Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı…
Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı… Ramo bu akşam var mı, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ramo dizisinin 36. Bölüm fragmanı yayınlanmayınca, dizi hakkında yapılan araştırmalar arttı. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo dizisi yer almıyor. Peki, Ramo neden yok, yayından mı kaldırıldı?
12.03.2021 Gündem
Bu akşam Ramo dizisi var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Ramo dizisi var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? Ramo bu akşam var mı? Dizinin hayranları yılbaşının ertesi güne denk gelen Ramo dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Ramo 26. bölümünde, Sibel ile Ramo sonunda kavuşmuştur. İki aşık, yıllar sonra tekrar bir araya gelmiştir. Ramo, Sibel’i eve getirip, ailesine de bütün gerçekleri açıklamıştır. Öldü sanılan Yavuz, tekrardan ortaya çıkmıştır. Hem de bu sefer Rus Vasili’nin babasının tüm desteğini arkasına alarak. Yavuz, Ramo’ya “Sen bana dokunamazsın, ben dokunulmazım!” dediği anda Ramo, Yavuz’a ateş ederek öldürmüştür. İşte detaylar…
1.01.2021 Gündem
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok?
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok? Salı günlerinin sevilen dizilerinden Ramo hakkında araştırmalar arttı. Corona nedeniyle setlere ara verilinde en son 11. Bölümü ile ekranlara gelen Ramo dizinin 12. Bölümü merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizinin son bölümünde köstebeği bulmak için her şeyi yapılırken, aşkları intikamlarından ağır gelecek ve Sibel ile Ramo kavuşacaktı. Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bu akşam da mı yok?
21.04.2020 Gündem