Dursun Özbek Okan Buruk'la yollarını ayıracak listesindeki iki teknik adamla masaya oturacak
Dursun Özbek Okan Buruk'la yollarını ayıracak listesindeki iki teknik adamla masaya oturacak Süper Lig'in 13.haftasında oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçından önce 'Son Raund' programında derbiyle ilgili analizlerde bulunan Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece Okan Buruk'a dikkat çekerken, ünlü yorumcu Çelikler'in Dursun Özbek'in ilgilendiği iki yabancı teknik direktörü açıklaması Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.
1.11.2022 Galatasaray
Dünyaca ünlü yıldız Betty White hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü yıldız Betty White hayatını kaybetti "Altın Kızlar"ın Rose karakteriyle hatırlanan komedyen, oyuncu ve yazar Betty White 99 yaşında hayatını kaybetti.
31.12.2021 Dünya
Rose: Bunu hak ettiğimize inanıyoruz
Rose: Bunu hak ettiğimize inanıyoruz Salzburg Teknik Direktörü Marco Rose karşılaşmayı 2-0 kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
19.10.2017 UEFA Avrupa Ligi
Yıllar sonra gelen itiraf! O sahnede...
Yıllar sonra gelen itiraf! O sahnede... Yönetmen James Cameron, bir döneme damgasını vuran filmi Titanic’in esas kızı Rose hakkındaki ‘bencil’ suçlamalarını “Senaryoya bakın” diyerek reddetti.
1.02.2017 Magazin
Kutlamayı bu dansla yaptı..
Kutlamayı bu dansla yaptı.. Amber Rose, eşinin albümü müzik listelerinde bir numaraya yükselince yaptığı seksi bir dansla kutladı. Yaptığı dansı kayda alarak Instagram’da yayınlayan Amber Rose kocası rap şarkıcısı Wiz Khalifa için bunu yaptığını söyledi. İşte o dans…
21.01.2022 Magazin
İşte sahte canlı performans!
İşte sahte canlı performans! Axl Rose'u bu anlar çileden çıkardı...
7.02.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri