Salihli

Salihli

Son dakika salihli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salihli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salihli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salihli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salihli gelişmeleri de dahil olmak üzere 678 salihli haberi bulunmuştur. Tüm salihli haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası! Karadeniz'den 8 alan listede
Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası! Karadeniz'den 8 alan listede Türkiye’deki jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Raif Kandemir, “Bu alanları kapsayacak jeoparkları oluşturabilirsek Türkiye turizmine çok büyük katkılarda bulunabiliriz” dedi.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü
Boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü Manisa'nın Salihli ilçesinde Ayşe Yalım (62), 7 yıl önce boşandığı İrfan Çimen'i (66) av tüfeği ile öldürdü.
15.01.2024 Gündem
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada tır ile otomobil çarpıştı. Tırın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
5.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız" Manisa'da Akhisar-Gördes Yolu yapım çalışmalarını inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile mevcut yolda ortalama 50 dakika süren ulaşım süresini 11 dakika kısaltarak 39 dakikaya düşüreceğiz. Böylece zamandan 75 milyon lira ve akaryakıttan 30 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 3 bin 912 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız" dedi.
5.01.2024 Gündem
Manisa'da 2 otomobil çarpıştı; 8 yaralı
Manisa'da 2 otomobil çarpıştı; 8 yaralı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 2 otomobilin çarpıştığı kazada sürücülerin de aralarında olduğu 8 kişi yaralandı.
2.01.2024 Gündem
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi Manisa’nın Salihli ilçesinde 15 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl 4 ay 7 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi jandarma tarafından yakalandı.
25.12.2023 Gündem
12 yaşındaki çocuk sürücü koltuğuna oturdu ve gaza bastı! Korku dolu anlar...
12 yaşındaki çocuk sürücü koltuğuna oturdu ve gaza bastı! Korku dolu anlar... Manisa'nın Salihli ilçesinde üzerinde anahtarı bulunan park halindeki otomobilin sürücü koltuğuna oturan M.C.T. (12), geri vitese takıp, gaza basınca kazaya neden oldu. Otomobili durdurmak isteyen kişinin sürüklendiği anlar güvenlik kamerasına yansırken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
21.11.2023 Vatan TV
Anne-kız asansörde ölü olarak bulunmuştu! Vahşette yeni detaylar kan dondurdu
Anne-kız asansörde ölü olarak bulunmuştu! Vahşette yeni detaylar kan dondurdu   Manisa'nın Salihli ilçesinde oturdukları binanın asansöründe ölü bulunan Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) yapılan ön otopsilerinde telle boğuldukları ortaya çıktı. Olayın şüphelisi olarak Ankara'da yakalanıp, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen alt komşuları Atalay Yüksel (57), suçunu itiraf etti. Yüksel, "Telle boğdum, cesetlerini asansöre koyup 4'üncü kata gönderdim" dedi. Cinayet şüphelisi Yüksel, adliyeye sevk edilirken, anne - kızın cenazeleri ise gözyaşları içinde toprağa verildi.
20.11.2023 Gündem
Korkunç olay! Anne ve kızın cesedi asansörde bulundu
Korkunç olay! Anne ve kızın cesedi asansörde bulundu Manisa’nın Salihli ilçesinde anne ve kızı asansörde ölü bulundu.
19.11.2023 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil kanala düştü, 4 kişilik aile yaralandı
Kontrolden çıkan otomobil kanala düştü, 4 kişilik aile yaralandı Manisa’nın Kula ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 4 kişilik aile yaralandı. Yaralı ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
21.10.2023 Yaşam
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Katliam gibi kaza! 4 ölü, 1 ağır yaralı
Katliam gibi kaza! 4 ölü, 1 ağır yaralı Manisa'nın Salihli ilçesinde refüje çarpıp alev alan otomobilin sürücüsü Adem Yüce (44) ile oğlu Oktay Yüce (20), Bekir Sarı (41) ve onun oğlu Burak Sarı (17) hayatını kaybetti. Sarı'nın diğer oğlu milli güreşçi Beytullah Sarı’nın da (15) ağır yaralandığı kaza, kameraya yansıdı.
22.08.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü, tankere çarptı! Çok sayıda yaralı var
Yolcu otobüsü, tankere çarptı! Çok sayıda yaralı var  Manisa'nın Salihli ilçesinde yolcu otobüsünün boş yakıt tankerine çarptığı kazada 4'ü çocuk, 21 kişi yaralandı.
17.08.2023 Yaşam
Uzman çavuş, boşanma aşamasındaki eşini kaçırmaya çalıştı
Uzman çavuş, boşanma aşamasındaki eşini kaçırmaya çalıştı Ordu’nun Fatsa ilçesinde Piyade Uzman Çavuş Ayhan Y., boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Y.’yi (20) kaçırmaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.05.2023 Yaşam
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan Yeşim Akbaş'ın (26) ölümüne ilişkin soruşturmada ikinci kez gözaltına alınan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) tutuklanmasının ardından konuşan anne Aysun Akbaş (54), "Dışarıda olduğunu bilmek bizim için berbat bir duyguydu. Bu karar acımı az da olsa hafifletti. Hayat dolu kızım da biz de bir daha bayram yüzü göremeyeceğiz. Onun da bir daha bayram yüzü görmesini istemiyorum. Kızım silahtan çok korkardı. Su tabancasıyla dahi oynamayan çocuktu. Silahla intihar etmesi mümkün değil" dedi. Yeşim'in ailesi, bayramın birinci günü kızlarının mezarını ziyaret etti.
21.04.2023 Yaşam
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü Manisa'nın Demirci ilçesinde güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş (26), İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün üst katında bulunan polis lojmanlarında, komiser yardımcısı D.Y.'nin (32) odasında başından vurulmuş olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Akbaş hayatını kaybederken, gözaltına alınan D.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
15.04.2023 Gündem
Karısını 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü! İfadesi ortaya çıktı
Karısını 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü! İfadesi ortaya çıktı Manisa’nın Salihli ilçesinde 3 çocuk annesi eşini 5 yerinden bıçaklayıp öldüren zanlının cinayeti, kendisini aldattığını düşündüğü için işlediği ortaya çıktı.
13.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Salihli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salihli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.