Robin Var Persie

Robin Var Persie

Son dakika Robin var Persie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Robin var Persie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Robin var Persie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robin Var Persie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robin var persie gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 robin var persie haberi bulunmuştur. Tüm robin var persie haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Fenerbahçe'ye yardımcı olmak istiyorum"
"Fenerbahçe'ye yardımcı olmak istiyorum" Fenerbahçeli futbolcu Van Persie: "Tabii ki hocaya bağlı ama ben Fenerbahçe'ye yardımcı olmak istiyorum. Bu 2 hafta daha fazla antrenmanla daha çok süre alacak duruma gelirim"
24.09.2021 Fenerbahçe
Van Persie yerine Cavani geliyor
Van Persie yerine Cavani geliyor Robin Van Persie'yi Fenerbahçe'ye gönderen Manchester United'in forvete ilk adayı Edinson Cavani.
13.07.2015 Futbol
Van Persie Perşembe İstanbul'da
Van Persie Perşembe İstanbul'da Fenerbahçe'de Portekizli yıldız Luis Nani'nin transferinin tamamlanmasının ardından gözler Robin van Persie'ye çevrildi.
8.07.2015 Fenerbahçe
Van Persie kararını verdi
Van Persie kararını verdi Robin van Persie'nin Manchester United menajeri Louis van Gaal ile arasında geçen konuşma ortaya çıktı.
20.06.2015 Galatasaray
Robin van Persie dönüş hazırlığında
Robin van Persie dönüş hazırlığında Şubat ayında Swansea maçında sakatlanan Robin van Persie sahalara dönmeye hazırlanıyor.
21.04.2015 Futbol
Oğuzhan Özyakup'tan Robin van Persie itirafı!
Oğuzhan Özyakup'tan Robin van Persie itirafı! Beşiktaş'ın Feyenoord'a kiraladığı milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup çok özel açıklamalarda bulundu. Oğuzhan, Robin van Persie ile yaşadığı olay hakkında flaş itirafta bulundu.
1.05.2020 Beşiktaş
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu...
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu... Galatasaray'ın yıldızı Babel, şu anki Hollanda Milli Takımı'nın Sneijder, Van Persie, Robben ve Van der Vaart'ın oynadığı dönemden daha iyi olduğunu söylemişti. Hollanda'nın futbol yorumcusu Derksen, sarı-kırmızılı oyuncuya sert sözlerle yüklendi: "Kendisi büyük çocuklara karşı çenesini kapatmak zorunda. Elbette bahsettiği isimlerin büyük egoları var. Ancak bu, her büyük futbolcuda görülen bir durum. Babel son maçta kötü oynamamasına rağmen hâlâ B sınıfı bir futbolcu."
11.10.2019 Galatasaray
Yeni takımını da çileden çıkardı!
Yeni takımını da çileden çıkardı! Ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Feyenoord'un yolunu tutan Robin van Persie'nin sezon sonunda takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
12.04.2018 Futbol
Manchester City'yi reddedip Fenerbahçeli oldu
Manchester City'yi reddedip Fenerbahçeli oldu Fenerbahçe'nin gelecek vaadeden Makedon yıldızı Eljif Elmas özel açıklamalarda bulundu...
24.01.2018 Fenerbahçe
Bilal Başacıkoğlu için resmi açıklama!
Bilal Başacıkoğlu için resmi açıklama! Son dönemde adı Kayserispor ile anılan Bilal Başacıkoğlu için Feyenoord cephesinden resmi bir açıklama geldi.
17.01.2018 Kayseri Spor
Aykut Kocaman bir ayrılığı daha açıkladı!
Aykut Kocaman bir ayrılığı daha açıkladı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya kampında açıklamalar yaptı...
12.01.2018 Fenerbahçe
'Beşiktaş, van Persie'yi kiralayabilir'
'Beşiktaş, van Persie'yi kiralayabilir' Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair açıklamalar yaptı.
9.01.2018 Beşiktaş
Volkan Demirel'den güldüren Cenk Tosun açıklaması
Volkan Demirel'den güldüren Cenk Tosun açıklaması Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel kamp kadrosuna alınmayan Ozan Tufan, Robin van Persie ve Everton'a transferi gündemde olan Cenk Tosun'la ilgili son dakika açıklamaları yaptı
5.01.2018 Fenerbahçe
Son umut Süper Lig
Son umut Süper Lig Futbolcularına yurt dışından teklif gelmeyen Fenerbahçe, krizi Türkiye içinden çözecek.
2.01.2018 Fenerbahçe
Valbuena Fenerbahçe'ye hayat verdi!
Valbuena Fenerbahçe'ye hayat verdi! Süper Lig'in 16. haftasında evinde Karabükspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe ligde galibiyet serisini 5 maça çıkardı.
18.12.2017 Fenerbahçe
Kocaman onu sildi! Artık forma yok...
Kocaman onu sildi! Artık forma yok... Fenerbahçe'de geldiğinden bu yana takıma katkı veremeyen ve taraftarın da gitmesini istediği Robin van Persie'ye takımdan ayrılıncaya kadar forma verilmeyeceği öğrenildi. Öte yandan Hollandalı oyuncuya Amerika dışında da teklif var!
13.12.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye 3 müjde birden!
Fenerbahçe'ye 3 müjde birden! Fenerbahçe'de Şilili sağ bek Mauricio Isla ve Fransız kanat oyuncusu Mathieu Valbuena sakatlıklarını atlatarak takımla birlikte çalışmaya başladılar. Robin van Persie'de de flaş gelişme var.
23.11.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de üç ismin bileti kesildi!
Fenerbahçe'de üç ismin bileti kesildi! Fenerbahçe devre arasında sol bek, orta saha ve hücum hattına üç takviye yapacak. Ancak bu transferler için yabancı kontenjanının açılması gerekecek. Takımdan Van Persie, Aatıf ve Fernandao’nun gönderilmesi bekleniyor.
18.11.2017 Fenerbahçe
Şenol Güneş itiraf etti: Milli Takım...
Şenol Güneş itiraf etti: Milli Takım... Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, A Milli Takım'ın başına neden geçmediği konusuna açıklık getirdi.
16.11.2017 Beşiktaş
Dick Advocaat'tan önemli açıklamalar! F.Bahçe, Persie, Yıldırım...
Dick Advocaat'tan önemli açıklamalar! F.Bahçe, Persie, Yıldırım... Hollanda Milli Takımı teknik direktörü olarak 62 maçta elde ettiği 37 galibiyetle rekor kıran ve Portakalların en çok galibiyet alan çalıştırıcısı olan Dick Advocaat özel açıklamalar yaptı, eski takımı Fenerbahçe, Robin van Persie, Sneijder ve Babel için çarpıcı tespitlerde bulundu.
15.11.2017 Futbol
3 mevki S.O.S veriyor
3 mevki S.O.S veriyor Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda ilk olarak ocak ayında Van Persie, Fernandao ve Aatif ile yolları ayıracak olan sarı-lacivertliler, sol bek, orta saha ve sol açığa takviye yapacak
10.11.2017 Fenerbahçe
Devre arasında Fenerbahçe'nin çehresi değişecek
Devre arasında Fenerbahçe'nin çehresi değişecek Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kaldığı Osmanlıspor maçı sonrası sarı-lacivertli çalıştırıcı Aykut Kocaman'ın "Gereğini yapacağım" açıklamasıyla ortalık karışırken, yönetimin "Hocamız takımın başındadır" bildirisine kadar olan sürede yaşananlar ortaya çıkmaya başladı.
7.11.2017 Fenerbahçe
"Alex'e yaptığını Valbuena'ya yapıyor"
"Alex'e yaptığını Valbuena'ya yapıyor" Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
30.10.2017 Fenerbahçe
Aykut Kocaman, golcüsünden vazgeçmiyor
Aykut Kocaman, golcüsünden vazgeçmiyor Fenerbahçe’de Roberto Soldado ve Fernandao, teknik direktör Aykut Kocaman’dan forma bekliyor. Kocaman ise artan rekabetten memnun olsa da Vincent Janssen’den vazgeçmeyi şimdilik düşünmüyor.
9.10.2017 Fenerbahçe
Valbuena: Kalabalığı gördüğümde korktum
Valbuena: Kalabalığı gördüğümde korktum Fenerbahçe’nin sezon başında transfer ettiği Fransız yıldız oyuncu Mathieu Valbuena, beINSPORTS’a özel açıklamalarda bulundu.
8.10.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Robin Var Persie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robin var persie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.