Ricky Hickman

Ricky Hickman

Son dakika Ricky Hickman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ricky Hickman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ricky Hickman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ricky Hickman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ricky hickman gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 ricky hickman haberi bulunmuştur. Tüm ricky hickman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haftanın MVP'si Hickman
Haftanın MVP'si Hickman Basketbol THY Avrupa Ligi'nde İtalya temsilcisi EA7 Emporio Armani'nin ABD kökenli Gürcü vatandaşı oyuncusu Ricky Hickman, ilk haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.
15.10.2016 THY Euroleague
Ricky Hickman, Fenerbahçe'den ayrıldı!
Ricky Hickman, Fenerbahçe'den ayrıldı! Son iki sezondur Fenerbahçe'de forma giyen ABD'li basketbolcu Ricky Hickman, İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani'ye transfer oldu
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe ikinci kez Dörtlü Final'de
Fenerbahçe ikinci kez Dörtlü Final'de Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, kulüpler bazında Avrupa'nın en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde, üst üste ikinci kez Dörtlü Final'e yükselerek büyük bir başarıya imza attı.
20.04.2016 Fenerbahçe
Dev derbi Fenerbahçe'nin!
Dev derbi Fenerbahçe'nin! Spor Toto Basketbol Ligi'nin 19. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe sahasında Galatasaray Odeabank'ı 77-68 yendi.
27.02.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe 'Çare Hickman' dedi
F.Bahçe 'Çare Hickman' dedi Sadece Avrupa maçlarında oynayan Hickman’a ise zaman kaybetmeden lig lisansı çıkartıldı.
30.01.2016 Fenerbahçe
‘Hedefimiz hem lig hem Avrupa’
‘Hedefimiz hem lig hem Avrupa’ Fenerbahçeli basketbolcu Ricky Hickman, hem THY Avrupa Ligi'nde hem de Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu hedeflediklerini belirtti.
3.01.2016 Fenerbahçe
Lider Fener!
Lider Fener! Fenerbahçe grup liderliğini garantiledi
11.12.2015 Fenerbahçe
Ömer Onan hedeflerini açıkladı
Ömer Onan hedeflerini açıkladı Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker takım menajeri Ömer Onan, geçen sezon Final-Four’u kazandıktan sonra omuzlarındaki yükün daha da arttığını söyledi.
30.09.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe kabuk değiştirdi
F.Bahçe kabuk değiştirdi Geçen sezon THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final oynayarak tarihi bir başarı elde eden Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, kadrosunda radikal değişiklikler yaptı.
24.09.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe potada hız kesmiyor!
Fenerbahçe potada hız kesmiyor! Kadrosunu Bobby Dixon ile güçlendiren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, transferde hız kesmeyecek. Sarı lacivertlilerin listesinde önemli isimler var.
22.06.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe için flaş transfer iddiası!
Fenerbahçe için flaş transfer iddiası! ACB ekibi Unicaja Malaga, yıldız oyuncusu Jayson Granger'ı takımda tutmak için devlerle yarışıyor.
28.04.2015 Fenerbahçe
12 oyuncu ilk kez Final Four'da
12 oyuncu ilk kez Final Four'da Fenerbahçe Ülker'in 15 kişilik kadrosunda bulunan 12 basketbolcu kariyerlerinde ilk defa Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final oynayacak.
21.04.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe Ülker son virajda
F.Bahçe Ülker son virajda Maccabi Electra ile eşleşen Fenerbahçe Ülker, rakibiyle ilk maçta salı günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek.
13.04.2015 Fenerbahçe
Ricky Hickman sezonu kapadı
Ricky Hickman sezonu kapadı Fenerbahçe Ülker'in yıldız oyuncusu Ricky Hickman sezonu kapattı.
27.03.2015 Fenerbahçe
Obradovic'ten kötü haber!
Obradovic'ten kötü haber! Fenerbahçe Ülker - Unicaja Malaga maçının ardından Obradovic açıklamalarda bulundu.
26.03.2015 Fenerbahçe
Twitter'dan taraftara 'salak' dedi
Twitter'dan taraftara 'salak' dedi Fenerbahçe Ülker forması giyen Ricky Hickman, Twitter üzerinden yazdığı mesajlar sosyal medyayı karıştırdı.
14.11.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'den bir transfer daha
F.Bahçe'den bir transfer daha Euroleague'de Barcelona'ya son topta kaybeden Fenerbahçe Ülker'de transfer çalışmaları hız kazandı.
8.11.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'ye sürpriz takas teklifi!
F.Bahçe'ye sürpriz takas teklifi! Fenerbahçe Ülker'e Laboral'den sürpriz bir teklif geldi.
31.10.2014 Fenerbahçe
'Obradovic çok büyük bir fırsat'
'Obradovic çok büyük bir fırsat' Fenerbahçe Ülker'in ABD'li oyun kurucusu Hickman: İlk defa Obradovic ile çalışıyorum. O yüzden çok heyecanlıyım.
1.10.2014 Fenerbahçe
Yeni transferler kontrolden geçti
Yeni transferler kontrolden geçti Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker'de yeni transferler Andrew Goudelock ve Ricky Hickman sağlık kontrolünden geçti
28.08.2014 Fenerbahçe
'Basketbola veda gecem olacak'
'Basketbola veda gecem olacak' Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı'nın yeni menajeri Ömer Onan, Türkiye Basketbol Ligi'nde 2013-2014 sezonunda elde ettikleri şampiyonluğun kupasını alacakları maçta aynı zamanda jübilesini yapacağını bildirdi.
23.08.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'yle tüm kupaları istiyor
F.Bahçe'yle tüm kupaları istiyor Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı yeni transferi Ricky Hickman iddialı konuştu.
2.07.2014 Fenerbahçe
Fenerbahçe yıldız oyuncuyu açıkladı
Fenerbahçe yıldız oyuncuyu açıkladı Fenerbahçe Ülker, son Euroleague şampiyonu Maccabi Tel Aviv takımından Ricky Hickman'ı kadrosuna kattı.
1.07.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'den yıldız isme kanca!
F.Bahçe'den yıldız isme kanca! Fenerbahçe Ülker, Maccabi Tel Aviv'in yıldızı Richard Marciano "Ricky" Hickman, Jr ile ilgileniyor
30.06.2014 Fenerbahçe
Avrupa'nın Macc'abisi'
Avrupa'nın Macc'abisi' THY Euroleague'de zafer tüm sezonu domine eden Real MadrId'i deviren İsrail temsilcisinin oldu
18.05.2014 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Ricky Hickman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ricky hickman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.