Sefo'nun babasının Melisa Döngel yorumuna açıklama: Kim yaptı bilmiyorum!
Sefo'nun babasının Melisa Döngel yorumuna açıklama: Kim yaptı bilmiyorum! Son dönemde Melisa Döngel ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen Sefo, geçtiğimiz gün Bebek'te yer alan bir kaş tasarım merkezinden çıkarken görüntülendi. Rapçi, babası Hasan Fehmi Sağır'ın Döngel hakkında yaptığı, "Bunu mu buldun, kız kıtlığımı vardı?" yorumuna açıklık getirdi.
31.03.2023 Magazin
Rapçi Sefo'nun son paylaşımı olay oldu! Etek giydi
Rapçi Sefo'nun son paylaşımı olay oldu! Etek giydi Çıkardığı hit şarkılarla son dönemin en çok dinlenen isimlerinden biri olan Sefo, İskoçya'ya tatile gitti. Ülkenin geleneksel kıyafeti olan "Kilt"i giyip poz verdi. Sefo'nun paylaşımları sosyal medyada tartışma yarattı. Birçok kişi rapçiyi eleştirdi. Hatta sosyal medyada "SefoHaddiniBil" hashtag'i bile açıldı.
26.10.2022 Magazin
Rapçi Sefo ile Rabia Soytürk birlikte mi? 'Olay yok'
Rapçi Sefo ile Rabia Soytürk birlikte mi? 'Olay yok' Rapçi Sefo 'Isabelle' adlı parçasını kendi tarzıyla seslendiren 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker'i sahnesine çıkarmış ve görüntüler sosyal medyada çok konuşulmuştu. Magazin gündeminden düşmeyen Sefo, oyuncu Rabia Soytürk'le pizza yerken görüntülendi. Yakalanınca panikleyen Soytürk ne yapacağını bilemezken, ünlü rapçi ise "Olay yok!" demekle yetindi.
5.10.2022 Magazin