Rusya Ukrayna arasındaki müzakere saat kaçta, nerede yapılacak? İstanbul Rusya Ukrayna müzakere saati ve yeri belli oldu!
Rusya Ukrayna arasındaki müzakere saat kaçta, nerede yapılacak? İstanbul Rusya Ukrayna müzakere saati ve yeri belli oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. 3.5 saat süren toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada Rusya Ukrayna arasındaki müzakerelerin birinin İstanbul’da gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Rusya Ukrayna arasındaki müzakere saat kaçta, nerede yapılacak? Rusya Ukrayna müzakere ne zamam?
28.03.2022 Gündem
Rusya Ukrayna görüşmesi saat kaçta? Rusya Ukrayna müzakerelerinde son durum ne?
Rusya Ukrayna görüşmesi saat kaçta? Rusya Ukrayna müzakerelerinde son durum ne? Rusya-Ukrayna müzakere görüşmeleri İstanbul’a taşınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in görüşmesi sonrasında, Rusya ile Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin İstanbul’da yapılması kararlaştırılmıştı. Savaşın gidişatında kritik öneme sahip görüşmelerde, barış umudu İstanbul’a taşınıyor. Anbean Rusya Ukrayna savaşında son durum merak edilirken kririk gösşmeler için dünyanın gözü İstanbul’da olacak. Peki, Rusya Ukrayna İstanbul görüşmesi ne zaman? Rusya Ukrayna görüşmesi saat kaçta? İşte Rusya Ukrayna müzakerelerinde son durum…
28.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna arasındaki müzakere başladı mı, ne zaman? Rusya Ukrayna görüşmesi ne zaman, saat kaçta?
Rusya Ukrayna arasındaki müzakere başladı mı, ne zaman? Rusya Ukrayna görüşmesi ne zaman, saat kaçta? Rusya Ukrayna arasındaki müzakere ne zaman? Rusya, Ukrayna'nın Gomel bölgesinde görüşmeleri kabul ettiğini söyledi. Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nden yapılan açıklamada ise "Rusya ve Ukrayna müzakereleri Ukrayna-Belarus sınırında gerçekleşecek" ifadeleri kullanıldı.
28.02.2022 Gündem