Şarkıcı Emrah

Şarkıcı Emrah

Son dakika Şarkıcı Emrah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şarkıcı Emrah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şarkıcı Emrah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkıcı Emrah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkıcı emrah gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 şarkıcı emrah haberi bulunmuştur. Tüm şarkıcı emrah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emrah'tan oğluna 'Ömrümün sonuna kadar dağ gibi arkandayım!'
Emrah'tan oğluna 'Ömrümün sonuna kadar dağ gibi arkandayım!' Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yılardır görüşmeyen şarkıcı Emrah, çocukları Elyesa ve Eleysa ile karelerini sık sık sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyor. Şarkıcı, en on oğlu Elyesa'nın doğum gününü duygu yüklü sözlerle kutladı.
4.12.2023 Magazin
Emrah'ın çocuklarıyla verdiği poz tepki çekti!
Emrah'ın çocuklarıyla verdiği poz tepki çekti! Şarkıcı Emrah'ın paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Çocuklarının kendisini öptüğü fotoğrafı paylaşan Emrah'a yüzlerce yorum geldi.
21.08.2023 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu Şarkıcı Emrah’ın uzun zamandır küs olduğu oğlu Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu mutlu gününe şahitlik eden isim Yeşilçam'ın usta ismiydi.
23.07.2023 Magazin
Emrah 15 yıl sonra ilk kez sahnede! Yeni albüm müjdesi
Emrah 15 yıl sonra ilk kez sahnede! Yeni albüm müjdesi Şarkıcı Emrah, önceki gece 15 yıl sonra ilk kez sahne aldı. Konser öncesi kameraların karşısına geçen sanatçı, sürpriz buluşma ile ilgili heyecanını ve düşüncelerini dile getirdi.
16.07.2023 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda babam yok baba adamlar var'
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda babam yok baba adamlar var' Şarkıcı Emrah'ın çocukluğu boyunca reddettiği DNA testleri sonucu kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Eda İrap ile nişanlandı.
30.01.2023 Magazin
Emrah meslektaşlarına uyarıda bulundu!
Emrah meslektaşlarına uyarıda bulundu! Emrah, önceki gün alışveriş için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 40'ıncı sanat yılının içinde olduğunu ve yakında yeni projeleriyle sevenleriyle buluşacağını dile getiren 51 yaşındaki sanatçı, meslektaşlarına şöhret konusunda uyarıda bulundu. Aynı zamanda oyunculuk da yapan Emrah, "Şöhret sizi idare ederse aynaya baktığınız zaman kendinizi farklı görürsünüz" dedi.
24.11.2022 Magazin
Mustafa Sandal'ın yeni imajını gören Emrah'a benzetti!
Mustafa Sandal'ın yeni imajını gören Emrah'a benzetti! Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Başarılı şarkıcı son paylaştığı fotoğrafıyla gündeme otururken, fotoğraftaki Sandal, oyuncu ve şarkıcı Emrah'a benzetildi.
12.04.2022 Magazin
Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşanması ile ilgili yeni iddia: Paracı bir kadın değil ama...
Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşanması ile ilgili yeni iddia: Paracı bir kadın değil ama... Emrah ve Sibel Erdoğan'ın boşandığı iddia ediliyor. Seyhan Soylu ünlü çiftin boşanma sebebinin emlakla ilgili olduğunu söyledi. Sisi açıklamasında "Boşanmaya neden olan kavgalarının sebebi aslında bir emlak ile ilgili. Sibel Hanım paracı bir kadın değil ama..." diyerek yaşananları açıkladı.
11.02.2022 Magazin
Şarkıcı Emrah eşi Sibel Erdoğan'dan boşandı!
Şarkıcı Emrah eşi Sibel Erdoğan'dan boşandı! Şarkıcı Emrah'ın, 2014'te dünyaevine girdiği 2 çocuğunun annesi Sibel Erdoğan'dan 2 yıldır süren dava sonrası boşandığı belirtildi.
10.02.2022 Magazin
Emrah ile Sibel Erdoğan çocukları için bir arada
Emrah ile Sibel Erdoğan çocukları için bir arada Şarkıcı Emrah boşanma davasının sürdüğü eşi Sibel Erdoğan’la Belçika’da görüntülendi.
14.03.2021 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun: Bakamıyorum çünkü beni engelledi
Emrah'ın oğlu Tayfun: Bakamıyorum çünkü beni engelledi Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini söyledi. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” dedi. Çolak, katıldığı programda babasıyla ilgili şaşırtan sosyal medya itirafında bulundu.
6.02.2021 Magazin
Linet: Hologramla tanışacağız
Linet: Hologramla tanışacağız Linet, Emrah’ın sanat hayatındaki 40’ıncı yılına özel hazırlanan ‘Tribute’ albümdeki ‘Dön’ parçasını seslendirmek için stüdyoya girdi.
30.01.2021 Magazin
Emrah'tan şaşırtan karar! Artık o da...
Emrah'tan şaşırtan karar! Artık o da... Dünyaca ünlü isimler bu yöntemi kullanıyor. Şarkıcı ve oyuncu Emrah'ta harekete geçti. Hazırlıklara başladı. Danimarkalı bir firma ile görüşen ünlü isim holografi yapımı için yakında firma yetkilileriyle bir araya gelecek
28.01.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Emrah boşanıyor!
Ünlü sanatçı Emrah boşanıyor! Şarkıcı Emrah, 6 yıllık eşi Sibel Erdoğan’a boşanma davası açtı. Bodrum Aile Mahkemesi’ne başvuran şarkıcı dosyaya gizlilik kararı aldırdı.
20.07.2020 Magazin
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da 'Survivor'a katılacak bir isim daha belli oldu. Masterchef Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cem Can Canseven'in ardından oyuncu Tuğba Melis Türk de 'Survivor' kadrosuna dahil oldu.
5.02.2020 Magazin
MasterChef Yasin Obuz'dan Survivor 2020 kararı!
MasterChef Yasin Obuz'dan Survivor 2020 kararı! MasterChef Türkiye'nin renkli yarışmacısı Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven de Survivor 2020'ye katılacak.
4.02.2020 Magazin
Survivor 2020 yarışmacı kadrosu belli oldu mu? Yarışmacılar kimler?
Survivor 2020 yarışmacı kadrosu belli oldu mu? Yarışmacılar kimler? Survivor programı hakkında yapılan araştırmalar, O Ses Türkiye’nin final tarihinin belli olmasıyla daha yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. TV8'de ekrana gelen O Ses Türkiye final yapmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün jüri koltuklarında oturduğu O Ses Türkiye'nin final tarihi belli olunca, yarışmanın tarihi de netleşti. İzleyiciler Survivor 2020 kadrosunu merak ediyor. İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
'Muson yağmurlarına yakalandık!'
'Muson yağmurlarına yakalandık!' Şarkıcı Emrah, eşi Sibel Erdoğan ile birlikte tatile çıktı. Muson yağmurlarına yakalandıklarını ifade eden Sibel Erdoğan, "Muson yağmurlarına yakalandık. Yağdır mevlam su. Anca temizlenir bu şehir" paylaşımını yaptı.
6.09.2019 Magazin
Emrah: Kalbimin bir yarısı Elyesa, bir yarısı Eleysa
Emrah: Kalbimin bir yarısı Elyesa, bir yarısı Eleysa Şarkıcı Emrah sosyal medya hesabından çocuklarıyla çekildiği bir fotoğrafını paylaştı.
16.08.2019 Magazin
Emrah oğlunun adını duyunca…
Emrah oğlunun adını duyunca… Oyuncu ve şarkıcı Emrah önceki akşam Etiler'de bulunan bir AVM'de görüntülendi.
22.04.2019 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun askere gitti
Emrah'ın oğlu Tayfun askere gitti Emrah'ın uzun yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun, vatani görevini yapmak üzere askere gitti.
8.04.2019 Magazin
Emrah müziği bırakıyor
Emrah müziği bırakıyor Bodrum’a yerleşen şarkıcı Emrah ile eşi Sibel Erdoğan önceki akşam Gayrettepe Dedeman’da arkadaşları ile buluştu.
15.02.2019 Magazin
İstanbul'u terk etti
İstanbul'u terk etti İstediği zammı alamayınca ‘Aşk ve Mavi’ dizisini bırakan Emrah, İstanbul’u terk edip ailesiyle Bodrum’a yerleşti.
23.10.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin kertenkele korkusu
Aleyna Tilki'nin kertenkele korkusu Şarkıcı Aleyna Tilki, annesiyle geldiği Bebek'teki bir mekandaydı.
1.08.2018 Magazin
Şarkıcı Emrah Dinçer'e müebbet hapis cezası!
Şarkıcı Emrah Dinçer'e müebbet hapis cezası! Eşiyle birlikte olduğu iddiasıyla avukat Onur Evrim Demir'i öldüren Emrah Dinçer, hakkında "kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası talep edildi.
30.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şarkıcı Emrah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkıcı emrah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.