Sandy

Sandy

Son dakika sandy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sandy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sandy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sandy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sandy gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 sandy haberi bulunmuştur. Tüm sandy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı Ballon d'Or ödülü Paris'te düzenlenen törenle sahibini bulurken geceye damga vuran bir olay yaşandı. Didier Drogba yaşananlar karşısında sinirlendi. İşte detaylar...
31.10.2023 Fenerbahçe
NASA’nın uzay aracı Dünya'ya ‘kargo’ bıraktı
NASA’nın uzay aracı Dünya'ya ‘kargo’ bıraktı NASA, Bennu asteroidinden alınan çakıl ve toprakla dolu bir kapsülün başarılı inişini kutlarken onu bırakan uzay aracı çoktan gözden kaybolmuştu.
28.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf 5 yaşındayken Todd Boczkowski'nin öz annesi hayatını kaybetti. Babasının sonrasında tanıştırdığı kadınla öz annesinin benzerliği o kadar fazlaydı ki Todd ilk gördüğünde annesi sandı. Babasının ikinci evliliğini yapmasıyla bir süre sonra Todd'un 'anne' demeye başladığı kadın, öz annesiyle aynı şekilde küvette ölü bulundu. İki kadının da katili aynı çıktı. Yıllar sonra ise korkunç itiraf geldi...
15.11.2022 Dünya
Pizzagate komplosunun arkasındaki ismin cezası belli oldu! Yalanlarını 26 kişinin kanıyla yazmıştı...
Pizzagate komplosunun arkasındaki ismin cezası belli oldu! Yalanlarını 26 kişinin kanıyla yazmıştı... 14 Aralık 2012 tarihinde ABD’de yaşanan ve ülke tarihinde büyük bir acıyla anılan Sandy Hook İlkokulu saldırısına yıllardır ısrarla ‘sahte’ diyen dünyanın en tanınmış komplo teorisyeni Alex Jones’a cevabı mahkeme verdi…
5.08.2022 Dünya
Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak? Kıbrıs Zafere Doğru nerede çekiliyor, yeni sezon hangi gün?
Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak? Kıbrıs Zafere Doğru nerede çekiliyor, yeni sezon hangi gün? Kıbrıs Zafere Doğru nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? TRT 1’de ekrana gelen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin devamı “Kıbrıs Zafere Doğru” için heyecanlı bekleyiş devam ediliyor. Erenköy savunması ile büyük ses getiren yeni sezon fragmanı sonrası Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlayacak, hangi gün? gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte Kıbrıs Zafere Doğru yeni sezon yayın tarihi, günü ve saati ile konusu.
15.10.2021 Gündem
Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam var mı? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon ne zaman başlıyor?
Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam var mı? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon ne zaman başlıyor? Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman başlıyor? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni sezon bölümleri merak ediliyor. 9. Bölüm ile sezon finali yapan dizi, dizlerin yeni sezon bölümlerini yayınlamasıyla araştırılmaya başlandı. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs 2. Sezon ne zaman başlayacak? Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı?
23.09.2021 Gündem
Airbnb resmen duyurdu! Ücretsiz olacak
Airbnb resmen duyurdu! Ücretsiz olacak Airbnb harekete geçti. Ücretsiz konaklama imkanı sağlanacak. Şirketin CEO'su duyurdu. 20 bin kişi para ödemeyecek. Airbnb, Afgan sığınmacıların, dünyanın farklı ülkelerine yerleşmelerine yardımcı olmak için ücretsiz konaklama hizmeti vereceğini açıkladı.
24.08.2021 Dünya
Dünyaca ünlü rock efsanesi Bruce Springsteen hakkında gözaltı
Dünyaca ünlü rock efsanesi Bruce Springsteen hakkında gözaltı Dünyaca ünlü rock yıldızı Bruce Springsteen'in 14 Kasım 2020'de New Jersey'de gözaltına alındığı ortaya çıktı. The Boss (Patron) unvanıyla tanınan Springsteen'in alkol ve madde etkisi altında araç kullanmakla suçlandığı öğrenildi.
10.02.2021 Dünya
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli?
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Türk Pop Müziği'nin en önemli söz yazarı, besteci, yapımcı, şarkıcılarından Şehrazat, 90 yıllarda bir çok şarkının yazarı ve bestecisi. Binlerce bestesi olan Şehrazat'ın bugün doğum günü. Peki, Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Şehrazat şimdi ne yapıyor? İşte Şehrazat'ın hayatı hakkında merak edilenler...
3.09.2020 Gündem
Uluslararası Göç Fİlmleri Festivali'nde 'Sama İçin' filmine ödül
Uluslararası Göç Fİlmleri Festivali'nde 'Sama İçin' filmine ödül Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Uluslararası Göç Filmleri Festivali"nde (UGFF), "En İyi Uzun Metraj Film" ödülünü, "Sama İçin" (For Sama) adlı yapım kazandı.
21.06.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde, başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı Uzun Metraj Film Yarışması’nın diğer jüri üyeleri de açıklandı.
9.06.2020 Kültür Sanat
ABD'de mağazalar yüz binlerce çalışanını ücretsiz izine çıkarıyor
ABD'de mağazalar yüz binlerce çalışanını ücretsiz izine çıkarıyor ABD’de her gün daha fazla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bir süredir kapılarını kapatan büyük perakende mağazaları, çalışanlarını ücretsiz izine çıkaracaklarını açıkladı.
31.03.2020 Dünya
Cem'in ABD'de sır ölümü
Cem'in ABD'de sır ölümü ABD’de yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Cem Ağan’ın ölümündeki karanlık noktalar çözülemedi. Polis, Türk gencinin sabaha karşı neden otobanda yürüdüğünü araştırıyor.
30.12.2019 Dünya
Sayılı günler kaldı! Trump'ın azil soruşturması başlıyor
Sayılı günler kaldı! Trump'ın azil soruşturması başlıyor ABD Kongresi Adalet Komisyonu, ABD Başkanı Donald Trump'ı 4 Aralık'ta gerçekleşecek azil soruşturmasının ilk oturumuna katılması için davet etti.
27.11.2019 Dünya
Oscar adayları açıklandı!
Oscar adayları açıklandı! Tüm dünyanın merakla beklediği 'Oscar' töreninde adaylar tek tek açıklandı.
22.01.2019 Magazin
Gülen, FBI'dan yardım istemiş!
Gülen, FBI'dan yardım istemiş! Teröristbaşı Gülen'in öldürülme ya da kaçırılma ihtimaline karşı FBI’dan yardım istediği ortaya çıktı.
20.09.2018 Dünya
ŞOK! Eşiyle kavga ettikten sonra kendi evine uçakla çarptı!
ŞOK! Eşiyle kavga ettikten sonra kendi evine uçakla çarptı! ABD'nin Utah eyaletinden Duane 'Rhedd' Youd isimli adam, küçük uçakla kendi evine çarptı.
18.08.2018 Dünya
İkinci sevgilisiyle kaçamak yapmak için kaçırıldığını söyledi
İkinci sevgilisiyle kaçamak yapmak için kaçırıldığını söyledi Sevgilisinden habersiz başka birisiyle buluşmaya çalışan kadın, filmleri aratmayan bir senaryoya imza attı ancak bazı detayları atladı.
10.11.2017 Dünya
ABD tarihine geçti
ABD tarihine geçti Teksas’ı vuran Harvey kasırgası ve ardından gelen yağış ile sel baskınları ABD tarihinin en büyüğü olarak tarihe geçti. Ölü sayısı 37’ye ulaştı. Teksas’ın ana otoyolu adeta bir nehre döndü.
31.08.2017 Dünya
Harvey, Trump'a stratejik petrol rezervini açtırdı
Harvey, Trump'a stratejik petrol rezervini açtırdı ABD Başkanı Trump, Teksas'daki Harvey fırtınası nedeniyle petrol fiyatlarının yükselmemesi için ülkenin stratejik petrol rezervini açtı
31.08.2017 Dünya
Harvey kasırgasının maliyeti en az 30 milyar dolar
Harvey kasırgasının maliyeti en az 30 milyar dolar Amerikalı finans kuruluşu Morgan Stanley, Teksas eyaletinde etkili olan Harvey kasırgasının ülke ekonomisine maliyetinin 30 ila 40 milyar dolar olacağını öngördü.
29.08.2017 Ekonomi
Avrupa'nın kameralı seks başkenti! Binlerce kadın...
Avrupa'nın kameralı seks başkenti! Binlerce kadın... Romanya'da binlerce kadın stüdyolardan veya evlerinden "kamera kızı" olarak çalışıyor. 7/24 yapılan işte müşterilerin büyük çoğunluğu da Kuzey Amerika veya Batı Avrupa'dan bağlanıyor.
10.08.2017 Dünya
Uyardılar! 'Son yılların en büyüğü olabilir'
Uyardılar! 'Son yılların en büyüğü olabilir' ABD'de başlayan tropikal kasırga döneminin tahmin edilenden kötü sonuçlar doğurabileceği uyarısı yapıldı. Uyarıda yaşanacak kasırga döneminin 2010 yılından yana bu yaşananların en aktifi olabileceği belirtiliyor.
10.08.2017 Dünya
ABD'de kırmızı alarm: Kötü sonuçlar doğurabilir!
ABD'de kırmızı alarm: Kötü sonuçlar doğurabilir! ABD'de başlayan tropikal kasırga döneminin tahmin edilenden kötü sonuçlar doğurabileceği, 2010 yılından bu yana aktifi olabileceği uyarısında bulunuldu.
10.08.2017 Dünya
Erdoğan'ın ziyaretinden bir gün önce Rusya'da o yasak da kalktı!
Erdoğan'ın ziyaretinden bir gün önce Rusya'da o yasak da kalktı! Rusya'nın Erdoğan'ın ziyaretinden bir gün önce açıkladığı "bazı Türk gıda ürünlerine giriş yasağını kaldırma" kararına, ülkede oldukça popüler olan Sandy marka "Love is" temalı sakızın da dahil olduğu bildirildi.
13.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sandy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sandy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.