Gazete Vatan Logo
Futbol Takımı da o da satılık!

Takımı da o da satılık!

Franco'nun yanına sol ayaklı ve iyi top yapan stoper arayan Kartal, Aston Villa'dan ayrılma kararı alan Ron Vlaar'ı gündemine aldı. 1.89'lık Portakal için 3 milyon euro gözden çıkartıldı.

Takımı da o da satılık!

Beşiktaş yeni sezonda savunmasını güçlendirmek için arayışlara devam ediyor. Siyah-Beyazlı takımda Futbol Komitesi ve scoutlar son olarak Hollanda Milli Takımı'nın savunmadaki bel kemiği Aston Villa'lı Rol Vlaar'ı gündemine aldı. Defansta Pedro Franco'nun yanına sol ayaklı ve oyun kuran, hava hakimiyetine de sahip bir savaşçı savunmacı arayan Kartal, kulübünden ayrılmak isteyen Vlaar için harekete geçti.

PATRON KULÜBÜ SATIYOR

Aston Villa kulübünün sahibi Randy Lerner, takımı satışa çıkartma kararı alırken bu gelişme sonrası bir çok oyuncunun takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. 29 yaşındaki Ron Vlaar da ayrılmak isteyen futbolcular arasında yer alırken Beşiktaş bunu fırsat bilip atağa geçti. 5 milyon euro değerindeki Vlaar'ın 1 yıl daha sözleşmesi var. Kartal, uygun fiyata çekebilirse Aston Villa kaptanını kadrosuna katacak.

MOLEDO İÇİN DE PUSUDALAR

Kartal ayrıca Brezilyalı stoper Rodrigo Moledo için de pusuda. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Biliç'in görüşerek Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı anlattığı 26 yaşındaki Moledo, transferine olumlu yanıt verdi. Ancak Beşiktaş, şimdi Brezilyalı futbolcunun kulübü Metalist Kharkiv ile anlaşma zemini arayacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Haziran 2018'e kadar Moledo ve sözleşmesi olan Metalist Kharkiv kulübü ile önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor.

(Akşam)

Haberin Devamı