Sahra hastanesi nedir? Sahra hastaneleri deprem bölgesinde nereye kuruldu?
Sahra hastanesi nedir? Sahra hastaneleri deprem bölgesinde nereye kuruldu? Sahra hastaneleri deprem bölgesinde ameliyatlara hazır hale getirildi. Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin 10 ili etkilemesi sonrası Sağlık Bakanlığı da bölgede harekete geçti. Depremin etkilediği Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana ve Adıyaman gibi illerde sahra hastaneleri kuruldu. Ameliyatlar için de hazır halde bulunan sahra hastaneleri için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "10 ilimizde 77 sahra hastanesi kurduk. Acil sağlık hizmeti verilen bu hastanelerin bir kısmında cerrahi operasyonlar da yapabiliyoruz" dedi. Peki sahra hastanesi nedir? Sahra hastaneleri deprem bölgesinde nerelere kuruldu?
10.02.2023 Gündem
Sahra hastanesi nedir? Sahra hastanesi nereye kuruluyor? (Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu)
Sahra hastanesi nedir? Sahra hastanesi nereye kuruluyor? (Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu) Sahra hastanesi corona virüsü salgınıyla gündeme gelen konulardan biri oldu. Corona virüsü salgını ile mücadele kapsamında alınana tedbirlerden biri olan sahra hastaneleri Türkiye’min çeşitli yerlerinden kurulacak. Sahra hastaneleri daha çok yerleşim yerlerinin dışında kalan arazileri üzerine yapılsa da İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası’nda da 2 sahra hastanesi yapılacağı duyuruldu. Sahra hastanesi nedir? Sahra hastanesi nereye kuruluyor?
14.04.2020 Gündem
Sahra hastanesi nedir, neden kurulur ve ne anlama gelir? (Kapıköy Gümrük Kapısı'na sahra hastanesi kuruluyor)
Sahra hastanesi nedir, neden kurulur ve ne anlama gelir? (Kapıköy Gümrük Kapısı'na sahra hastanesi kuruluyor) Koranavirüs nedeniyle İran’da yaşanan ölümlerin ardından Türkiye ile İran arasındaki en uzun sınır hattına sahip Van’da bir dizi tedbir alınmaya başlandı. Kovid-19 (yeni koronavirüs) nedeniyle giriş ve çıkışlara kapatılan Kapıköy Gümrük Kapısı’na sahra hastanesi kuruluyor. Sahra hastanesi nedir, neden kurulur?
26.02.2020 Gündem