Sadettin Teksoy

Sadettin Teksoy

Son dakika Sadettin Teksoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sadettin Teksoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sadettin Teksoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadettin Teksoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadettin teksoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 sadettin teksoy haberi bulunmuştur. Tüm sadettin teksoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evini satılığa çıkardı, verdiği ilan nedeniyle davalık oldu! Komşuları o yazıyı görünce mahkeme koştu
Evini satılığa çıkardı, verdiği ilan nedeniyle davalık oldu! Komşuları o yazıyı görünce mahkeme koştu Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Özge Şeber (35), oturduğu sitede komşularının yaptığı gürültüden rahatsız olduğunu belirterek, 'Satılık. Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' yazısı asarak dairesini satışa çıkardı. Şeber'in alt katta oturan, yazıya çok üzüldüğünü, psikolojik olarak çok etkilendiğini belirten komşusu Arzu Korkmaz, başvurduğu mahkeme kararıyla yazıyı kaldırttı. Korkmaz, “Bundan sonra ben davamın peşindeyim, kesinlikle pes etmeyeceğim. Maddi ve manevi tazminatlarımı açacağım” dedi.
11.06.2023 Yaşam
Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı kararı! İşçi iş bulana kadar ödemek zorunda
Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı kararı! İşçi iş bulana kadar ödemek zorunda Çalıştığı iş yerinden daha iyi şartları vadeden başka bir işverenin iş yerine geçmek için istifa eden işçiye müjde niteliğinde bir karar geldi. Bölge Adliye Mahkemesi; yeni işverene güvenerek işinden istifa eden personelin işe başlatılmaması halinde, personelin mahrum kalınan kıdem tazminatı ile işe başlayana kadar doğan ücret alacağını işe almayan işverenden talep edebileceğine hükmetti.
11.06.2023 Çalışan Hakları
Gizemini Sadettin Teksoy bile çözememişti! 'Perili ev’ 45 yıl sonra yıkıldı
Gizemini Sadettin Teksoy bile çözememişti! 'Perili ev’ 45 yıl sonra yıkıldı Uşak’ın Banaz ilçesinde bulunan ve ‘perili ev’ olarak bilinen 45 yıllık bina yıkıldı. Sırlı olayları sunan ünlü televizyoncu Sadettin Teksoy da evle ilgili gizemi ekranlara taşımıştı. Binanın sahibi tarafından yıktırıldığı öğrenildi.
11.06.2023 Yaşam
'Mesut Yar ile Laf Çok' başlıyor!
'Mesut Yar ile Laf Çok' başlıyor! Türk televizyonlarının en çok konuşulan ve konuşturan sohbet klasiği “Mesut Yar ile Laf Çok” 360 ekranında gecelere renk getiriyor.
15.01.2018 Televizyon
Sadettin Teksoy'dan kötü haber!
Sadettin Teksoy'dan kötü haber! Sina Koloğlu, Milliyet'teki köşesinde yazdı.
5.01.2018 Televizyon
Ve Sadettin Teksoy geri döndü!
Ve Sadettin Teksoy geri döndü! Türk televizyon tarihinin en özgün ekran yıldızlarından biri olan Sadettin Teksoy, yıllar sonra yeni bir programla ekranda...
12.10.2017 Televizyon
Sadettin Teksoy geri dönüyor! Bakın hangi kanalla anlaştı?
Sadettin Teksoy geri dönüyor! Bakın hangi kanalla anlaştı? Bir dönemin fenomen ismi Saadettin Teksoy, ekranlara geri dönüyor. İşte anlaştığı o kanal?
11.09.2017 Televizyon
Sadettin Teksoy'dan Atatürk paylaşımı
Sadettin Teksoy'dan Atatürk paylaşımı Bir döneme damgasını vuran televizyoncu Sadettin Teksoy, Facebook hesabından Mustafa Kemal Atatürk'ün bir fotoğrafını paylaştı...
29.09.2021 Gündem
Canım Ailem neden bitiyor?
Canım Ailem neden bitiyor? Başrollerinde Uğur Yücel, Şebnem Bozoklu ve Ozan Güven'in rol aldığı Canım Ailem bitiyor
30.04.2010 Televizyon
Ekranlara dönüyor
Ekranlara dönüyor Uzun süredir ekranlardan uzak olan Sadettin Teksoy hangi kanalda program yapacak?
24.12.2008 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sadettin Teksoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadettin teksoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.