Sakatlık Şoku

Sakatlık Şoku

Son dakika sakatlık şoku haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sakatlık şoku ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sakatlık şoku haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sakatlık Şoku

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sakatlık şoku gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 sakatlık şoku haberi bulunmuştur. Tüm sakatlık şoku haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Yıldız futbolcu oyuna devam edemedi
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Yıldız futbolcu oyuna devam edemedi UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe, Olympiakos'a konuk oldu. Müsabakanın 43. dakikasında sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu oyuna devam edemedi ve sedye ile sahadan çıktı.
11.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar Süper Lig'de Başakşehir karşılaşacak olan Beşiktaş'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, 3 ismin Başakşehir maçı kadrosunda yer almayacağını açıkladı.
4.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek şoku! Adana Demirspor maçının kadrosundan çıkarıldı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek şoku! Adana Demirspor maçının kadrosundan çıkarıldı Üst adalesinde ödem olan İsmail Yüksek Adana Demirspor maçı kadrosuna alınmadı.
3.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan'ın son durumu belli oldu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan'ın son durumu belli oldu Galatasaray'ın Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maçta sakatlanan Kaan Ayhan'ın durumu belli oldu.
9.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Fred sonrası bir sakatlık şoku daha!
Fenerbahçe'de Fred sonrası bir sakatlık şoku daha! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'ı 3-0 mağlup ederken sakatlıklarla sarsıldı. Maçın sonunda yıldız futbolcu sahadan sedyeyle çıkarıldı.
8.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a çifte sakatlık şoku! 2 yıldızdan kötü haber
Beşiktaş'a çifte sakatlık şoku! 2 yıldızdan kötü haber Beşiktaş'a Aboubakar ve Salih Uçan'dan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip 2 oyuncunun sakatlıklarını duyurdu. İşte detaylar...
31.01.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu Galatasaray'dan sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Sergio Oliveira'nın sakatlık yaşadığını duyurdu.
15.12.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'yi yıkan haber! Ferdi Kadıoğlu, Fred, Becao, Djiku derken bir sakatlık şoku daha
Fenerbahçe'yi yıkan haber! Ferdi Kadıoğlu, Fred, Becao, Djiku derken bir sakatlık şoku daha Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler'in bu sezon sakatlıklarla başı belada. Yıldızlarını yavaş yavaş takıma kazandırmayı hedeflerken Fenerbahçe bir sakatlık şoku daha yaşadı. İşte haberin detayları...
2.12.2023 Fenerbahçe
Cengiz Ünder sonrası bir sakatlık şoku daha! Yıldız isimde kırık tespit edildi
Cengiz Ünder sonrası bir sakatlık şoku daha! Yıldız isimde kırık tespit edildi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Ludogorets'i 3-1'le geçti ve gruptaki liderliğini sağlama aldı. Öte yandan maçta sakatlık yaşayan yıldız isimden kötü haber geldi. İşte detaylar...
28.10.2023 Fenerbahçe
Cengiz Ünder iyileşti derken 2 sakatlık şoku birden! Fenerbahçe'den kötü haber geldi
Cengiz Ünder iyileşti derken 2 sakatlık şoku birden! Fenerbahçe'den kötü haber geldi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Cengiz Ünder'in sakatlığının ardından bir kötü haber daha geldi. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe evinde Hatayspor'u konuk edecek. Maç öncesi Fenerbahçe iki yıldızın sakatlandığını açıkladı. İşte detaylar...
22.10.2023 Fenerbahçe
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı Akademisyen Ceren Damar’ı öldüren Hasan İsmail Hikmet’in anne ve babasının, Damar ailesine yönelik yaptıkları sosyal medya paylaşımları nedeniyle yargılandıkları davada karar çıktı. Mahkeme, baba Ömer Hikmet’e 8 yıl, anne Hatice Hikmet’e ise 7 yıl hapis cezası verdi. İyi hal indirimi ise yapılmadı.
21.10.2023 Yaşam
Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku!
Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'a sakatlık şoku! Milli ara sonrası Galatasaray'la karşılaşacak olan Beşiktaş'a tecrübeli futbolcudan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip sakatlığı açıkladı.
14.10.2023 Beşiktaş
Her şey iyi giderken kötü haber geldi! Cengiz Ünder sonrası bir sakatlık şoku daha
Her şey iyi giderken kötü haber geldi! Cengiz Ünder sonrası bir sakatlık şoku daha Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezona fırtına gibi giriş yapan Fenerbahçe milli takım arası öncesi 16'da 16 yaparak namağlup serisini sürdürdü. Yıldız oyuncularını milli takımlarına gönderen Fenerbahçe'ye şok bir haber geldi. Yeni transfer sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkartıldı. İşte haberin detayları...
12.10.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Gözler yıldız ismi aradı, İsmail Kartal kötü haberi verdi
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Gözler yıldız ismi aradı, İsmail Kartal kötü haberi verdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Başakşehir'i kabul etti. Sarı-lacivertli ekip maçın ilk dakikasından 90 dakikasına kadar oyun hakim olduğu maçı 4-0'lık bir skorla kazandı. Öte yandan İsmail Kartal yıldız oyuncunun sakatlandığını açıkladı. İşte detaylar...
29.09.2023 Fenerbahçe
Başakşehir maçı öncesi sakatlık şoku! İsmail Kartal'dan flaş talimat, hepsine yasakladı
Başakşehir maçı öncesi sakatlık şoku! İsmail Kartal'dan flaş talimat, hepsine yasakladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında yarın sahasında RAMS Başakşehir'i ağırlayacak. Maç öncesi muhtemel ilk 11 belli oldu. Öte yandan İsmail Kartal üst üste İstanbul'da oynanacak 6 maçtan da galip ayrılmak istediğini takıma ifade ederek oyunculara yeni talimatı açıkladı. İşte detaylar...
28.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! İsmail Kartal araya girdi, 1 ay oynamayacak
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! İsmail Kartal araya girdi, 1 ay oynamayacak Fenerbahçe'de son dakika transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımdan kötü haber geliyor. Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Maribor ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Süper Lig'in de başlamasına yakın sakatlıkları bulunan isimlerin durumları merak ediliyor.
9.08.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor'a kötü haber! Mislav Orsic en az 6 ay yok
Trabzonspor'a kötü haber! Mislav Orsic en az 6 ay yok Trabzonspor'un yeni transferi Mislav Orsic'in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.
24.07.2023 Trabzonspor
Başakşehir maçı öncesi Zajc depremi
Başakşehir maçı öncesi Zajc depremi Fenerbahçe'nin tecrübeli orta sahası Miha Zajc sakatlığı sebebiyle Başakşehir maçı kadrosunda olmayacak.
18.04.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Romain Saiss açıklaması! Dünkü maçta sakatlanınca...
Beşiktaş'tan Romain Saiss açıklaması! Dünkü maçta sakatlanınca... Dün akşam Portekiz'le oynanan çeyrek final maçının 57.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Romain Saiss için Beşiktaş Kulübü geçmiş olsun dileklerini iletti.
11.12.2022 Beşiktaş
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu Türk voleybol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan ve gerek Fenerbahçe'de gerekse Milli Takım'da gösterdiği performansla başarılara doymayan Eda Erdem'in hayat hikayesi kendisini yakından takip eden sporseverleri oldukça gururlandırdı.
6.12.2022 Voleybol
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Genç yıldız oyuna devam edemedi...
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Genç yıldız oyuna devam edemedi... Süper Lig 'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Başakşehir'i konuk etti. Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.
22.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Beşiktaş derbisi öncesi bir müjde bir de kötü haber!
Fenerbahçe'ye Beşiktaş derbisi öncesi bir müjde bir de kötü haber! Süper Lig'de Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları devam ediyor. Sarı lacivertliler'de sakatlık şoku yaşandı. Kanarya da ayrıca sakatlığı atlatan Serdar Aziz takımla birlilkte antrenmanlara çıktı. İşte detaylar...
24.09.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'da sakatlık şoku! 3 kötü haber birden...
Galatasaray'da sakatlık şoku! 3 kötü haber birden... Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Sarı kırmızılılarda hafif sakatlıkları bulunan Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena bu sabah düzenlenen antrenmanda takımdan ayrı olarak çalıştı. Bu 3 futbolcunun yarın oynanacak maçın kadrosuna alınması beklenmiyor.
6.05.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Serdar Aziz'le ilgili flaş gelişme!
Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Serdar Aziz'le ilgili flaş gelişme! Fenerbahçe'de bu sezonun öne çıkan isimlerinden Serdar Aziz'in sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Tecrübeli futbolcunun geleceği netlik kazandı.
28.04.2022 Şampiy10
Beşiktaş'ta sakatlık şoku! "Gerilme ve kanama..."
Beşiktaş'ta sakatlık şoku! "Gerilme ve kanama..." Beşiktaş, Kasımpaşa mücadelesinde oyuna sonradan Rıdvan Yılmaz'ın yerine dahil olan Umut Meraş'ın sol uyluk iç adalesinde gerilme ve kanama bulgularına rastlandığını açıkladı. Milli futbolcunun Kayserispor maçında forma giymesi beklenmiyor.
28.04.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sakatlık Şoku ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sakatlık şoku haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.