Ricky Martin

Ricky Martin

Son dakika Ricky Martin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ricky Martin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ricky Martin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ricky Martin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ricky martin gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 ricky martin haberi bulunmuştur. Tüm ricky martin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi!
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi! 2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor. Gözler ev sahibi Katar’a çevrilirken FIFA Dünya Kupası organizasyonlarında kullanılan şarkılar futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Çoğu ünlü isimler tarafından seslendirilen ve döneminde hit olan Dünya Kupası şarkılarının listesini derledik. İşte geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları!
20.11.2022 Kültür Sanat
Ricky Martin erkek yeğenini tacizden 50 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalmıştı! Son durum...
Ricky Martin erkek yeğenini tacizden 50 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalmıştı! Son durum... 40 yıla yaklaşan kariyeri boyunca genellikle yaptığı işler ve gönül ilişkileriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı, hakkında ortaya atılan bir iddiayla herkesi şoke etmişti.
22.07.2022 Magazin
Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin'in başı belada! Öz yeğeninden korkunç iddialar: 50 yıl hapis cezası alabilir...
Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin'in başı belada! Öz yeğeninden korkunç iddialar: 50 yıl hapis cezası alabilir... Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin'in başı belada. Gösteri dünyasının yıllara meydan okuyan şarkıcısı hakkında dudak uçuklatan iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların bu kadar gündeme gelmesinin nedeni ise yeğeni tarafından ortaya atılması. Eğer ünlü şarkıcı suçlu bulunursa 50 yıla kadar hapis cezası alabilir! (Hürriyet)
16.07.2022 Magazin
Ricky Martin 'aile içi istismar' iddialarıyla gündemde!
Ricky Martin 'aile içi istismar' iddialarıyla gündemde! Ünlü şarkıcı Ricky Martin 'aile içi istismar' iddialarıyla gündeme geldi. Martin'in avukatı, önceki gün şarkıcı hakkındaki iddiaları reddeden bir bildiri yayınladı. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Martin'in yıllar önce beraber çalıştığı Drucker, şarkıcının kendisine 3 milyon dolar değerinde komisyonu ödemediğini iddia etmişti.
4.07.2022 Magazin
Sinan Akçıl'ı öpücüklere boğdu! 'Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır gibiyim'
Sinan Akçıl'ı öpücüklere boğdu! 'Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır gibiyim' Şarkıcı Sinan Akçıl, oyuncu eşi Burcu Kıratlı'yla tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Maço olduğunu söyleyen Akçıl, "Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır gibiyim" açıklamasıyla dikkat çekti.
22.05.2021 Magazin
Demet Özdemir'den dans şov!
Demet Özdemir'den dans şov! Oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya sayfasından paylaştığı dans videosuyla dikkat çekti.
30.08.2020 Magazin
Dünyaca ünlü isim Demet Özdemir'i takibe aldı
Dünyaca ünlü isim Demet Özdemir'i takibe aldı 10.5 milyon takipçisi ile sosyal medyanın dikkat çeken ünlülerinden oyuncu Demet Özdemir'i dünyaca ünlü Ricky Martin takibe aldı.
23.08.2020 Magazin
Kızını ilk kez gösterdi
Kızını ilk kez gösterdi Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, dokuz aylık kızı Lucia’nın yüzünü ilk kez gösterdi.
10.08.2019 Magazin
Porto Riko'nun yeni valisi Adalet Bakanı Vazquez oldu
Porto Riko'nun yeni valisi Adalet Bakanı Vazquez oldu Yüksek Mahkeme, ABD'nin özerk adasında haftalar süren gösterilerin ardından koltuğunu bırakmak zorunda kalan Rossello'nun yerine geçecek ismi belirledi. Protestocular ise, Vazquez'in Rossello'nun uzantısı olduğunu savunuyor.
8.08.2019 Dünya
Porto Riko Valisi Rossello istifa edeceğini açıkladı
Porto Riko Valisi Rossello istifa edeceğini açıkladı Porto Riko Valisi Ricardo Rossello yüz binlerce kişinin katıldığı protesto gösterilerinin sonucunda istifa etti. Karar ülkede sevinçle karşılandı.
25.07.2019 Dünya
Ricky Martin'den tokat gibi açıklama!
Ricky Martin'den tokat gibi açıklama! Yeni Zelanda'daki iki camide gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili yaptığı paylaşım büyük takdir topladı.
16.03.2019 Magazin
Ricky Martin ikinci kez baba oldu
Ricky Martin ikinci kez baba oldu Geçtiğimiz yılın başında evlendiğini açıklayan Martin, ikinci kez babalık sevinci yaşıyor.
2.01.2019 Magazin
Shakira’dan satılık ultra lüks  rezidans!
Shakira’dan satılık ultra lüks rezidans! Shakira, Miami’deki modern rezidansını 11.648 milyon dolardan satışa çıkardı.
3.11.2018 Magazin
Kaya'dan olay sahne için yıllar sonra gelen itiraf
Kaya'dan olay sahne için yıllar sonra gelen itiraf Kaya Çilingiroğlu, verdiği röportajda Hülya Avşar'ın Berlin in Berlin filmindeki sahnesine kızdığını belirterek "Kızma sebebim mastürbasyon yapması değil, benim haberimin olmamasıydı" dedi.
9.04.2018 Magazin
İstanbul’u boyamaya gelİyorlar!
İstanbul’u boyamaya gelİyorlar! Sahne şovuyla tüm dünyada bir fenomene dönüşen ve ismini ekibin bizzat yarattığı mavi karakterden alan Blue Man Gruop, Türkiye’yi renklerin büyüsüyle tanıştırmaya geliyor
3.02.2018 Magazin
'Bu güzel ruhlarla tanıştım'
'Bu güzel ruhlarla tanıştım' Yazar Metin Hara ile mutlu bir beraberliği olan Brezilyalı model Adriana Lima, sosyal medya hesabından şarkıcı Ricy Martin ve Rita Ora ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı.
8.12.2017 Magazin
Jennifer Lopez ve Marc Anthony'den Porto Riko'ya yardım!
Jennifer Lopez ve Marc Anthony'den Porto Riko'ya yardım! Ünlü isimler, Maria kasırgasının vurduğu Porto Riko'ya yardım için güçlerini birleştirdi.
13.10.2017 Magazin
Ayşe’den özel  şov!
Ayşe’den özel şov! Ayşe Hatun Önal, hip hop dünyasının renkli ismi Iggy Azalea’nın 21 Ekim’de Küçükçiftlik Park’ta vereceği konserin sahne açılışını yapacak.
6.10.2017 Magazin
Ricky Martin pozu verdi
Ricky Martin pozu verdi Soner Arıca, bayram tatilini yeğenleriyle birlikte geçirdi.
5.09.2017 Magazin
Sinan Akçıl: Türkiye'de benim gibisi yok!
Sinan Akçıl: Türkiye'de benim gibisi yok! Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan çarpıcı açıklamalar. Akçıl, 'Türkiye'de benim gibi şarkıcı yok.' diyerek iddialı bir çıkışta bulundu.
15.06.2017 Magazin
'ABD'nin Venezuela'ya müdahalesi son bulsun!'
'ABD'nin Venezuela'ya müdahalesi son bulsun!' Porto Ricolu 74 yaşındaki bağımsızlık savunucusu Oscar Lopez Rivera, 36 yıllık hapis cezasının ardından Şikagoda coşkuyla karşılandı. Desteğinden dolayı Venezuela devlet başkanı Nicolas Maduroya teşekkür eden Lopez, "ABD'nin Venezuela'ya müdahalesinin son bulmasını istedi. Lopez, Porto Rico Ulusal Kurtuluş Silahlı Kuvvetleri (FALN) ile bağlantılı olarak insanları isyana teşvik edici plan yapmaktan 1981 yılında ABD'nin Şikago eyaletinde tutuklanmıştı
20.05.2017 Dünya
Ricky Martin bakın hangi dizide yer alacak!
Ricky Martin bakın hangi dizide yer alacak! ‘American Crime Story’ dizisinin merakla beklenen üçüncü sezonu için çekimler başladı.
10.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ricky Martin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ricky martin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.