Rabotnicki

Rabotnicki

Son dakika Rabotnicki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rabotnicki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rabotnicki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rabotnicki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rabotnicki gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 rabotnicki haberi bulunmuştur. Tüm rabotnicki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Beşiktaş ve Trabzonspor Besar Gudjufi'nin peşine düştüler
Beşiktaş ve Trabzonspor Besar Gudjufi'nin peşine düştüler Yeni Eljif Elmas yakıştırmaları alan genç futbolcu Besar Gudjufi Beşiktaş ve Trabzonspor'un radarına girdi.
3.05.2021 Beşiktaş
Tam 5 dev Eljif Elmas'ın peşine düştü
Tam 5 dev Eljif Elmas'ın peşine düştü Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas için Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Tottenham, Benfica ve Lazio sıraya girdi.
2.04.2021 İtalya
Fenerbahçe 'Yeni Eljif Elmas' Luka Stankovski ile görüşmelere başladı
Fenerbahçe 'Yeni Eljif Elmas' Luka Stankovski ile görüşmelere başladı Fenerbahçe Rabotnicki'de oynayan 19 yaşındaki orta saha Luka Stankovski ile anlaşmak üzere.
20.01.2021 Fenerbahçe
47 maç oynadı, tarihe geçti!
47 maç oynadı, tarihe geçti! 2017 yılında 180 bin euroya Fenerbahçe'ye transfer olan Eljif Elmas, sarı-lacivertli formayla çıktığı 47 maçta değerini katlayarak 16 milyon euro + bonuslar karşılığında Napoli'nin yolunu tuttu.
24.07.2019 Fenerbahçe
Flaş iddia! Eljif Elmas Napoli'de
Flaş iddia! Eljif Elmas Napoli'de İtalyan basını, Fenerbahçe ile Napoli'nin Eljif Elmas konusunda anlaşmaya vardığını iddia etti.
9.07.2019 Fenerbahçe
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilk defa A Milli Takım’a davet ettiği Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır, “Her seferinde 1 numaralı kaleci olmak için çaba harcarım. Her zaman da 1 numara olmak isterim” dedi.
1.04.2019 Trabzonspor
Angelovski: Barış Alıcı vazgeçilmezim olurdu
Angelovski: Barış Alıcı vazgeçilmezim olurdu Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'le golsüz berabere kaldığı maçı tribünden izleyen Makedonya Milli Takım Teknik Direktörü Angelovski, "Barış Alıcı topu alışı, gitmesi gereken yönü seçişiyle doğal yetenek olduğunu herkese gösteriyor. Makedon olsaydı, A Milli Takım için vazgeçilmezimiz olurdu" dedi.
1.12.2018 Fenerbahçe
Phillip Cocu'nun Eljif tercihinin nedeni belli oldu!
Phillip Cocu'nun Eljif tercihinin nedeni belli oldu! Phillip Cocu, Atiker Konyaspor karşılaşmasında sol kanatta oynatıp, verim aldığı Eljif Elmas için eski takımını incelemiş. Genç futbolcunun Rabotnicki'de 2016-2017 sezonunda 33 maçın 8'inde sol kanat oynadığını tespit eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu'nun herkesi şaşırtan bu seçimi takıma üç puanı getirdi.
18.09.2018 Fenerbahçe
Eljif Elmas'ın ilginç sakatlık hikayesi...
Eljif Elmas'ın ilginç sakatlık hikayesi... 20’den fazla kulübün istediği Makedon futbolcu Eljif Elmas, Fenerbahçe için İstanbul'un yolunu tuttu. Ülkesinden asker gibi uğurlandı. Milli takımın 4 ayrı kategorisinde oynarken sakatlandı. Teknik direktör Aykut Kocaman’a ‘Sakatım’ diyemedi, zorla MR’a sokulunca gerçek anlaşıldı. İşte Eljif Elmas'ın ilginç hikayesi.
27.07.2018 Fenerbahçe
Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda 6 maç yapıldı
Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda 6 maç yapıldı UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turu ilk ayağında 6 maç yapıldı.
11.07.2018 UEFA Avrupa Ligi
Trabzonspor'da büyük şok! Avrupa'dan 3 yıl...
Trabzonspor'da büyük şok! Avrupa'dan 3 yıl... Ziraat Türkiye Kupasını, Teleset Mobilya Akhisarspor'un kazanmasının ardından Trabzonspor'a Avrupa Kupalarına katılma yolu kapandı. Bordo-mavililer 13 sezonun ardından üst üste 3 dönem Avrupa Kupalarına katılma şansını kaçırdı.
11.05.2018 Trabzonspor
Eljif Elmas için düğmeye bastılar!
Eljif Elmas için düğmeye bastılar! Makedonya’da sezonu şampiyon tamamlayan Skendija, Fenerbahçeli Eljif Elmas’ı kadrosuna katmaya karar verdi. Kırmızı-siyahlı ekip, oyuncuyu kiralamak için düğmeye bastı.
10.05.2018 Fenerbahçe
Kocaman'dan 4 yeni transfer!
Kocaman'dan 4 yeni transfer! Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan ancak ilk yarının sonlarına doğru form yakalayan Fenerbahçe'de gönderilecekler listesinde yer alan futbolcular küllerinden doğdu.
24.01.2018 Fenerbahçe
Manchester City'yi reddedip Fenerbahçeli oldu
Manchester City'yi reddedip Fenerbahçeli oldu Fenerbahçe'nin gelecek vaadeden Makedon yıldızı Eljif Elmas özel açıklamalarda bulundu...
24.01.2018 Fenerbahçe
F.Bahçe son nefeste!
F.Bahçe son nefeste! Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, ilk yarıda 30 puan toplayarak ligde üst sıralarda yer alan Göztepe'yi uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup etti.
20.01.2018 Fenerbahçe
İstanbulspor - Fenerbahçe
İstanbulspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşıyor.
16.01.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de son dakika Eljif Elmas gelişmesi
Fenerbahçe'de son dakika Eljif Elmas gelişmesi Fenerbahçe'de genç oyuncu Eljif Elmas teknik direktör Aykut Kocaman tarafından İstanbulspor maçı kadrosuna alındı. Eljif bu akşam sahaya çıkarsa ilk kez resmi bir maçta Fenerbahçe forması giymiş olacak.
16.01.2018 Fenerbahçe
Eljif Elmas'a yeni sözleşme
Eljif Elmas'a yeni sözleşme Eylül'den itibaren 18 yaşını doldurmuş olacak futbolcu, bugün 5 yıllık yeni mukaveleye imzasını atacak.
6.12.2017 Fenerbahçe
Eljif Elmas: "Böyle devam edersek kupada da ligde de şampiyon oluruz"
Eljif Elmas: "Böyle devam edersek kupada da ligde de şampiyon oluruz" Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, Sarı-lacivertli takımda çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada çok mutluyum. Hepsi beni çok seviyor. Buradaki hava çok güzel. Her şey çok iyi gidiyor. Ben de başlamak için dört gözle ocak ayını bekliyorum" dedi.
5.12.2017 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin genç yıldızına ülkesinden ödül!
F.Bahçe'nin genç yıldızına ülkesinden ödül! Fenerbahçe'nin Makedon milli futbolcusu Eljif Elmas, ülkesinde geride kalan sezonun en iyi genç oyuncusu ödülüne layık görüldü.
5.12.2017 Fenerbahçe
170 bin €'luk Elmas RvP'yi bitirdi
170 bin €'luk Elmas RvP'yi bitirdi F.Bahçe yönetiminin lisansını çıkardığı Elif Elmas, Robin van Persie'nin biletini kesti.
27.09.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı Arsenal'in elinden kaptı
Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı Arsenal'in elinden kaptı Fenerbahçe'nin Rabotnicki'den kadrosuna kattığı Eljif Elmas, Arsenal'in gözde isimlerinden birisiydi. Türkiye'ye de gelen Arsenal Scout ekibinden Jurgen Kost, Eljif Elmas ile Sparta Prag'tan Miroslav Pena'yı Arsenal'e alacaklarını söylemişti.
6.09.2017 Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 33 takım bir üst  tura yükseldi
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 33 takım bir üst tura yükseldi Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda, 2. ön eleme turu 33 karşılaşmayla tamamlandı.
20.07.2017 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe Eljif Elmas için FIFA'ya başvurdu
Fenerbahçe Eljif Elmas için FIFA'ya başvurdu Fenerbahçe’nin İstanbul’a getirdiği Eljif Elmas, 18 yaşını doldurmadığı için ocak ayına kadar forma giyemeyecekti. Fenerbahçe Yönetimi, bu sorunun aşılması için FIFA’ya başvuruda bulundu.
18.07.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Rabotnicki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rabotnicki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.