Ali Koç Lampard'ın kapısını çaldı! 'Oynatmayacaksanız bize verin'
Ali Koç Lampard'ın kapısını çaldı! 'Oynatmayacaksanız bize verin' Zajc'la yeni sözleşme yapılmaması, Arao'nun beklenen katkıyı verememesi ve Crespo'nun taliplerinin artması üzerine orta saha hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Chelsea'nin kapısını çaldı. Sarı Lacivertli yönetimin daha önce Fulham, C.Palace gibi takımlarda kiralık olarak oynayan 27 yaşındaki orta sahayı istediği belirtilirken, anlaşmanın haziran ayında resmiyet kazanacağı bildirildi.
27.04.2023 Fenerbahçe
Alexander Sörloth'un kankası Fenerbahçe'ye geliyor! 9 milyon euro gözden çıkarıldı
Alexander Sörloth'un kankası Fenerbahçe'ye geliyor! 9 milyon euro gözden çıkarıldı Crespo ve Zajc'la yeni sözleşme krizi yaşayan, Mert Hakan Yandaş - Arao ikilisinden ise istediği katkıyı alamayan Fenerbahçe yeni orta sahasını buldu. 2017-18 sezonunda Alexander Sörloth, Van Aanholt'la birlikte aynı takımda oynayan İngiliz futbolcuyla görüşmelere başlanırken, Ali Koç'un 27 yaşındaki İngiliz için 9 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi.
18.04.2023 Fenerbahçe
Fabregas değil Cheek
Fabregas değil Cheek Ada basını İspanyol yıldızın adını sarı-lacivertlilerle yan yana yazsa da Kanarya’nın gündeminde İngiliz Ruben Loftus Cheek var. İlk hedef 20’lik genci ocakta kiralamak
24.09.2021 Fenerbahçe