Ripple davası sonucu ne oldu? Ripple XRP davası ne zaman, hangi tarihte görülecek? TSİ ripple davası…
Ripple davası sonucu ne oldu? Ripple XRP davası ne zaman, hangi tarihte görülecek? TSİ ripple davası… Ripple (XRP) coin hakkında açılan dava devam ediyor. Kripto para yatırımcıları merakla Ripple XRP davası hakkındaki aramalarını sıklaştırdı. Peki, Ripple davası ne zaman görülecek, TSİ saat kaçta?
20.04.2021 Gündem
Ripple davası (XRP) son durum! Ripple davası ne zaman, saat kaçta? 1,3 milyar dolarlık tazminat talep edilen Ripple (XPR) davası detayları, dava sonucu ne olur?
Ripple davası (XRP) son durum! Ripple davası ne zaman, saat kaçta? 1,3 milyar dolarlık tazminat talep edilen Ripple (XPR) davası detayları, dava sonucu ne olur? Dijital varlıklarını ABD ve dünyadaki yatırımcıları kayıt dışı satarak fon toplaması ile suçlanan, kripto para piyasasında 24 saatte 600 milyon dolardan fazla hacme sahip olan Bitcoin ve Ethereum sonrasında gelen Ripple (XRP) davası merakla bekleniyor. Dava sonrası Ripple mevcut değerini yeniden güncelleyecek. Peki, Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta? Ripple dava sonucu ne olur?
22.02.2021 Gündem