San Lorenzo

San Lorenzo

Son dakika san lorenzo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan san lorenzo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını san lorenzo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

San Lorenzo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan san lorenzo gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 san lorenzo haberi bulunmuştur. Tüm san lorenzo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Brunelleschi Eserleri Nelerdir? Brunelleschi Eserleri'nin Özellikleri
Brunelleschi Eserleri Nelerdir? Brunelleschi Eserleri'nin Özellikleri İtalyan olarak bilinen Filippo Brunelleschi oldukça donanımlı bir sanatçıdır. Yaptığı meslekler arasında mimar, heykeltraş ve kuyumcu gibi mesleklerin olduğu görülmektedir. Tabi asıl işi mimarlıktır. Ancak mimarlık yapmaya hayatının ilk yıllarından henüz karar vermemişti. Önce kuyumculuk ve heykeltraşlık yapmıştır. İtalyan mimarisi için kilit isimlerden birisi olmuştur.
19.08.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
12.06.2023 İddaa
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Enner Valencia'nın kardeşi kaçırıldı!
Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Enner Valencia'nın kardeşi kaçırıldı! Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Enner Valencia'nın kız kardeşi, Arjantin'in San Lorenzo şehrinde kaçırıldı.
18.08.2020 Futbol
Gökhan Gönül'ün ardından Beşiktaş'ta sağ beke 3 aday!
Gökhan Gönül'ün ardından Beşiktaş'ta sağ beke 3 aday! Beşiktaş'ta sağ bek için de arayış sürüyor. Gökhan Gönül'ün yerine bir yerli ve bir de yabancı sağ bek almak isteyen Beşiktaş, 3 yabancı futbolcuya odaklandı: Leonel Di Placido, Marcelo Herrera ve Rafael...
3.08.2020 Beşiktaş
Galatasaray'dan son dakika atağı! Transferi duyurdular...
Galatasaray'dan son dakika atağı! Transferi duyurdular... Galatasaray'da corona virüs nedeniyle transfer çalışması titizlikle devam ederken, Arjantin basını sarı kırmızılıların ilgilendiği 21'lik golcüyü açıkladı.
30.04.2020 Galatasaray
Hedefteki golcüye Jardel'den olumlu rapor!
Hedefteki golcüye Jardel'den olumlu rapor! Bir süredir San Lorenzo forması giyen Arjantinli forvet Adolfo Gaich ile ilgilenen Galatasaray, oyuncunun izlenmesi adına eski golcüsü Mario Jardel'den destek alırken Brezilyalı'nın da olumlu raporlarıyla ilgisini güçlendirdi.
19.04.2020 Galatasaray
Trabzonspor'dan transfer yasağı açıklaması!
Trabzonspor'dan transfer yasağı açıklaması! Trabzonspor, transfer yasağının 31 Ocak 2019'a kadar kaldırılmayacağını açıkladı.
17.01.2019 Trabzonspor
Sneijder'de son saatler! Transfer kararı...
Sneijder'de son saatler! Transfer kararı... Kadrosunu yıldız bir isimle güçlendirmek isteyen Adana Demirspor, Wesley Sneijder’den haber bekliyor. Hollandalı futbolcunun senelik 2 milyon euroluk teklife bugün cevap vereceği öğrenildi.
10.01.2019 TFF 1.Lig
Trabzonspor'a transfer yasağı geldi!
Trabzonspor'a transfer yasağı geldi! İtalyan Devi Milan, Trabzonspor'un Sosa ve Kucka'nın bonservis bedellerinin ödemediği gerekçesiyle FIFA'ya şikayette bulundu! FIFA da Trabzonspor'a geçici transfer yasağı cezası verdi. Trabzonspor Milan'a yaklaşık 13 milyon TL öderse ceza kalkacak.
4.01.2019 Trabzonspor
Fenerbahçe, dünyaca ünlü hocaya resmi teklifte bulundu!
Fenerbahçe, dünyaca ünlü hocaya resmi teklifte bulundu! Phillip Cocu'yla yolları ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe'nin hedefinde Sampaoli var.
1.11.2018 Fenerbahçe
Şilili yıldızın babası Galatasaray'ı istiyor
Şilili yıldızın babası Galatasaray'ı istiyor Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transfer listesinde olan Paulo Diaz'a, babası da Sarı-kırmızılı formayı giymesi için destek verdi.
31.05.2018 Galatasaray
Ahmet Ağaoğlu: Yeni teknik adam en geç perşembe açıklanacak
Ahmet Ağaoğlu: Yeni teknik adam en geç perşembe açıklanacak Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
29.05.2018 Trabzonspor
Usta'dan Ağaoğlu'na sitem
Usta'dan Ağaoğlu'na sitem Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun son olarak kulübün ekonomik tablosuna ilişkin yaptığı açıklamalarla da eski yönetimi hedef alması Muharrem Usta’nın sessizliğini bozmasına neden oldu.
8.05.2018 Trabzonspor
Kadın öğretmen öğrencisiyle otele gidip...
Kadın öğretmen öğrencisiyle otele gidip... Öğrencisini ikna edip otele götürerek onunla cinsel ilişkiye giren İngilizce öğretmeni tutuklandı. Genç kadının 10 yıl ceza alması bekleniyor.
3.05.2018 Dünya
Trabzonspor'a CAS'tan müjde
Trabzonspor'a CAS'tan müjde Emmanuel Mas’ın bonservis bedelinin bir taksidini San Lorenzo’ya ödemediği belirtilen Trabzonspor, Arjantinli futbolcuyu Boca Juniors’a satarak kaynak yarattı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde yaşayacağı sorunlara şimdiden set çekti.
6.01.2018 Trabzonspor
Meksika'da havai fişek fabrikasında patlama
Meksika'da havai fişek fabrikasında patlama Meksika'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 4 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.
16.12.2017 Dünya
Galatasaray'a sürpriz teklif
Galatasaray'a sürpriz teklif Galatasaray, 9. transfer için bastırıyor! Transferin hareketli takımı Galatasaray'ın Arjantin'den kadrosuna bir forvet ekleyeceği iddia edildi.
1.09.2017 Galatasaray
Fenerbahçe'nin forvet savaşı!
Fenerbahçe'nin forvet savaşı! Sarı-Lacivertliler, 27 yaşındaki forvet için 1 aydır girişimlerini sürdürüyordu. Ancak teklif için Portekiz devi Benfica erken davrandı. İspanyol ekibi Valencia da devreye girdi, Blandi savaşı başladı!
25.08.2017 Fenerbahçe
Şili Milli Takımı'na Türkiye'den 2 isim
Şili Milli Takımı'na Türkiye'den 2 isim Şili Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Paraguay ve Bolivya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
17.08.2017 Futbol
Trabzonsporlu Mas'a Ajax kancası!
Trabzonsporlu Mas'a Ajax kancası! Hollanda devi Ajax, Trabzonspor'un devre arasında renklerine bağladığı Emmanuel Mas için 5 milyon dolarlık teklif yaptı. Hollandalı yetkililerin bu hafta içerisinde Fırtına’nın yönetimiyle masaya oturacağı öğrenildi
21.06.2017 Trabzonspor
Tekneler Bodrum’da denize iniyor
Tekneler Bodrum’da denize iniyor Yachtshow Eurasia fuarı, bugün Bodrum Palmarina’da kapılarını açıyor. Yachtshow Eurasia’da boyları 3 ile 45 metre arasında değişen 200’e yakın ikinci el ve denize inmeye hazır sıfır tekne sergilenecek.
13.06.2017 Ekonomi
Galatasaray'a Barça'lı yıldız!
Galatasaray'a Barça'lı yıldız! Galatasaray yönetimi, Barcelona’nın stoperini transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, İspanyolların gelecek sezon kadrosunda düşünmediği 33’lük Arjantinli futbolcuyu Aslan yapmak için menajeri ile temas kurdu.
16.04.2017 Galatasaray
Arjantin'de Bauza dönemi sona erdi
Arjantin'de Bauza dönemi sona erdi Arjantin Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Edgardo Bauza'nın görevine son verildi.
11.04.2017 Futbol
Büyük şok! Kadro dışı bırakıldı
Büyük şok! Kadro dışı bırakıldı Arjantin Milli Takımı'nda Trabzonsporlu Mas kadro dışında kaldı
28.03.2017 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

San Lorenzo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki san lorenzo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.