Saran Holding

Saran Holding

Son dakika Saran Holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Saran Holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Saran Holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saran Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saran holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 saran holding haberi bulunmuştur. Tüm saran holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında? Amerika Birleşik Devletleri'nde Kentucky Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği Eğitimi alan iş insanı Sadettin Saran zaman zaman gündeme geliyor. Peki, Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.07.2022 Gündem
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe’nin başkan adayları kimler?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe’nin başkan adayları kimler? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, Fenerbahçe başkanlık adayları kimlerdir? İş insanı Sadettin Saran’ın kulübe başkan adaylığını "Bir sonraki kongrede aday olacağım. Fenerbahçe, şu anda fark yaratabileceğimiz bir yer." kelimeleriyle açıklaması sonrası Fenerbahçe başkanlık seçiminin ne zaman olacağı sorgulanmaya başlandı.
17.12.2021 Gündem
İşveren aşısız çalışanını işten çıkarabilir mi? Aşısız çalışan tartışması devam ediyor!
İşveren aşısız çalışanını işten çıkarabilir mi? Aşısız çalışan tartışması devam ediyor! Türkiye'de aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık Bakanlığı aşılama takvimindeki yaş gruplarının kapsamını genişletti. Ancak aşılama istenen seviyelere ulaşılamadı. Öte yandan çalışma hayatında son günlerde en çok tartışılan konuların başında ‘Aşısız çalışan işten çıkarılabilir mi?’ geliyor. Sosyal Güvenlik Uzmanlarına göre, henüz bu konuda bir içtihat oluşmamakla birlikte, gerekli durumlarda ‘geçerli sebeple fesih’ mümkün olabilir. Ancak geçerli sebep olup olmayacağına dair tartışmalar da var. Peki, İşveren aşısız çalışanını işten çıkarabilir mi? İşte aşısız çalışan tartışması ve uzmanların konu ile ilgili görüşleri...
18.08.2021 Çalışma Hayatı
Sinan Akçıl'a haciz şoku
Sinan Akçıl'a haciz şoku Saran Holding CEO'su Alan Kenan Saran alacaklı sıfatıyla besteci Sinan Akçıl hakkında İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik icra takibi başlattı
14.06.2019 Magazin
Sadettin Saran: Yakışıklı çektiniz değil mi?
Sadettin Saran: Yakışıklı çektiniz değil mi? Emina Jahovic'le aşk yaşayan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
18.01.2019 Magazin
Sadettin Saran: "İnşallah 18 spor salonu daha yaparız"
Sadettin Saran: "İnşallah 18 spor salonu daha yaparız" Kırıkkale'de, Saran Holding tarafından yaptırılan Atatürk Spor Salonu törenle açıldı. Törende konuşan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, ilk spor salonunu 18 yıl önce açtıklarını belirterek, "İlk spor salonunu 2000 yılında Hakkari-Çukurca'da açtık. 'Gücümüz yettiği müddetçe, 10 yılda 10 spor salonu yapmaya çalışacağız' demiştik. Çok şükür bugün 18'inci spor salonumuzu, yine kendi memleketimizde açıyoruz. İnşallah 18 spor salonu daha yaparız" dedi.
18.10.2018 Fenerbahçe
Saran da sessiz
Saran da sessiz SARAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, önceki gün Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıdı.
28.07.2018 Magazin
TRT'den çok önemli karar!
TRT'den çok önemli karar! Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), o ihaleye katılmadı...
25.11.2017 Televizyon
Saadettin Saran şoke oldu! Evine gizlice yerleştirmiş...
Saadettin Saran şoke oldu! Evine gizlice yerleştirmiş... Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Aralık 2011'de aşk yaşamaya başladığı Diş Hekimi Emek Külür ile Eylül 2012'de nikâh masasına oturmuştu.
21.11.2017 Magazin
Ünlü iş adamı evinde böcek buldu
Ünlü iş adamı evinde böcek buldu Ünlü iş adamı Sadettin Saran'ın , evinde böcek adıyla tabir edilen bir dinleme cihazı bulundu. Saran cihazı eşinin ya da arkadaşının eve yerleştirdiğini beyan ederek, şüphelilerin tespit edilmesini istedi
29.09.2021 Gündem
Digiturk sözleşmeyi feshetti! Süper Lig...
Digiturk sözleşmeyi feshetti! Süper Lig... Türkiye Süper Lig maçlarının Azerbaycan’da açık kanaldan yayınlanması ve Türkiye’den de bu yayınların izlenebilmesi nedeniyle Azerbaycan’da Türkiye Süper Lig maçlarını yayımlayan CBC Sport, Digiturk’ün sözleşmeyi feshettiğini açıkladı.
19.10.2017 Süper Lig
Sadettin Saran kan bağışında bulundu!
Sadettin Saran kan bağışında bulundu! Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve holding çalışanları, Türk Kızılayı için kan verdi.
9.05.2017 Sağlık
Keyifler yerinde
Keyifler yerinde Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, eşi Emek Külür Saran ile birlikte önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
15.04.2017 Magazin
Antalya'da tribünler kapalı gişe!
Antalya'da tribünler kapalı gişe! A Milli Futbol Takımımızın Finlandiya'yı konuk ettiği karşılaşmada Antalya Arena Stadı, tıklık tıklım doldu.
24.03.2017 Futbol
Lal ile sinema keyfi yaptı!
Lal ile sinema keyfi yaptı! Kızı Lal ile bir araya gelerek sinemaya gideceğini söyleyen Sadetttin Saran, bir restoranda yemek yedikten sonra kızı ile birlikte sinemanın yolunu tuttu.
5.03.2017 Magazin
Lal ile sinema keyfi yaptı
Lal ile sinema keyfi yaptı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
4.03.2017 Magazin
Kızıyla alışverişte
Kızıyla alışverişte Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, kızı Yasemin Saran’la İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı...
18.12.2016 Magazin
Saran: Ali Koç'u destekleyeceğim
Saran: Ali Koç'u destekleyeceğim Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe eski yöneticisi Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığı gündeme gelen iş adamı Ali Koç’a destek olacağını açıkladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Saran: "Fenerbahçe'nin her zaman emrindeyim"
Saran: "Fenerbahçe'nin her zaman emrindeyim" Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçeli yönetici Sadettin Saran, sarı-lacivertli kulübün her zaman emrinde olduğunu söyledi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Yeni spor kanalı bomba gibi geliyor
Yeni spor kanalı bomba gibi geliyor Saran Medya'nın yeni spor kanalı S Sport, dolgun içeriğiyle bomba gibi geliyor...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sadettin Saran'dan spor kanalı müjdesi
Sadettin Saran'dan spor kanalı müjdesi Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, katıldığı Kristal Elma Festivalinde spor kanalı müjdesi verdi.
23.09.2021 Süper Lig
İşinin başında
İşinin başında Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, önceki gün İstinyePark AVM’deydi...
17.09.2016 Magazin
Saran: Bu kadronun hakkı şampiyonluktu!
Saran: Bu kadronun hakkı şampiyonluktu! Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, "Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonu kadrosuna şampiyonluk yakışırdı fakat bu sezon futbol takımımız başarılı olamadı, basketbol takımımızın Avrupa Ligi ikinciliğiyle teselli bulduk." dedi.
18.05.2016 Fenerbahçe
'Gelmiş geçmiş en iyi kaleci olurum'
'Gelmiş geçmiş en iyi kaleci olurum' Uludağ Üniversitesi'nde yapılan 11'inci Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'nin konuğu olan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, öğrencilerle bir araya geldi.
23.03.2016 Futbol
Saran’dan Koç’a destek
Saran’dan Koç’a destek Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Sadettin Saran, Aziz Yıldırım'ın görevi bırakacağını ve kongrede Ali Koç'u destekleyeceğini açıkladığını belirterek, "Ali Koç, 'Ben de bu işte varım' dedi. Kongre üyelerinin de teveccühü var. Biz de ona destek veririz" dedi.
7.01.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Saran Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saran holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.