Sara Arfaoui

Sara Arfaoui

Son dakika Sara Arfaoui haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sara Arfaoui ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sara Arfaoui haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sara Arfaoui

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sara arfaoui gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 sara arfaoui haberi bulunmuştur. Tüm sara arfaoui haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim? Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun şampiyonu, Manchester City ile Inter arasında oynanacak maç ile İlkay Gündoğan araştırılmaya başlandı. Manchester City'de oynayan İlkay Gündoğan Futbola SV Gelsenkirchen-Hessler 06'in altyapısında başladı. 2016-17 sezonu başında 25 milyon euro karşılığında Borussia Dortmund'tan Manchester City'ye transfer oldu. Peki, İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
10.06.2023 Şampiy10
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nın sözleri tepki çekmişti Pep Guardiola'dan yanıt geldi: İlkay artık sezonun geri kalanında bir dakika bile oynayamayacak!
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nın sözleri tepki çekmişti Pep Guardiola'dan yanıt geldi: İlkay artık sezonun geri kalanında bir dakika bile oynayamayacak! İngiltere Premier Lig devi Manchester City'de Pep Guardiola'nın vazgeçilmezleri arasında yer alan İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nın yemekler konusunda eleştirisine espirili bir yanıt verdi.
8.10.2022 İngiltere
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui Manchester'ı karıştırdı!
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui Manchester'ı karıştırdı! Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, 512 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından Manchester'daki restoranlarla ilgili yaptığı paylaşımla eleştiri oklarının hedefi oldu. Bölgedeki yemeklerin 'korkunç' olduğunu ve güzel bir restoran bulamadığını söyleyen ünlü isime gelen sert tepkiler, kısa sürede dünya basınına yansıdı.
7.10.2022 Magazin
İlkay Gündoğan, babaocağında dünyaevine girdi! İtalyan gelin, yoğun ilgiden rahatsız oldu
İlkay Gündoğan, babaocağında dünyaevine girdi! İtalyan gelin, yoğun ilgiden rahatsız oldu Manchester City'de başarılı bir sezon geçiren İlkay Gündoğan, baba ocağı olan Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yapılan kır düğünü ile dünya evine girdi. Fas asıllı İtalyan model Sara Arfaoui ile evlenen İlkay Gündoğan'ın düğününe de ilgi yoğun oldu.
3.07.2022 Magazin
Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan, Sara Arfaoui ile dünyaevine girdi! Ünlü çiftin evliliğinde Galatasaray detayı!
Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan, Sara Arfaoui ile dünyaevine girdi! Ünlü çiftin evliliğinde Galatasaray detayı! Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan ile sevgilisi Sara Arfaoui evlendi.
19.05.2022 Magazin
İlkay Gündoğan ile Sara Arfaoui evlendi!
İlkay Gündoğan ile Sara Arfaoui evlendi! Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan ile model sevgilisi Sara Arfaoui sessiz sedasız evlendi.
19.05.2022 Magazin
İlkay Gündoğan kesenin ağzını açtı! Villa için ayırdığı bütçe dudak uçuklattı...
İlkay Gündoğan kesenin ağzını açtı! Villa için ayırdığı bütçe dudak uçuklattı... Manchester City’nin yıldızı İlkay Gündoğan, ABD’de ev almaya karar verdi. Yıldız futbolcu, nişanlısı Sara Arfaoui ile gittiği Los Angeles’ta 10 milyon dolarlık bir villayı gözüne kestirdi.
23.02.2022 Şampiy10
İlkay Gündoğan, Sara Arfaoui'ye evlilik teklifi etti!
İlkay Gündoğan, Sara Arfaoui'ye evlilik teklifi etti! Manchester City’de top koşturan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, model sevgilisi Sara Arfaoui'ye evlilik teklifinde bulundu. Arfaoui, Gündoğan'ın evlilik teklifini kabul etti.
21.01.2022 Magazin
İlkay Gündoğan, model sevgilisi Sara Arfaoui'ye evlilik teklifi etti!
İlkay Gündoğan, model sevgilisi Sara Arfaoui'ye evlilik teklifi etti! Manchester City’de top koşturan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, model sevgilisi Sara Arfaoui'ye evlilik teklifinde bulundu. Arfaoui, Gündoğan'ın evlilik teklifini kabul etti.
9.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sara Arfaoui ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sara arfaoui haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.