bir anda yok ediyor. Heyecanla yiyeceği bekleyen köpekler hayal kırıklığına uğruyor.
20.05.2015 Yaşam
Esra Erol'dan şaşırtan hareket
Esra Erol'dan şaşırtan hareket Fox TV'de Esra Erol programı bir ara yatarak sundu. Gelin adayının isteği üzerine yanından ayrılmayan Erol daha sonrasında da programı yatarak sunması hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şaşırttı.
31.03.2015 Sinema-Dizi
Kocam fırıncı cünüpken ekmek yapıyor günah mı?
Kocam fırıncı cünüpken ekmek yapıyor günah mı? Eşi cünüpken ekmek yapan fırıncının eşi soruyor, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu cevap veriyor.
2.02.2015 Sinema-Dizi
Demet Gül'ü şaşırtan Şahin K sorusu!
Demet Gül'ü şaşırtan Şahin K sorusu! CNN Türk'te yayınlanan Burada Laf Çok programına konuk olan Ulan İstanbul oyuncularından Demet Gül, Mesut Yar'ın "Şahin K'yı tanıyor musun?" sorusuna ne cevap vereceğini şaşırdı.
28.09.2014 Sinema-Dizi
CHP kazandı AK Parti onu geri istedi!
CHP kazandı AK Parti onu geri istedi! Tunceli’nin Çemizgezek İlçesi’ne, 2005 yılında AK Partili yönetim döneminde ’kardeş belediye’ protokolü imzalayıp, bir kepçe hibe eden İstanbul’un Ümraniye Belediyesi, Çemişgezek’te seçimleri CHP’nin kazanması üzerine bir yazı ile hibe edilen kepçeyi geri istedi. Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, "Siyaset ve kardeşliğin böyle olmaması lazım. Bizi üzdüğü kadar tüm Çemişgezekli’leri de üzmüştür" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri