Rasmussen

Rasmussen

Son dakika rasmussen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rasmussen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rasmussen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rasmussen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rasmussen gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 rasmussen haberi bulunmuştur. Tüm rasmussen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk maçta 3-0'la geçen Fenerbahçe, skor avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
14.03.2024 Futbol
Bakan Fidan'dan Danimarkalı mevkidaşına: Terörle ilgili yorumlarımızda farklılık var
Bakan Fidan'dan Danimarkalı mevkidaşına: Terörle ilgili yorumlarımızda farklılık var Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ortak açıklama yaptığı Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen'in "Hamas terör örgütüdür" ifadesine, "Terörle ilgili yorumlarımızda farklılık var. Bizim terör örgütü olarak tanıdığımız YPG ve FETÖ’yü başka ülkeler terör örgütü olarak tanımamakta, aynı şekilde biz de Filistin devletinin bir parçası olan, devlet sisteminde siyasal parça olan Hamas’ı terör örgütü olarak tanımadığımızı kendilerine söyledik. Ama bu sivillerin öldürülmesini kabul ettiğimiz manasına gelmiyor, en başında kınadığımızı söyledik" karşılığını verdi.
27.10.2023 Gündem
Danimarka Dışişleri Bakanı Rasmussen, Türkiye'ye geliyor
Danimarka Dışişleri Bakanı Rasmussen, Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanlığı, Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen'in, yarın Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacağını açıkladı.
26.10.2023 Gündem
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon Danimarka, son haftalarda İskandinav ülkelerinde gerçekleştirilen ve nüfusu Müslüman çoğunluklu ülkelerde geniş protestolara neden olan Kuran yakma ve benzeri eylemleri yasaklamayı planlıyor. Ancak buna rağmen ülkeden gelen haber ile skandallara bir yenisi daha eklendi.
31.07.2023 Dünya
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıları engellemek için yasal yollar arayacak
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıları engellemek için yasal yollar arayacak Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen, Danimarka hükümetinin Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıları önlemek için yasal yollar arayacağını aktardı.
30.07.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan kritik görüşme: Çirkin saldırılara kınama!
Bakan Fidan'dan kritik görüşme: Çirkin saldırılara kınama! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
29.07.2023 Gündem
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıyı kınadı
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıyı kınadı Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen, Irak Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim’in yakıldığı provokatif eylemi kınayarak, “Danimarka hükümetinin görüşlerini yansıtmamaktadır” dedi.
24.07.2023 Dünya
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Ukrayna İyileştirme Konferansı için Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
21.06.2023 Gündem
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek Uluslararası Koro Müziği Federasyonunun (IFCM) en büyük etkinliği olan Dünya Koro Müziği Sempozyumu (WSCM), Kültür ve Turizm Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. ABD’den İspanya’ya, Tayvan’dan Kanada’ya dünyanın en iyi koroları ve alanında uzman konuşmacılar 25-30 Nisan tarihleri arasında bir araya gelecek. Konuk koroların ve koro şeflerinin performansları ile 28 farklı ülkeden uzman konuşmacıların yer alacağı etkinlik, küresel koronavirüs salgını sonrası dünya çapındaki ilk korolar buluşması olma özelliğini de taşıyor.
17.03.2023 Kültür Sanat
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya
Omicron varyantında büyük tehlike!
Omicron varyantında büyük tehlike! Aşırı bulaşıcılığına rağmen hastalığın daha hafif geçtiği Omicron ile tehlike azaldı mı? Yoksa söz konusu rehavet zaten yüksek olan bulaşıcılığı tetikleyerek vakaların rekor seviyelere gelmesine mi sebep oluyor? Omicron pandemiyi bitirecek bir umut mu, yoksa büyük risk taşıyan bir rehavet mi? Dünyanın dört bir yanındaki uluslar, koronavirüse karşı savaşlarında küçük ama sonuç olarak önemli bir dönüş yapıyor. Virüsü yok etmek artık bir strateji değil. Birçok ülke onunla yaşamanın yollarını arıyor.
22.01.2022 Gündem
ABD'de büyük kriz! İnsanlar aşı sırası beklerken ölüyor
ABD'de büyük kriz! İnsanlar aşı sırası beklerken ölüyor ABD Başkanı Joe Biden'ın açıkladığı ve ülke genelinde uygulanmasına başlanan aşılama programına rağmen, ABD'de aşılanma umuduyla bekleyen binlerce insanın Kovid-19'dan dolayı hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
3.04.2021 Dünya
Klimalardaki gizli tehlike!
Klimalardaki gizli tehlike! Prof. Dr. Finn Rasmussen, yaz sıcaklarının kendini iyice hissettirdiği şu günlerde kullanımı artan ve temizliği iyi yapılmayan klimaların sağlığı ciddi şekilde tehdit ettiğini kaydetti. Rasmussen, "Yılın en sıcak günlerinin yaşandığı ülkemizde hava sıcaklıkları 40 santigrata ulaşmış, bu da klimalara duyulan ihtiyacı artırmıştır. Ev, araç ve işyeri gibi iç mekan ortamlarda yoğun klima kullanımı ise insan sağlığını tehdit eden önemli bir unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Yapılan araştırmalar gelişen sağlık sorunlarının gerekçesi olarak klimalardan kaynaklanan kötü hava kalitesini göstermektedir" dedi.
11.07.2020 Sağlık
NATO eski genel sekreterinden Türkiye açıklaması
NATO eski genel sekreterinden Türkiye açıklaması NATO eski Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Türkiye ile ilgili açıklama yaparak, "NATO'nun Türkiye'ye sırtını dönmesi tarihi bir hata" dedi.
3.12.2019 Gündem
Grönland'den Trump'a yanıt
Grönland'den Trump'a yanıt Kuzey Kutbu'nda Danimarka'ya bağlı özerk bölge Grönland, ABD Başkanı Donald Trump'ın adayı satın almak istediğine ilişkin haberlere tepki göstererek "satılık değiliz" yanıtını verdi.
16.08.2019 Dünya
Stoltenberg'in görev süresi 2022'ye kadar uzatıldı
Stoltenberg'in görev süresi 2022'ye kadar uzatıldı NATO üyesi ülkeler, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görev süresini 30 Eylül 2022'ye kadar uzatma kararı aldı.
28.03.2019 Dünya
Ajax'a 16 yaşında kanat oyuncusu
Ajax'a 16 yaşında kanat oyuncusu Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekibi Ajax, Danimarka kulübü Nordsjaelland'ın genç takımında forma giyen kanat oyuncusu Christian Rasmussen'i renklerine bağladı.
6.02.2019 Futbol
Avrupa, Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı açıklamasını yeterli bulmadı
Avrupa, Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı açıklamasını yeterli bulmadı Avrupa ülkeleri ve insan hakları örgütleri, Suudi Arabistan'ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklamayı yeterli bulmayıp, konunun ayrıntılarıyla aydınlatılmasını istedi.
20.10.2018 Dünya
Macron telaşlı: Dünya yol ayrımında!
Macron telaşlı: Dünya yol ayrımında! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da açıklamalarda bulundu. Macron, "Dünya yol ayrımında, Avrupa’ya yeni bir ivme kazandırmak için karar vermezsek ne olacak? Büyük ülkeler ve şirketler bizim yerimize karar verecek" ifadelerini kullandı.
29.08.2018 Dünya
Avrupa ülkelerini uyararak kötü haberi verdi
Avrupa ülkelerini uyararak kötü haberi verdi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa’ya yeni bir ivme kazandırmak için karar verilmesi gerektiğini belirterek, aksi takdirde bunu "büyük ülkeler ve şirketlerin" yapacağını söyledi.
28.08.2018 Dünya
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Salih Uçan'ın mücadele edeceği İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2018-2019 sezonunun ilk düdüğü, yarın çalacak.
17.08.2018 İtalya
Büyük tehdit: "Gerekirse Rusları vururuz"
Büyük tehdit: "Gerekirse Rusları vururuz" Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO) eski Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Rusya Ukrayna'ya girerse buna karşılık verebiliriz dedi.
7.06.2018 Dünya
Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği'ne saldıran 4 kişi tutuklandı
Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği'ne saldıran 4 kişi tutuklandı Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği'ne düzenlenen molotofkokteylli saldırıya ilişkin gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
26.03.2018 Dünya
NATO'dan kritik açıklama!
NATO'dan kritik açıklama! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görev süresi 2020 yılına kadar uzatıldı.
12.12.2017 Dünya
Wikileaks’le seçim ittifakı
Wikileaks’le seçim ittifakı Başkan Trump’ın oğlu Trump Jr., Clinton’ın e-postalarını ifşa eden Wikileaks platformu ile seçim dönemindeki yazışmalarını yayınladı
14.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rasmussen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rasmussen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.