Samsun Valiliği

Samsun Valiliği

Son dakika Samsun Valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samsun Valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samsun Valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samsun Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samsun valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 samsun valiliği haberi bulunmuştur. Tüm samsun valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz’de saatteki hızı 75 kilometreyi bulması beklenen fırtına öncesinde uyarıda bulundu.
25.12.2023 Gündem
Yurtta 'yemekten böcek çıktı' iddiasına soruşturma
Yurtta 'yemekten böcek çıktı' iddiasına soruşturma Samsun’da Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Karadeniz Kız Yurdu’ndaki bir öğrencinin yemeğinden çıktığı öne sürülen böcek ve somun ile ilgili Samsun Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.
19.11.2023 Gündem
Samsun'da eğitime 1 gün ara!
Samsun'da eğitime 1 gün ara! Samsun Valiliği, şiddetli yağış nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildiği duyurdu.
2.10.2023 Eğitim
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Samsun, Sinop ve Ordu'da sağanak yağış uyarısı
Samsun, Sinop ve Ordu'da sağanak yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü(MGM), Samsun, Sinop ve Ordu için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.
17.06.2023 Gündem
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
6 Haziran Samsun’da okullar tatil mi, yarın Samsun’da okullar var mı? Samsun Valiliği açıklama yaptı mı?
6 Haziran Samsun’da okullar tatil mi, yarın Samsun’da okullar var mı? Samsun Valiliği açıklama yaptı mı? Samsun'da yoğun yağış sebebiyle Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Eğitime bu sabah itibarıyla bir gün ara verilen Ladik ilçesine ek olarak yağışların gün boyu artarak devam edeceği bilgisi alındığından Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde de eğitime bir gün ara verilmiş olup süreç takip edilmektedir." şeklinde bir açıklama yapmıştı. Öğrenciler ve velileri şimdi de 6 Haziran’da Samsun’da okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Peki, Samsun’da okullar tatil mi? 6 Haziran Salı günü Samsun’da okullar var mı, açık mı, kapalı mı, ders olacak mı?
5.06.2023 Eğitim
7.7'lik deprem sonrası sosyal medyada yayılan iddia! 'Yalvarıyorum' diyerek uyardı: Bunlar bilim dışı
7.7'lik deprem sonrası sosyal medyada yayılan iddia! 'Yalvarıyorum' diyerek uyardı: Bunlar bilim dışı Sosyal medyada yayılan, "Bir saat içerisinde 6,3 şiddetinde deprem olacak” şeklindeki kayıtlara ilişkin AFAD'dan önemli bir açıklama geldi.
6.02.2023 Gündem
Bayram tatilinde 4,25 milyon TL ceza yazıldı, 497 araç trafikten men edildi
Bayram tatilinde 4,25 milyon TL ceza yazıldı, 497 araç trafikten men edildi Samsun’da 8-18 Temmuz tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan uygulamalarda 130 aranan şahıs yakalandı, 7 bin 119 araç ve sürücüye 4,25 milyon TL ceza yazıldı, 497 araç trafikten men edildi.
18.07.2022 Gündem
Samsun Valiliği uyardı: Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin
Samsun Valiliği uyardı: Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin Samsun Valiliği, serinlemek için sahillere akın eden vatandaşları içeri çeken akıntı konusunda uyararak, "Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin" çağrısında bulundu.
7.07.2022 Yaşam
Meteorolojiden Orta Karadeniz’e kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Orta Karadeniz’e kuvvetli yağış uyarısı Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Orta Karadeniz illeri Samsun, Ordu ve Amasya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
22.06.2022 Gündem
Karadeniz'de nefes kesen anlar! Gerçeğini aratmayan tatbikat!
Karadeniz'de nefes kesen anlar! Gerçeğini aratmayan tatbikat! Samsun'da Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı tarafından 2022 arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Denizde boğulma tehlikesi geçiren bir vatandaşı temsil eden cansız mankenin kurtarılma anları gerçeği aratmadı.
31.05.2022 Gündem
Valilikten organ mafyası açıklaması: Adli işlem başlatıldı
Valilikten organ mafyası açıklaması: Adli işlem başlatıldı Samsun Valiliği, bir kadının 'organ mafyası' olduğu yönünde asılsız paylaşım yapan sosyal medya kullanıcıları hakkında adli işlem başlatıldığını açıkladı.
25.05.2022 Gündem
Samsun'da Onur Anıtı'na çirkin saldırı! Tüm Türkiye'den sert tepki! Flaş gelişmeler...
Samsun'da Onur Anıtı'na çirkin saldırı! Tüm Türkiye'den sert tepki! Flaş gelişmeler... Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Plakadan yola çıkan polis, kuzenler B.F. ile C.F.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Yapılan araştırmada kuzenlerin, 6 farklı suçtan çok sayıda kayıtları olduğu tespit edildi. Emniyetteki sorgularının ardından 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler hakkında 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Yaşananlar olay sonrası vatandaşlar anıtın önünde nöbet tutmaya başladı.
4.02.2022 Gündem
Samsun'da ne oldu? Samsun Atatürk Heykeli’ne ne yapıldı, Onur Anıtı saldırısını kim yaptı, neler oluyor?
Samsun'da ne oldu? Samsun Atatürk Heykeli’ne ne yapıldı, Onur Anıtı saldırısını kim yaptı, neler oluyor? Samsun’da neler oluyor? Milli Mücadele'nin ilk adımının atıldığı Samsun’da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına yapılan çirkin saldırının ardından kentte anıt çevresinde nöbet tutulmaya başlandı. Peki, Samsun’da ne oldu, Atatürk Heykeli’ne ne yapıldı, kim saldırdı? Onur anıtı saldırısı nasıl oldu?
4.02.2022 Gündem
Samsun'da Atatürk Anıtı'na çirkin saldırının görüntüleri ortaya çıktı
Samsun'da Atatürk Anıtı'na çirkin saldırının görüntüleri ortaya çıktı Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na ip bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı. Saldırıya dair yeni görüntüler ortaya çıktı.
3.02.2022 Gündem
Atatürk Anıtı'na çirkin saldırı! Halat bağlayıp çekmeye çalıştılar: 2 kişi gözaltında
Atatürk Anıtı'na çirkin saldırı! Halat bağlayıp çekmeye çalıştılar: 2 kişi gözaltında Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı.
3.02.2022 Gündem
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli...
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli... Günlerdir süren kar kabusu Türkiye'nin 81 ilinde hayatı olumsuz etkiliyor. İller yasak ve izin kararlarını tek tek açıklıyor. 13 ilde idari izin kararı geldi.
25.01.2022 Gündem
İlkokulda öğrencilere ‘taciz’ iddiası! Öğretmen açığa alındı
İlkokulda öğrencilere ‘taciz’ iddiası! Öğretmen açığa alındı Samsun'da 9 öğrencisini taciz ettiği öne sürülen sınıf öğretmeni Y.Ö. gözaltına alındı. Y.Ö. idari soruşturma kapsamında açığa alınırken, okulun önünde toplanan veliler, olaya tepki gösterdi.
15.12.2021 Gündem
'Aşı olmayanlar Samsun'a alınmayacak mı?' Valilikten son dakika açıklaması geldi
'Aşı olmayanlar Samsun'a alınmayacak mı?' Valilikten son dakika açıklaması geldi Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 2 doz aşısı olmayan Samsun'a alınmayacak başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Çıkan haberlerin içeriği okunduğunda böyle bir durumun söz konusu olmadığı, haber başlıkları ile haberin içeriğinin uyuşmadığı, haber başlığının çarpıtıldığı net bir şekilde görülecektir denildi.
14.11.2021 Gündem
Makam odasını öğrencilere tahsis etti
Makam odasını öğrencilere tahsis etti Samsun'da barınma sorunu yaşayan 94 üniversite öğrencisi, tahsis edilen Bafra Öğretmenevi'ne yerleştirildi. Kentte yurt bulamayan 2 öğrenci daha açıkta kalınca öğretmenevi müdür yardımcısının, yatak ve diğer eşyalar konulan makam odası, öğrencilere verildi. İşlerini mesai arkadaşlarının odasından yürüten Bafra Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Vural, “2 öğrencimiz geldi ancak öğretmenevinde yer yoktu. ‘Ne yapabiliriz’ diye düşündük. Aklıma, kendi odama iki yatak serip çocukları dışarıda bırakmayalım, düşüncesi geldi. Bu düşünceyi hayata geçirdik, çok da güzel oldu" dedi.
7.10.2021 Yaşam
Meteoroloji'den kritik uyarı! Salı günü saat...
Meteoroloji'den kritik uyarı! Salı günü saat... Samsun Valiliği, Meteoroloji verilerine göre Orta Karadeniz'de kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğinden muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.
25.01.2021 Gündem
Sürücüye yumruk attığı öne sürülen polis hakkında soruşturma! Valilik devrede...
Sürücüye yumruk attığı öne sürülen polis hakkında soruşturma! Valilik devrede... Samsun’da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan denetimler sırasında durdurulan aracın sürücüsü esnaf Gökhan Pala'ya (31) yumruk attığı öne sürülen polis memuru M...
16.12.2020 Gündem
Valilikten sürücüye yumruk attığı öne sürülen polis hakkında soruşturma
Valilikten sürücüye yumruk attığı öne sürülen polis hakkında soruşturma Samsun’da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan denetimler sırasında durdurulan aracın sürücüsü esnaf Gökhan Pala'ya (31) yumruk attığı öne sürülen polis memuru M.Ö., hakkında valilik tarafından idari soruşturma açıldı.
16.12.2020 Gündem
Samsun Valiliği'nden kuvvetli yağış uyarısı
Samsun Valiliği'nden kuvvetli yağış uyarısı Samsun Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Samsun il merkezi ve doğu ilçelerine kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
15.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Samsun Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samsun valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.