Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
Roketsan personel alımı yapacak! Başvurular başladı! İşte adaylarda aranan şartlar!
Roketsan personel alımı yapacak! Başvurular başladı! İşte adaylarda aranan şartlar! Roketsan personel alımı yapacak! Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) roket ve füze ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulan Roketsan pek çok kadroda personel alacak. Peki, Roketsan iş başvurusu nasıl yapılır? Roketsan personel alımı başvuru şartları ne? İşte personel alımı detayları…
12.10.2022 Personel Alımı
Roketsan personel alıyor! Roketsan'a nasıl başvuru yapılır? İşte Roketsan iş ilanları
Roketsan personel alıyor! Roketsan'a nasıl başvuru yapılır? İşte Roketsan iş ilanları Türkiye'nin ilk milli ve özgün Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) Bayraktar TB2'nin, Polonya'ya ihraç edilmesi Roketsan'ı da gündeme getirdi. Milli SİHA'larda kullanılan akıllı mühimmatlar Roketsan tarafından üretiliyor. Bu haberlerin ardından pek çok kişi de Roketsan'ın prestijli projelerinde yer almak ve Roketsan'da kariyer yapmak istiyor. Sıklıkla Roketsan iş ilanları merak ediliyor. Peki, Roketsan iş başvurusu nasıl yapılır? İşte Roketsan İnsan Kaynakları personel alımı ilanları!
25.05.2021 Personel Alımı