Siberkondri kaygı ve anksiyeteye yol açıyor!
Siberkondri kaygı ve anksiyeteye yol açıyor! “Bireylerin internet ortamında hastalıklarla ilgili araştırma yapması, sonrasında kendilerine tanı koyup tedavi etme çabası” olarak adlandırılan siberkondri, kişileri riskli durumlara sokabiliyor. Sanal ortamlardaki bilgi kirliliğinin riskli sonuçlara yol açabileceği uyarısında bulunan uzmanlar, sağlıkla ilgili şikayetler için uzmanlara başvurulması gerektiğini vurguluyor.
28.06.2021 Sağlık
Sezaryen ne zaman tercih edilmeli?
Sezaryen ne zaman tercih edilmeli? Anne adaylarının kafasını en çok karıştıran sorulardan biri nasıl doğum yapacaklarıdır. Uzmanlara göre sezaryen sadece riskli durumlarda tercih edilmelidir.
14.11.2013 Arşiv
Hamilelikte risk yaratan hastalıklar
Hamilelikte risk yaratan hastalıklar Günümüzde pek çok hamilelik sorunsuz bir şekilde tamamlanıyor ve anne bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşıyor. Ancak bazı riskli durumlar var ki hem bebeğin hem de annenin sağlığını tehdit ediyor, hatta ölümlerine bile neden olabiliyor! Hamilelikte yüksek risk oluşturan sorunlar anne adayında önceden var olabileceği gibi, hamilelikte de ortaya çıkabiliyor.
21.10.2013 Arşiv