Şampiyonlar Lig

Şampiyonlar Lig

Son dakika Şampiyonlar Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şampiyonlar Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şampiyonlar Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şampiyonlar lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.444 şampiyonlar lig haberi bulunmuştur. Tüm şampiyonlar lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray-Manchester United (Maç özeti)
Galatasaray-Manchester United (Maç özeti) Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar 5 puanla ikinci sıraya yükseldi.
29.11.2023 Galatasaray
Galatasaray turu geçerse Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak
Galatasaray turu geçerse Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu rövanş maçında Zalgiris ile karşılaşacak Galatasaray, rakibini elemesi durumunda 3’üncü turda Olimpija Ljubljana ile eşleşecek.
1.08.2023 Galatasaray
Trabzonspor'da Antalya yenilgisi sonrası savunma alarmı! Böylesi ilk kez oldu
Trabzonspor'da Antalya yenilgisi sonrası savunma alarmı! Böylesi ilk kez oldu Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, 2 farklı geriye düşüp beraberliği yakaladığı maçta Fraport TAV Antalyaspor'a 5-2 mağlup oldu. Avcı, döneminde ilk kez bu kadar farklı yenilgi alan bordo-mavililerin savunma ayarları bozuldu.
21.08.2022 Trabzonspor
Jorge Jesus yeni transfere kariyerinin şokunu yaşattı! Tepkiler çığ gibi
Jorge Jesus yeni transfere kariyerinin şokunu yaşattı! Tepkiler çığ gibi UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i konuk etti. Müsabakanın 10'uncu dakikasında yaşananlar maça damga vurdu. Karşılaşmanın hakeminin verdiği karara Fenerbahçe cephesi büyük tepki gösterdi. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu karar sonrası sahaya daldı. Ayrıca Karşılaşmanın en dikkat çeken anları ise Jorge Jesus ve Emre Mor arasında oldu. Taraftarlar ise Emre Mor'a tepki gösterdi. İşte detaylar...
27.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 10 yıldıza Şampiyonlar Ligi şoku! Kadroya alınmadılar
Fenerbahçe'de 10 yıldıza Şampiyonlar Ligi şoku! Kadroya alınmadılar Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda Ukrayna devi Dinamo Kiev'le karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus 10 futbolcuyu kadroya dahil etmedi.
15.07.2022 Şampiyonlar Ligi
Yıllardır sakladığı Şampiyonlar ligi biletine teklif yağıyor
Yıllardır sakladığı Şampiyonlar ligi biletine teklif yağıyor Sivasspor taraftarı Mustafa Bulak, 10 yıldır özenle koruduğu Şampiyonlar Ligi müsabakası biletini gelen tüm tekliflere rağmen satmayarak torunlarına saklıyor.
25.07.2020 Yaşam
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları ve tur atlayanlar!İlginç durum...
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları ve tur atlayanlar!İlginç durum... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan takımlar belli oldu.
12.12.2019 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray lige döndü
Galatasaray lige döndü Şampiyonlar Lig gruplarındaki son maçında Porto'ya 3-2 mağlup olmasına rağmen yoluna UEFA Avrupa Ligi'de devam edecek olan Galatasaray, Süper Lig'de oynayacağı Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.
12.12.2018 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu! Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile eşleşti.
23.07.2018 Fenerbahçe
Galatasaray'dan tarihi başarı
Galatasaray'dan tarihi başarı Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanş maçında Igor Gorgonzola'yı 3-1 yenerek Dörtlü Final'e yükseldi.
10.11.2021 Voleybol
Ahmet Nur Çebi: "Kaybettiğimiz puanlar bizi ileride zorlayacak"
Ahmet Nur Çebi: "Kaybettiğimiz puanlar bizi ileride zorlayacak" Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Avrupa'da başarılı bir süreç geçiriyoruz, umarım bozulmaz ve devam ederiz" dedi. Çebi, ligde kaybedilen puanların ilerleyen haftalarda kendilerini zorlayacağını belirtti.
16.10.2017 Futbol
Beşiktaş'ta gergin günler
Beşiktaş'ta gergin günler Süper Lig'de haftaya Gençlerbirliği mağlubiyeti ile başlayan Beşiktaş'ta, Talisca'nın performansı eleştiri oklarını üzerine çekti.
15.10.2017 Beşiktaş
Bayern'de deprem! Görevine son verildi...
Bayern'de deprem! Görevine son verildi... Bayern Münih'te Carlo Ancelotti'nin görevine son verildi
28.09.2017 Almanya
Beşiktaş'tan resmi Cenk Tosun açıklaması!
Beşiktaş'tan resmi Cenk Tosun açıklaması! Beşiktaş'ın Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Beşiktaş'ın gündemine dair açıklamalarda bulundu.
20.09.2017 Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi'nde 1. ön eleme turu sona erdi
Şampiyonlar Ligi'nde 1. ön eleme turu sona erdi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1. Ön Eleme Turu rövanş maçları sona erdi.
4.07.2017 Süper Lig
Fikret Orman'dan Persie açıklaması! "Gelebilir..."
Fikret Orman'dan Persie açıklaması! "Gelebilir..." Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının konuğu oldu.
3.06.2017 Beşiktaş
Bayern Münih Rekorlar Kitabı'na girdi
Bayern Münih Rekorlar Kitabı'na girdi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında üst üste oynadığı 16 maçı da kazanan Alman ekibi, bu başarısından dolayı Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı.
18.05.2017 Almanya
Leicester City için yeni bir peri masalı!
Leicester City için yeni bir peri masalı! UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında ilk maçta 2-1'lik skorla boyun eğdiği Sevilla'yı konuk eden Leicester City, rakibini 2-0'lık skorla devirerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.
14.03.2017 Şampiyonlar Ligi
UEFA duyurdu! Türkiye'den de bir takım var...
UEFA duyurdu! Türkiye'den de bir takım var... UEFA'nın sitesinde yayınlanan habere göre, 25 yılın en başarılı takımları belli oldu. İlk 25'te Türkiye'den ise sadece bir takım var. İşte Şampiyonlar Ligi’ndeki en başarılı takımlar…
24.09.2021 Galatasaray
Telles: Şampiyonlar Ligi için geldim
Telles: Şampiyonlar Ligi için geldim Galatasaray'ın sezon sonu Porto'ya sattığı Brezilyalı yıldız Alex Telles, yeni takımına Şampiyonlar Ligi için geldiğini açıkladı
24.09.2021 Galatasaray
Beşiktaş Leicester City'nin üstünde
Beşiktaş Leicester City'nin üstünde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarına doğrudan katılan 22 takımın arasında yer alan Beşiktaş, İngiliz ekip Leicester City'nin ardından en düşük kulüp puanına sahip ikinci takım oldu
24.09.2021 Beşiktaş
Stefan Johansen'den Galatasaray isyanı!
Stefan Johansen'den Galatasaray isyanı! Ön libero transferi için bir süredir G.Saray’ın gündeminde olan Stefan Johansen, kulübü Celtic’e rest çekti. Astana maçının kadrosuna alınmayan Norveçli’nin Celtic yönetimiyle görüşerek, “G.Saray’a gitmek istiyorum” dediği öğrenildi
24.09.2021 Galatasaray
Eto'o'dan büyük fedekarlık
Eto'o'dan büyük fedekarlık Kartal’ın Gomez’in yerine düşündüğü Kamerunlu futbolcu, Siyah-Beyazlı formayı giymeye şimdiden hazır... 35 yaşındaki golcü, kendisine Beşiktaş’ın ilgisini ileten menacerlere, “Bir kez daha Şampiyonlar Ligi’nde görev yapabilmek için maaşımdan indirime gitmeye bile hazırım” dediği ortaya çıktı.
24.07.2016 Beşiktaş
Yarı finalde dev eşleşmeler!
Yarı finalde dev eşleşmeler! UEFA Şampiyonlar Lig’inde yarı final eşleşmeleri belli oldu.
15.04.2016 Şampiyonlar Ligi
O taraftarların cezası belli oldu
O taraftarların cezası belli oldu PSV Eindhoven taraftarları, İspanya’nın Başkent’i Madrid’de bir kafede otururlarken, dilencileri aşağılamıştı. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran görüntülerin ortaya çıkması sonrası, Hollanda kulübü belirlediği 5 kişiye men cezası verdi.
26.03.2016 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Şampiyonlar Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şampiyonlar lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.