Saçlarını Kestirdi

Saçlarını Kestirdi

Son dakika saçlarını kestirdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saçlarını kestirdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saçlarını kestirdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saçlarını Kestirdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saçlarını kestirdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 saçlarını kestirdi haberi bulunmuştur. Tüm saçlarını kestirdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evrim Akın imaj değişikliğine gitti! İşte yeni saçları...
Evrim Akın imaj değişikliğine gitti! İşte yeni saçları... Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Evrim Akın, saçlarını kestirdi. Evrim Akın’ın yeni stili, hayranlarından tam not aldı.
22.01.2023 Magazin
Kardeşlerim'in Melisa'sı Damlasu İkizoğlu bornozlu paylaşımı olay yarattı!
Kardeşlerim'in Melisa'sı Damlasu İkizoğlu bornozlu paylaşımı olay yarattı! Kardeşlerim'de Melisa karakteriyle adından söz ettiren genç oyuncu Damlasu İkizoğlu, saçlarını kestirdi. Uzun saçlarını kısacık kestiren Damlasu İkizoğlu o anları takipçileriyle paylaştı.
23.12.2021 Magazin
Kanser hastalarına saçlarını bağışladı
Kanser hastalarına saçlarını bağışladı İzmir'de 3 gönüllü, kanser hastaları için yapılacak peruklarda kullanılması amacıyla saçlarını kestirdi.
20.06.2020 Sağlık
Selen Görgüzel saçlarını kestirdi
Selen Görgüzel saçlarını kestirdi Yönetmen Hamdi Alkan'ın şarkıcı ve oyuncu eşi Selen Görgüzel, saçlarını kısacık kestirdi
1.08.2019 Magazin
Sosyal medya yorumları Diagne'yi yıldırdı, saçlarını kestirdi
Sosyal medya yorumları Diagne'yi yıldırdı, saçlarını kestirdi Gol atamadığı için sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan ve özellikle saç modeline takılan Galatasaray’ın Senegalli forveti Mbaye Diagne, sosyal medya üzerinden gelen eleştirilerin ardından imaj değiştirdi.
24.02.2019 Galatasaray
Serel Yereli'den kızdıracak yorum: Yuh hayvan
Serel Yereli'den kızdıracak yorum: Yuh hayvan Giydiği gömlekler ve gür saçlarıyla dikkat çeken şarkıcı Edis Görgülü, saçlarını 3 numara kestirdi. Şarkıcının yeni saçlarını gören ünlü isimler Edis'i yorum yağmuruna tuttu. En ilginç yorumu ise "Yuh hayvan" diyerek Serel Yereli yaptı.
10.09.2018 Magazin
Gomis sözünü tuttu! Saçlarını kestirdi...
Gomis sözünü tuttu! Saçlarını kestirdi... "Şampiyon olursak ve 20'den fazla gol atarsam saçlarımın yarısını kestiririm" diyen Gomis, sosyal medyadan saçlarını kestirdiği fotoğrafını paylaştı.
29.05.2018 Galatasaray
Yeni imajına tepki yağdı
Yeni imajına tepki yağdı Başrol oynadığı Siyah Beyaz Aşk dizisi final yapan oyuncu Birce Akalay, saçlarını kısacık kestirdi. Oyuncunu yeni imajı sosyal medyada tepkilere neden oldu.
29.05.2018 Magazin
Sıla hayranlarını şoke etti!
Sıla hayranlarını şoke etti! Ünlü sanatçı Sıla son saç modeliyle hayranlarını şoke etti, geçerli not alamadı.
30.12.2017 Magazin
Murat Dalkılıç'ın yeni imajı
Murat Dalkılıç'ın yeni imajı Merve Boluğur ile 2 yıllık evliliği geçtiğimiz hafta resmen sona eren Murat Dalkılıç imaj yeniledi.
19.09.2017 Magazin
Sıkıntıdan saçları kestim!
Sıkıntıdan saçları kestim! Halil Sezai, yaklaşık bir ay sonra sahnelere döndü.
27.06.2017 Magazin
Şampiyonluk geldi saçlar gitti!
Şampiyonluk geldi saçlar gitti! Fenerbahçe'nin İtalyan oyuncusu Luigi Datome, Euroleague şampiyonluğu sonrası verdiği sözü tuttu ve saçlarını kestirdi.
21.05.2017 Fenerbahçe
Rojin tanınmaz halde
Rojin tanınmaz halde Etnik müziğin güçlü sesi Rojin’in, Avrupa konserlerinin ilk durağı Almanya oldu
29.03.2017 Magazin
Fırat Tanış 'İstanbullu Gelin' dizisine dahil oldu!
Fırat Tanış 'İstanbullu Gelin' dizisine dahil oldu! 'İstanbullu Gelin'e 2. bölümden itibaren sevilen oyuncu Fırat Tanış dahil oluyor.
7.03.2017 Televizyon
Tuba’nın değişimi
Tuba’nın değişimi Tuba Büyüküstün Rapunzel gibi upuzun, parlak saçlarını erkek çocuğu gibi kısacık kestirdi...
19.08.2015 Magazin
Ünlü oyuncu saçlarını kestirdi!
Ünlü oyuncu saçlarını kestirdi! "Bu konunun haber yapılmasını bile istemem"
17.08.2015 Magazin
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1. bölüm fragmanı - İzle
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1. bölüm fragmanı - İzle Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde mafya rolüyle tekrar ekranlara geri dönen Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane ismi Süleyman Çakır (Oktay Kaynarca) yine ekranlara kilitleyecek. Türkiye Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yeniden racona doyacak. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1. bölüm fragmanı ve detayları...
1.04.2015 Magazin
Alper Potuk sözünü tuttu!
Alper Potuk sözünü tuttu! Fenerbahçe'nin yıldızı Alper Potuk daha önce verdiği sözü tutarak saha ortasında saçlarını kestirdi.
27.04.2014 Futbol
Artık Hürrem'in saçları yok!
Artık Hürrem'in saçları yok! Meryem Uzerli, imaj değiştirdi.
24.04.2014 Magazin
Mucize Adam evine döndü!
Mucize Adam evine döndü! Pasifik okyanusunda bir yıldan fazla süre kaybolduktan sonra bulunan "Pasifik'in Mucize Adamı" Jose Salvador Alvarenga, karaya ayak bastığı Marshall adasından, ülkesi El Salvador'a uçak ile geri döndü...
10.02.2014 Dünya
Yeni hali beğeni topladı!
Yeni hali beğeni topladı! Arjantin Milli Takımı'yla kamp için ülkesinde bulunan Barça'nın Lionel Messi, Kolombiya maçı öncesinde imajını değiştirdi
4.06.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Saçlarını Kestirdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saçlarını kestirdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.