Queens Park Rangers

Queens Park Rangers

Son dakika Queens Park Rangers haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Queens Park Rangers ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Queens Park Rangers haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Queens Park Rangers

haberleri sayfasında son dakika yaşanan queens park rangers gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 queens park rangers haberi bulunmuştur. Tüm queens park rangers haberleri aşağıda listelenmiştir.
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandı
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandı Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen İsviçreli golcü Queens Park Rangers'a transfer oldu.
29.01.2024 Fenerbahçe
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Türkiye'de 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu İngiltere'de kullandı. Reçber, "Vatanıma, milletime, bizlere hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı.
2.05.2023 Magazin
Küçük Reçber’den büyük başarı! 'Bayram neşedir, paylaşmaktır'
Küçük Reçber’den büyük başarı! 'Bayram neşedir, paylaşmaktır' Rüştü Reçber’in kendisi gibi futbolcu oğlu Burak Reçber, İngiltere’nin Queens Park Rangers takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Magazin
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, İngiltere kulüplerinden Queens Park Rangers'ın 16 yaş takımı ile tam burslu olarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Şampiy10
Arjantin'e iki tane attı Burnley hemen açıklama yaptı! 'Sözleşmesinde geri çağırma maddesi...'
Arjantin'e iki tane attı Burnley hemen açıklama yaptı! 'Sözleşmesinde geri çağırma maddesi...' Dünya Kupası'nda Arjantin'e attığı 2 golle yıldızlaşan Wout Weghorst hakkında açıklamalarda bulunan Vincent Kompany "Sözleşmede onu geri çağırma maddemiz olduğu yönünde bana herhangi bir şey söylenmedi" ifadelerini kullandı.
15.12.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe, Steven Caulker transferini resmen açıkladı
Fenerbahçe, Steven Caulker transferini resmen açıkladı Fenerbahçe Kulübü Steven Caulker ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
30.06.2021 Futbol
İşte Osayi-Samuel'in yeni takımı!
İşte Osayi-Samuel'in yeni takımı! Fenerbahçe'de beklenen patlamayı yapamayan Osayi-Samuel'in Celtic ile görüşmemelere başladı.
16.06.2021 Fenerbahçe
Bright Osayi-Samuel resmen Fenerbahçe'de!
Bright Osayi-Samuel resmen Fenerbahçe'de! Fenerbahçe, QPR'dan 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
27.01.2021 Futbol
Brigh-Osayi-Samuel İstanbul'da
Brigh-Osayi-Samuel İstanbul'da Fenerbahçe'nin QPR'dan transfer ettiği Brigh-Osayi-Samuel İstanbul'a geldi.
26.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Osayi-Samuel'i resmen açıkladı!
Fenerbahçe Osayi-Samuel'i resmen açıkladı! Fenerbahçe, gelecek sezon için anlaşmaya vardığı Osayi-Samuel'in Ocak ayında gelmesi için kulübü QPR ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
23.01.2021 Futbol
Anlaşma tamam! Bu da Fenerbahçe'nin Onyekuru'su olacak
Anlaşma tamam! Bu da Fenerbahçe'nin Onyekuru'su olacak Fenerbahçe, İngiliz ekibi QPR'da forma giyen Nijeryalı kanat oyuncusu Bright Osavi-Samuel ile anlaştı.
5.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye İngiltere'den kanat geliyor
Fenerbahçe'ye İngiltere'den kanat geliyor Fenerbahçe QPR'da oynayan Bright Osayi ile ilgileniyor.
3.01.2021 Fenerbahçe
Slaven Bilic West Brom'u Premier Lig'e çıkardı
Slaven Bilic West Brom'u Premier Lig'e çıkardı Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Hırvat Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Bromwich Albion, son hafta maçında sahasında QPR ile 2-2 berabere kalmasına rağmen rakibi Brentford'un takılmasının ardından sezonu 2.sırada tamamladı ve Premier Lig'e çıkmayı başardı
23.07.2020 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
28.10.2019 Futbol
QPR – Brentford! Batı Londra Derbisi'ne Misli.com'da canlı oyna...
QPR – Brentford! Batı Londra Derbisi'ne Misli.com'da canlı oyna... Ev sahibi Queens Park Rangers’ta 5 sarı kart gördükten sonra cezalı duruma düşen golcü oyuncuları Jordan Hugill oynayamayacak.
28.10.2019 Futbol
Chelsea'nin tecrübeli kalecisi futbolu bıraktı
Chelsea'nin tecrübeli kalecisi futbolu bıraktı Chelsea'de forma giyen 39 yaşındaki kaleci Robert Green aktif futbol kariyerini noktaladı.
31.05.2019 İngiltere
Steven Caulker, resmen Alanyaspor'da!
Steven Caulker, resmen Alanyaspor'da! Aytemiz Alanyaspor, 27 yaşındaki stoper Steven Caulker'ı kadrosuna kattığını açıkladı.
15.01.2019 Alanyaspor
Panathinaikos, Macheda'yı transfer etti
Panathinaikos, Macheda'yı transfer etti Yunanistan ekibi Panathinaikos, İtalyan golcü futbolcu Federico Macheda'yı kadrosuna kattı.
3.09.2018 Futbol
Çaykur Rizespor, Modibo Maiga'yı bitirdi!
Çaykur Rizespor, Modibo Maiga'yı bitirdi! Geride kalan iki haftada etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen 1 puanda kalan Çaykur Rizespor, forvetini buldu.
24.08.2018 Rizespor
Fenerbahçe'ye Mehmet Topal piyangosu!
Fenerbahçe'ye Mehmet Topal piyangosu! İngiltere Championship takımlarından OPR(Queens Park Rangers) F.Bahçeli Mehmet Topal için görüşme talebinde bulundu.
22.08.2018 Fenerbahçe
Wanderson olmadı, gözler Maiga'da!
Wanderson olmadı, gözler Maiga'da! Spor Toto Süper Lig'de pazar günü evinde Çaykur Rizespor'la karşı karşıya gelecek olan Akhisarspor, Brezilyalı golcü Wanderson'u renklerine bağlayamazken gözünü Modibo Maiga'ya çevirdi.
17.08.2018 Futbol
Bursasporlu Aziz Behich Dünya Kupası kadrosunda
Bursasporlu Aziz Behich Dünya Kupası kadrosunda Avustralya Milli Takımı’nın 23 kişilik nihai kadrosuna Bursaspor’dan Aziz Eraltay da dahil edildi.
3.06.2018 Arşiv
Beşiktaş Katarlılara mı satılıyor? Flaş iddia...
Beşiktaş Katarlılara mı satılıyor? Flaş iddia... Habertürk Gazetesi yazarı Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Katar ziyaretine dair çarpıcı bir iddia ortaya attı.
5.04.2018 Beşiktaş
Tosic için Tottenham iddiası
Tosic için Tottenham iddiası Avrupa'da da duyurmayı başaran Beşiktaş'ta futbolculara teklifler yağıyor.
13.11.2017 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geldi!
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geldi! Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Şilili sağ bek Mauricio Isla, İstanbul'a geldi.
20.07.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Queens Park Rangers ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki queens park rangers haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.