Rodrigo Moledo

Rodrigo Moledo

Son dakika Rodrigo Moledo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rodrigo Moledo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rodrigo Moledo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rodrigo Moledo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rodrigo moledo gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 rodrigo moledo haberi bulunmuştur. Tüm rodrigo moledo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'da stoper için gündemdeki sürpriz isim: Matej Mitrovic
Trabzonspor'da stoper için gündemdeki sürpriz isim: Matej Mitrovic Stoper bölgesi için Chiriches, Moledo ve Pazdan ile ilgilenen Trabzonspor, sürpriz bir kararla rotasını Matej Mitrovic’e çevirdi. Beşiktaş’la yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenilirken, sol bek transferinde de Sakıb Aytaç’la her konuda anlaşmaya varıldı.
8.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor, stoper transferinde 3 isime odaklandı
Trabzonspor, stoper transferinde 3 isime odaklandı Devre arası transfer döneminde önceliği savunma hattına veren Trabzonsporun, Moledo, Chiriches, Doria isimlerine odaklandığı öğrenildi.
30.12.2017 Trabzonspor
Tam kadro İngiltere'ye
Tam kadro İngiltere'ye Beşiktaş yönetiminin hedefi tüm transferleri bu hafta içinde sonuçlandırmak
6.07.2014 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni hedefi Rolando
Beşiktaş'ın yeni hedefi Rolando Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Rodrigo Moledo defterini kapattı...
5.07.2014 Beşiktaş
Kartal'ın gözü Rolando'da
Kartal'ın gözü Rolando'da Beşiktaş'ta stoper transferinde rota yeniden Portekizli Rolando'ya çevrildi.
3.07.2014 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 'yıldız savaşları'
Beşiktaş'ta 'yıldız savaşları' Yöneticiler transfer istedi Fikret Orman veto etti
30.06.2014 Beşiktaş
Gücümüze güç katarlar
Gücümüze güç katarlar Başkan Orman'la dün Ümraniye'de buluşan Biliç, Mitroglou, Moledo ve Lanzini'nin mutlaka transfer edilmesini istedi:
24.06.2014 Beşiktaş
Lanzini an meselesi
Lanzini an meselesi Beşiktaş River Plate’le pazarlıklara devam ederken, Arjantinli yetkililerin yarın İstanbul’a geleceği öğrenildi.
13.06.2014 Beşiktaş
Olcan için son dakika hamlesi!
Olcan için son dakika hamlesi! Geçen sezon Trabzonspor'dan kaleci Tolga Zengin'i kadrosuna katan Beşiktaş, Galatasaray'ın da transferi için girişimlerde bulunduğu Olcan Adın'ı renklerine bağlamakta kararlı davranıyor
13.06.2014 Beşiktaş
Ya 3 milyon euro ya da kiralama
Ya 3 milyon euro ya da kiralama Yönetim, Slaven Bilic'in transfer listesi üzerinde çalışıyor. Beşiktaş, Brezilyalı stoper Rodrigo Moledo'nun transferini bitirmek için yoğun mesai harcıyor.
11.06.2014 Beşiktaş
Beşiktaş'ın B planı!
Beşiktaş'ın B planı! Kartal, geriden oyun kuracak teknik bir savunmacı istiyor. Eğer Moledo'ya imza attırılamazsa hedefte ROlando var
11.06.2014 Beşiktaş
‘Olayı duyunca Gökhan’ın evine gittim’
‘Olayı duyunca Gökhan’ın evine gittim’ Futbol Genel Direktörü Önder Özen, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Keyfi programında siyah beyazlı takımın transfer gündemini değerlendirdi.
9.06.2014 Beşiktaş
Beşiktaş'ın ilk yabancısı geliyor
Beşiktaş'ın ilk yabancısı geliyor Beşiktaş Brezilyalı defans oyuncusu Rodrigo Moledo ile büyük oranda anlaşmaya vardı.
7.06.2014 Futbol
Takımı da o da satılık!
Takımı da o da satılık! Franco'nun yanına sol ayaklı ve iyi top yapan stoper arayan Kartal, Aston Villa'dan ayrılma kararı alan Ron Vlaar'ı gündemine aldı. 1.89'lık Portakal için 3 milyon euro gözden çıkartıldı.
4.06.2014 Futbol
Stopere 3 isim!
Stopere 3 isim! Siyah-beyazlıların listesinde 2 Portolu var. Biri 1.97’lik Abdoulaye ve diğeri de 1.91 boyundaki Maicon... Ayrıca önemli bir seçenek de Metalist Kharkiv’den Moledo. Teknik heyet ve yönetim bu 3 futbolcudan 1’ini alacak.
30.05.2014 Futbol
Son Kartal adayı: Moledo!
Son Kartal adayı: Moledo! Beşiktaş Yönetimi Metalist Kharkiv'de forma giyen Brezilyalı defans oyuncusu Rodrigo Moledo'nun transferi için düğmeye bastı.
23.05.2014 Futbol
'O paraya ünlü alırız!'
'O paraya ünlü alırız!' Cruzerio, Dede için 6 milyon euro istedi. Önder Özen, ‘Alalım’ dedi. Yöneticiler, “Bu bonservise ünlü bir oyuncu getiririz” cevabını verdi
17.05.2014 Futbol
Son hedef Moledo
Son hedef Moledo Beşiktaş'ı transfer döneminde hareketli günler bekliyor. Birçok önemli isimle görüşen siyah beyazlılarda son hedef Rodrigo Moledo...
13.05.2014 Futbol
F.Bahçe'ye 3 dünya yıldızı!
F.Bahçe'ye 3 dünya yıldızı! İşte F.Bahçe'nin transfer listesi...
27.12.2012 Futbol
F.Bahçe Brezilyalı sever
F.Bahçe Brezilyalı sever Yeni sezon için arayışlarını sürdüren F.Bahçe, Internacional'in genç savunmacısını gündemine aldı
15.06.2012 Futbol
Hedef Lyon'un yıldızı
Hedef Lyon'un yıldızı Bekirle sözleşme yenilemeyen Yobo ile ise devam etmeyecekmiş gibi duran F.Bahçe gözünü ona çevirdi
14.06.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rodrigo Moledo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rodrigo moledo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.