QUA Granite’in yeni üretim hatları Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla açıldı
QUA Granite’in yeni üretim hatları Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla açıldı QUA Granite, 2 yeni üretim hattını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımı ile Aydın Söke’de gerçekleştirilen tören ile açtı. 41 milyon metrekareye yükselen üretim kapasitesi ile QUA Granite, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi oldu.
3.01.2023 Advertorial
QUA, Sandbox’taki adasında villa tasarımını tamamladı
QUA, Sandbox’taki adasında villa tasarımını tamamladı QUA Granite, sektöründe Metaverse evrenine yatırım yapan ilk şirket olduQUA Granite, sektöründe Metaverse evrenine yatırım yapan ilk şirket oldu.
4.11.2022 Advertorial
Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de QUA Granite rüzgârı esti
Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de QUA Granite rüzgârı esti Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, seramik sektörünün nabzının attığı Cersaie Fuarı’nda çok özel bir geceye ev sahipliği yaptı. İtalya’nın Bologna kentinde, Palazzo Re Enzo Sarayı’nın tarihi atmosferinde gerçekleşen davette, Dior dansçıları özel gösterileri ile davetlileri büyüledi.
5.10.2022 Advertorial
Qua Granite'in halka arzı ile ilgili karar! Qua Granite halka arz ne zaman?
Qua Granite'in halka arzı ile ilgili karar! Qua Granite halka arz ne zaman? Sermaye Piyasası Kurulu, halka arzına onay verilen Qua Granite'in daha önce 31 Mart-1 Nisan 2021 olarak belirlenen halka arz tarihi halka arz işlemlerindeki yoğunluktan dolayı Borsa İstanbul tarafından ertelendi. Peki, Qua Granite (quake) halka arz ne zaman? quagr hisse fiyatı ne kadar? qua granit halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte detaylar...
28.03.2021 Ekonomi