Razvan Lucescu

Razvan Lucescu

Son dakika Razvan Lucescu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Razvan Lucescu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Razvan Lucescu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Razvan Lucescu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan razvan lucescu gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 razvan lucescu haberi bulunmuştur. Tüm razvan lucescu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçeli eski yıldız Fatih Terim'i coşturdu! Samatta maçın önüne geçti, olay yaratan penaltı
Fenerbahçeli eski yıldız Fatih Terim'i coşturdu! Samatta maçın önüne geçti, olay yaratan penaltı Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final rövanş maçında Razvan Lucescu'nun çalıştırdığı PAOK'la karşı karşıya geldi. Nefes kesen ve penaltı atışlarına giden maçta eski Fenerbahçeli futbolcunun kaçırdığı penaltı sonrası Panathinaikos finale yükseldi.
22.02.2024 Galatasaray
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.02.2024 İddaa
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında şampiyonluk yarışındaki rakibi PAOK ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Fatih Terim'in Trabzonspor'dan transferi Anastasios Bakasetas 79. dakikada adeta çılgına döndü.
15.02.2024 Süper Lig
Adana Demirspor Pirlo ve Razvan Lucescu ile masaya oturdu
Adana Demirspor Pirlo ve Razvan Lucescu ile masaya oturdu Montella ile yollarını ayıran ve yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Adana Demirspor Pirlo ve Razvan Lucescu'yla masaya oturdu.
15.06.2023 Adana DemirSpor
Fenerbahçe'nin Razvan Lucescu teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'nin Razvan Lucescu teklifi ortaya çıktı Şu anda Al Hilal'i çalıştıran Rumen teknik adam Razvan Lucescu'ya Fenerbahçe'nin teklif yaptığı ortaya çıktı.
12.05.2020 Fenerbahçe
Herkes sahaya iniyor Fenerbahçe hoca arıyor!
Herkes sahaya iniyor Fenerbahçe hoca arıyor! 4 Mayıs’ta antrenmanlara başlamayı planlayan Fenerbahçe, hoca arayışını Başkan Ali Koç ve Sportif Direktörlük koltuğuna oturacak kaptan Emre üzerinden yürütüyor. Öncelikli adaylar ise; Dalic ve Bjelica’nın yanı sıra Mircea Lucescu ile oğlu Razvan...
29.04.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mircea Lucescu ve Razvan Lucescu sesleri!
Fenerbahçe'de Mircea Lucescu ve Razvan Lucescu sesleri! Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde Lucescu ismi ön plana çıkarken Rumen teknik adamın oğlu ile birlikte geleceği iddia edildi...
11.03.2020 Futbol
Prensten çılgın prim! Harekete geçtiler...
Prensten çılgın prim! Harekete geçtiler... Asya Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımı için kesenin ağzı açıldı.
27.11.2019 Futbol
Gomis'ten flaş karar! Transfer...
Gomis'ten flaş karar! Transfer... Adı bir dönem Fenerbahçe ile anılan Fransız golcü Befetimbi Gomis, geleceğiyle ilgili kararı verdi.
9.07.2019 Futbol
Fatih Terim'den önce Razvan Lucescu başardı!
Fatih Terim'den önce Razvan Lucescu başardı! Yunan ekibi PAOK'u 34 yıl sonra ilk lig şampiyonluğuna taşıyan Razvan Lucescu, bu sezon Avrupa'da iki kupa birden kazanan ilk teknik direktör olarak kayıtlara geçti. Mircea Lucescu'nun oğlu, böylece aynı başarıyı tekrarlama ihtimali bulunan Galatasaray'ın hocası Fatih Terim'i geride bırakmış oldu.
16.05.2019 Futbol
Razvan Lucescu 34 yıllık şampiyonluk hasretini bitirdi!
Razvan Lucescu 34 yıllık şampiyonluk hasretini bitirdi! Yunanistan Süper Ligi'nde 2018-2019 sezonunun şampiyonu Selanik ekibi PAOK oldu.
22.04.2019 Futbol
Lucescu'dan Beşiktaş açıklaması!
Lucescu'dan Beşiktaş açıklaması! Beşiktaş'ta sezon sonu için yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. Guti'den sonra listenin ilk sıralarında yer alan Razvan Lucescu'dan açıklama geldi.
2.04.2019 Beşiktaş
Ve Lucescu BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde!
Ve Lucescu BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde! Ümraniye’deki zirvenin ana maddelerinden birisi Rumen hocanın siyah-beyazlı takımda birlikte çalışmak istediği oğlu Razvan’dı. Ayrıca iki teknik adam, Beşiktaş ve Ay-Yıldızlı ekibimiz hakkında da görüş alışverişinde bulundu.
18.03.2019 Beşiktaş
PAOK'da Razvan Lucescu dönemi
PAOK'da Razvan Lucescu dönemi Yunanistan Süper Lig ekiplerinden PAOK, Aleksandar Stanojevic'in yerine teknik direktörlük görevine Razvan Lucescu'nun getirildiğini duyurdu.
11.08.2017 Futbol
Lucescu'da son dakika!
Lucescu'da son dakika! Östersunds hezimeti sonrası her ne kadar Galatasaray Yönetimi’nden, “Tudor’la devam” kararı çıksa da, kapalı kapılar ardında Lucescu girişiminin devam ettiği öğrenildi. Luce’nin Türkiye’de yaşayan bir dostuna, “Galatasaray’la anlaştım” dediği bildirildi. İşte detaylar...
26.07.2017 Galatasaray
İşte Lucescu ve ekibi!
İşte Lucescu ve ekibi! Galatasaray, Mircea Lucescu için artık gün sayıyor. Beklenenin aksine, İspanya’dan teklif alan oğlu Razvan gelmiyor ama yeni yardımcıları da çok tanıdık. Deneyimli hocaya, efsane dönemlerin kaptanı Bülent Korkmaz ve Rumen futbolunun tartışılmaz isimlerinden Cosmin Contra, zafere giden yolda eşlik edecek.
11.05.2017 Galatasaray
Lucescu'dan çok özel açıklamalar
Lucescu'dan çok özel açıklamalar Yeni dönemde Galatasaray teknik heyetine getirileceklerinden bahsedilen Lucescu ailesi adına, Razvan Lucescu, önemli açıklamalar yaptı.
5.05.2017 Galatasaray
Razvan Lucescu: Babamla beraber geliyoruz
Razvan Lucescu: Babamla beraber geliyoruz Galatasaray ile Lucescu flörtüne dair bir bomba da Yunanistan’da patladı. Xanthi Yönetimi, deneyimli hocanın oğlu Razvan’a, “Sözleşme uzatalım” mesajını gönderdi, 48 yaşındaki çalıştırıcı ise Florya’yı işaret etti: “Babam gelecek sezon için Türkiye’den teklif aldı. Onunla birlikte olacağım.”
3.05.2017 Galatasaray
Razvan Lucescu: Babam henüz karar vermedi
Razvan Lucescu: Babam henüz karar vermedi Galatasaray'da bir numaralı teknik direktör adayı Mircea Lucescu için camiada dolaşan iddia şu: Lucescu teklifi kabul ederse bir yıllığına sarı-kırmızılı takımın başına geçecek ve sezon sonunda görevi oğlu Razvan'a bırakıp tepeye çıkacak.
15.05.2016 Galatasaray
Lucescu'dan G.Saray'a yeşil ışık!
Lucescu'dan G.Saray'a yeşil ışık! Sezon sonu Shakhtar Donetsk'ten ayrılması beklenen Mircea Lucescu'nun oğlu, önemli açıklamalarda bulundu.
6.05.2016 Galatasaray
Lucescu: Durumu biliyorum, Galatasaray'ı seviyorum
Lucescu: Durumu biliyorum, Galatasaray'ı seviyorum Mircea Lucescu, işte bu sözlerle Galatasaray’a yeşil ışık yaktı. Tecrübeli çalıştırıcı, 3 kulvarda birden yoluna devam eden takımının morali bozulmasın diye görüşmeleri saklı tutuyor. Luce, oğlu Razvan’ı da yanında İstanbul’a getirmeye hazırlanıyor.
26.04.2016 Galatasaray
Luce'den yeşil ışık!
Luce'den yeşil ışık! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın seçim vaadi olan Mircea Lucescu sonunda sessizliğini bozdu.
30.12.2015 Trabzonspor
Luce planı: Babadan oğula...
Luce planı: Babadan oğula... Trabzonspor'da teknik direktör belirsizliği büyük bir oranda ortadan kalktı.
26.12.2015 Trabzonspor
Lucescu Trabzonspor’a oğlunu önerdi
Lucescu Trabzonspor’a oğlunu önerdi Mircea Lucescu'nun Trabzonspor’a teknik direktörlük için oğlu Razvan Lucescu'yu önerdiği öne sürüldü.
14.12.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Razvan Lucescu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki razvan lucescu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.