Rafa Benitez

Rafa Benitez

Son dakika rafa benitez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rafa benitez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rafa benitez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rafa Benitez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rafa benitez gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 rafa benitez haberi bulunmuştur. Tüm rafa benitez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vitor Pereira'ya ilk maçında şok!
Vitor Pereira'ya ilk maçında şok! Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Everton'ın kapısından dönerek Corinthians'la anlaşmaya varan Vitor Pereira ilk maçını kaybetti.
6.03.2022 Futbol
Everton'da Vitor Pereira değil Frank Lampard dönemi başladı
Everton'da Vitor Pereira değil Frank Lampard dönemi başladı Rafa Benitez ile yollarını ayırdıktan sonra Vitor Pereira'yı gündemine alan Everton Frank Lampard'la anlaşmaya vardı.
30.01.2022 İngiltere
400 milyon euro'luk İngiliz devi Fatih Terim'in peşine düştü! İşte yeni adresi...
400 milyon euro'luk İngiliz devi Fatih Terim'in peşine düştü! İşte yeni adresi... Giresunspor mağlubiyetinden sonra görevine son verilen ve şu anda kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye alan Fatih Terim için Hull City'den sonra bir başka İngiliz kulübünün devreye girdiği öğrenildi.
19.01.2022 Galatasaray
Vitor Pereira bombası! Dev kulübün gündemine girdi
Vitor Pereira bombası! Dev kulübün gündemine girdi Rafa Benitez ile yollarını ayıran Everton, Fenerbahçe'den gönderilen Vitor Pereira ile dirsek teması halinde...
19.01.2022 İngiltere
Koskoca sezonda sadece 1 maç oynayınca köprüleri attı! İşte Cenk Tosun'un yeni takımı! 3,5 yıllık anlaşma
Koskoca sezonda sadece 1 maç oynayınca köprüleri attı! İşte Cenk Tosun'un yeni takımı! 3,5 yıllık anlaşma Everton'a imza attığı günden beri kendisinden beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen ve Rafa Benitez ile bu sezon sadece 1 maçta forma giyen Cenk Tosun İngiltere'den ayrılmaya karar verdi. Milli futbolcu yeni takımına 3,5 yıllık imza atmaya hazırlanırken, Tosun'un piyasa değerinin 3 milyon euro'lara kadar düşmesi de ayrıca dikkat çekti.
6.12.2021 Beşiktaş
Ve Cenk Tosun'dan 3,5 yıllık imza! İşte milli yıldızın yeni takımı
Ve Cenk Tosun'dan 3,5 yıllık imza! İşte milli yıldızın yeni takımı Everton'da Rafa Benitez'den istediği forma şansını bulamayan milli yıldız Cenk Tosun Beşiktaş ile anlaşmak üzere...
6.12.2021 Beşiktaş
Rafa Benitez Fenerbahçe'de! İspanyol teknik direktör 16 Haziran'da İstanbul'da
Rafa Benitez Fenerbahçe'de! İspanyol teknik direktör 16 Haziran'da İstanbul'da A Spor'da yer alan habere göre; İspanyol teknik adam Rfa Benitez Fenerbahçe'ye imza atmak için 16 Haziran'da İstanbul'da olacak.
4.06.2021 Fenerbahçe
Talisca'nın yeni hocası Rafa Benitez oluyor
Talisca'nın yeni hocası Rafa Benitez oluyor Şampiyonluğu ezeli rakibi Shangai SIPG'e kaptıran Talisca'nın takımı Guangzhou Evergrande, teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldı. Guangzhou temsilcisinin gündemindeki isim ise Newcastle Teknik Direktörü Rafael Benitez...
25.11.2018 Futbol
Kalacak mı, gidecek mi? Kritik hafta...
Kalacak mı, gidecek mi? Kritik hafta... Fenerbahçe'nin Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel için karar haftası...
7.06.2018 Fenerbahçe
Oğuzhan depremi! İşte yeni takımı...
Oğuzhan depremi! İşte yeni takımı... İngiliz Eklipse Sport Radio, Oğuzhan’ın Newcastle ekibiyle 3+2 yıllık ön protokol imzaladığı iddia etti.
1.05.2018 Beşiktaş
Ali Koç seçilirse futbol o iki isme emanet
Ali Koç seçilirse futbol o iki isme emanet Başkan adayı Ali Koç, seçilmesi halinde futbol branşını teslim edeceği kişileri belirledi.
29.03.2018 Fenerbahçe
Garry Rodrigues sürprizi! 16 milyon Euro'ya...
Garry Rodrigues sürprizi! 16 milyon Euro'ya... Galatasaray'da özellikle bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran Garry Rodrigues ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
16.02.2018 Galatasaray
Galatasaraylı yıldız 8 milyona Premier Lig'e gidiyor!
Galatasaraylı yıldız 8 milyona Premier Lig'e gidiyor! Galatasaray'da özellikle bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran Garry Rodrigues için Newcastle'ın 8 milyon euro teklif ettiği ortaya çıktı.
15.02.2018 Galatasaray
Janssen transferindeki gerçek ortaya çıktı!
Janssen transferindeki gerçek ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin transfer sezonunun son gününde kadrosuna kattığı Vincent Janssen'le ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı.
16.09.2017 Fenerbahçe
İngiliz basını, Babel'i Newcastle'a transfer etti!
İngiliz basını, Babel'i Newcastle'a transfer etti! İngiliz basını, Beşiktaş'ın sol kanat oyuncusu Babel'in Newcastle United'a transfer olduğunu duyurunca Hollandalı yıldız açıklama yapmak zorunda kaldı.
1.09.2017 Beşiktaş
Real Madrid biletini kesti
Real Madrid biletini kesti Real Madrid, yıldız oyuncusu James Rodriguez'i takımdan gönderme kararı aldı.
16.08.2016 İspanya
Zidane maaşını katladı
Zidane maaşını katladı Real Madrid, takımı Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğa taşıyan Fransız teknik adamın maaşını yıllık 5.5 milyon Euro’ya yükseltti.
6.08.2016 İspanya
Real'de Zidane etkisi!
Real'de Zidane etkisi! Real Madrid, sahasında konuk ettiği Deportivo'yu 5-0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.
9.01.2016 Futbol
Madrid'te Zidan dönemi!
Madrid'te Zidan dönemi! Real Madrid'te Benitez'den boşalan teknik direktörlük görevine kulübün efsane ismi Zinedine Zidan getirildi.
4.01.2016 Futbol
Benitez kovuldu!
Benitez kovuldu! İspanya La Liga'da tatsız günler geçiren Real Madrid'de Rafael Benitez'in görevine son verildi.
4.01.2016 Futbol
İspanya’da Zidane bombası!
İspanya’da Zidane bombası! Real Madrid'in El Clasico'da Barcelona'ya 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olmasının ardından Rafael Benitez'in takımın başındaki geleceği iyiden iyiye sorgulanmaya başladı.
23.11.2015 Futbol
Real'de Ronaldo - Bale krizi
Real'de Ronaldo - Bale krizi Real Madrid ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu ikinci plana attı.
27.08.2015 Futbol
Real Madrid G.Saray'ı bekliyor
Real Madrid G.Saray'ı bekliyor Real Madrid, salı günü Galatasaray ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde dinleniyor.
15.08.2015 Galatasaray
'Kocasının diyetine dikkat etsin...'
'Kocasının diyetine dikkat etsin...' Jose Mourinho, Rafa Benitez'in eşinin kendisi hakkında söylediklerine sert cevap verdi.
29.07.2015 Futbol
İnler'den transfere yeşil ışık!
İnler'den transfere yeşil ışık! Galatasaray'ın gündemindeki Gökhan İnler için menajeri Dino Lamberti önemli açıklamalar yaptı.
16.07.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Rafa Benitez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rafa benitez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.