Recep Mamur

Recep Mamur

Son dakika Recep Mamur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Recep Mamur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Recep Mamur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Mamur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep mamur gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 recep mamur haberi bulunmuştur. Tüm recep mamur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Yılbaşında gerekeni yine yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Yılbaşında gerekeni yine yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri’de Femaş Metal Sanayii İşçileriyle Buluşma programında önemli açıklamalarda bulundu.
23.07.2022 Siyaset
Recep Mamur son yolculuğuna uğurlandı! Törende Aziz Yıldırım...
Recep Mamur son yolculuğuna uğurlandı! Törende Aziz Yıldırım... Kayserispor'da 14 yıl görev yapan ve efsane başkan olarak kabul edilen Recep Mamur, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım da katıldı.
6.09.2021 Süper Lig
Kayserispor eski başkanı Recep Mamur hayatını kaybetti
Kayserispor eski başkanı Recep Mamur hayatını kaybetti Yukatel Kayserispor'da 1999-2013 yılları arasında kulüp başkanlığı yapan iş insanı Recep Mamur, 72 yaşında hayatını kaybetti.
5.09.2021 Futbol
Berna Gözbaşı başkan seçildi!
Berna Gözbaşı başkan seçildi! İstikbal Mobilya Kayserispor'da yapılan seçimli Olağanüstü Genel Kurulda Berna Gözbaşı başkanlığa seçildi
7.12.2019 Kayseri Spor
Hikmet Karaman: Bu durumdan kurtulacağız
Hikmet Karaman: Bu durumdan kurtulacağız Kayserispor'la sezon sonuna kadar anlaşmaya varan Hikmet Karaman, Kasımpaşa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Karaman, "Şimdi birlik zamanı. Ben buraya Kayserispor'u başarılı yapmaya geldim. El birliğiyle, kenetlenip, bulunduğumuz yerden kurtulacağız" dedi.
6.12.2018 Kayseri Spor
Eski başkan Recep Mamur'dan Kayserispor'a haciz talebi
Eski başkan Recep Mamur'dan Kayserispor'a haciz talebi Kayserispor eski Başkanı Recep Mamur'un alacakları için kulübe ihtiyati haciz konulması talebinde bulunduğu bildirildi.
18.09.2018 Kayseri Spor
Deniz Türüç: Beşiktaş'a "Hayır" demek kolay değil
Deniz Türüç: Beşiktaş'a "Hayır" demek kolay değil Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç, Kayserispor’a transfer olduğu dönemde Beşiktaş’tan gelen transfer teklifini geri çevirdiğini aktararak, bunun kolay olmadığını söyledi.
3.05.2017 Kayseri Spor
Kayserispor'da Ertuğrul Sağlam sesleri
Kayserispor'da Ertuğrul Sağlam sesleri Kayserispor'un yeni başkanı Ahmet Yıldız, takım için adı geçen isimlerden olan Ertuğrul Sağlam için açıklamada bulundu.
23.09.2021 Süper Lig
Kutlu sert konuştu: "Başarısız ve formsuz olan..."
Kutlu sert konuştu: "Başarısız ve formsuz olan..." Kayserispor'daki görevinden istifa eden teknik direktör Hakan Kutlu, "Aslında başarısız bir teknik adam olarak görevi bırakmayı çok isterdim. Başarısız ve formsuz olan ben ve oyuncularım değil maçlarımızda görev yapan hakemlerdi." dedi.
24.09.2021 Kayseri Spor
Hakan Kutlu pişman oldu!
Hakan Kutlu pişman oldu! OSMANLISPOR maçının ardından istifa edeceğini söyleyen Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Başkan Recep Mamur ile kısa bir görüşme yaptı. Kutlu görevinin başında olduğunu kaydetti.
10.11.2016 Futbol
Kutlu: 'G.Saray'a sürprizimiz olabilir'
Kutlu: 'G.Saray'a sürprizimiz olabilir' Kayserispor, Cumartesi günü karşılaşacağı renkdaşı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
24.09.2021 Kayseri Spor
Kayserispor kararını verdi
Kayserispor kararını verdi Kayserispor Basın Sözcüsü ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, teknik direktörleri Hakan Kutlu'nun gelecek yıl da takımının başında olacağını açıkladı.
18.05.2016 Kayseri Spor
'En büyük pay başkanımızın'
'En büyük pay başkanımızın' Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, kulüp başkanı Recep Mamur'un tecrübelerinin ligde kalmalarında büyük etken olduğunu söyledi.
16.05.2016 Kayseri Spor
Kayseri'de Hakan Kutlu sesleri
Kayseri'de Hakan Kutlu sesleri Kayserispor, Tolunay Kafkas'tan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Hakan Kutlu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
7.03.2016 Kayseri Spor
‘Bu takım ligde kalacak’
‘Bu takım ligde kalacak’ Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, düzenlediği basın toplantısında sarı kırmızılı takımın içinde bulunduğu durumu özetleyip, ''Kimsenin kuşkusu olmasın. Bu takımın ligde kalacak gücü var'' dedi.
1.03.2016 Kayseri Spor
Kafkas'a en az 8 puan lazım
Kafkas'a en az 8 puan lazım Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas, "İlk yarı sonuna kadar en az 8 puan almalıyız" dedi.
16.11.2015 Kayseri Spor
Kayseri'de 'buruk' bayramlaşma
Kayseri'de 'buruk' bayramlaşma Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da Kurban Bayramı'nın ikinci günü bayramlaşma programı düzenlendi.
25.09.2015 Kayseri Spor
"Süper Lig 1 hafta ertelensin"
"Süper Lig 1 hafta ertelensin" Kayserispor, ligde 1 haftalık erteleme istiyor.
4.08.2015 Kayseri Spor
Kayserispor iki sambacının peşinde
Kayserispor iki sambacının peşinde Kayserispor biri santrfor, diğeri orta saha oyuncusu iki futbolcudan haber bekliyor.
16.07.2015 Kayseri Spor
'Yuvama döndüm!'
'Yuvama döndüm!' Trabzonspor'la anlaşma sağlayamayıp Avusturya kampından ayrılıp Kayserispor’a dönen kaleci Hakan Arıkan açıklamalarda bulundu.
10.07.2015 Kayseri Spor
Kayserispor'da transfer harekatı
Kayserispor'da transfer harekatı Süper Lig'in yeni ekibi Kayserispor'da transfer çalışmaları hız kazandı.
9.07.2015 Kayseri Spor
Kafkas imzayı attı
Kafkas imzayı attı Teknik direktör Tolunay Kafkas Kayserispor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.
8.07.2015 Kayseri Spor
Kayseri'de yeniden Kafkas dönemi
Kayseri'de yeniden Kafkas dönemi Kayserispor'un Tolunay Kafkas'la olan görüşmesi mutlu sonla bitti.
7.07.2015 Kayseri Spor
Kayserispor'dan Kafkas sürprizi!
Kayserispor'dan Kafkas sürprizi! Başkan Recep Mamur, göreve başlar başlamaz kolları sıvadı. İlk iş teknik direktör konusu çözüldü.
5.07.2015 Kayseri Spor
Recep Mamur yeniden başkan
Recep Mamur yeniden başkan Kayserispor'un olağanüstü kongresinde eski başkan Recep Mamur, yeniden başkanlığa seçildi.
4.07.2015 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Recep Mamur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep mamur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.