Puşkov

Puşkov

Son dakika puşkov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan puşkov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını puşkov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Puşkov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan puşkov gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 puşkov haberi bulunmuştur. Tüm puşkov haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Rusya'yı denizden ablukaya alalım"
"Rusya'yı denizden ablukaya alalım" ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke, Rusya'nın enerji kaynaklarını Ortadoğu ülkelerine ulaştırmasına engel olmak için deniz ablukasını organize edebileceklerini belirtti.
1.10.2018 Dünya
'ABD Senatosu, Rusya'ya siyasi savaş ilan etti'
'ABD Senatosu, Rusya'ya siyasi savaş ilan etti' ABD Senatosu'nun Rusya'ya yaptırımları öngören yasa tasarısını onaylamasını değerlendiren Rusya Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov, 'Senato, Moskova'ya siyasi savaş açtı' yorumunu yaptı.
28.07.2017 Dünya
'Cehaletiyle dünyayı güldürüyor'
'Cehaletiyle dünyayı güldürüyor' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, ABD Başkanı Donald Trump’ı kapana kıstırdığını iddia eden eski ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki’ye Rusya Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov yanıt verdi.
10.07.2017 Dünya
Rusya'dan ilk referandum yorumları: "Moskova için..."
Rusya'dan ilk referandum yorumları: "Moskova için..." Referandumda düşük farkla da olda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istediği "evet" sonucunun çıkması AB'den olumsuz yorumlar alırken, Moskova'da "“Rusya için kabul edilebilir bir sonuç” olarak değerlendirildi.
17.04.2017 Dünya
Kremlin: Türkiye ile Hollanda'nın arabulucuya ihtiyacı yok
Kremlin: Türkiye ile Hollanda'nın arabulucuya ihtiyacı yok Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan diplomatik kriz hakkında açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, taraflara itidal çağrısı yaptı.
14.03.2017 Dünya
Rus senatörden kritik Türkiye vurgusu
Rus senatörden kritik Türkiye vurgusu Rusya Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov, Türkiye’nin Rusya’nın mutlak doğal partneri olduğunu vurguladı.
12.03.2017 Dünya
Puşkov: "Irak’ta kitle imha silahı olduğuna da inanıyorlardı"
Puşkov: "Irak’ta kitle imha silahı olduğuna da inanıyorlardı" Federasyon Konseyi üyesi Aleksey Puşkov, Rusya’nın 8 Kasım’daki ABD başkanlık seçimlerine siber saldırılarla müdahale ettiğine yönelik raporun somut kanıtlar yerine varsayımlara dayandırılmasını eleştirdi.
17.06.2021 Dünya
Puşkov: Erdoğan haklı, ABD terör örgütlerine destek veriyor
Puşkov: Erdoğan haklı, ABD terör örgütlerine destek veriyor Rusya parlementosunun üst kanadı Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD öncülüğündeki koalisyonun IŞİD’i desteklediği yönündeki açıklamasında haklılık payı olduğunu söyledi.
17.06.2021 Dünya
Puşkov: NATO'da Trump paniği hakim
Puşkov: NATO'da Trump paniği hakim Rusya Devlet Duması Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Aleksey Puşkov, Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı olarak seçilmesinden dolayı NATO'da paniğin hakim olduğunu vurguladı.
17.06.2021 Dünya
BRICS derecelendirme kuruluşuna Rusya'dan destek
BRICS derecelendirme kuruluşuna Rusya'dan destek Rusya Federasyon Konseyi Senatörü Aleksey Puşkov, Federasyon Konseyi'nin BRICS'in kendi kredi derecelendirme kuruluşunu kurma inisiyatifini desteklediğini ve bu adımın batılı kredi kuruluşlarının gücünü kaybetmesine sebep olacağını bildirdi...
17.06.2021 Dünya
Çavuşoğlu: Rusya sıcak bakarsa düşünebiliriz
Çavuşoğlu: Rusya sıcak bakarsa düşünebiliriz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus-Türk ilişkileri ile gelişmeleri Sputnik haber ajansına değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
‘Vermediniz, bombaladı’
‘Vermediniz, bombaladı’ FBI’ı Atatürk Havalimanı katliamının planlayıcısı Çatayev’i kendilerine teslim etmemekle suçlayan Rus makamlar, saldırıyla ilgili ABD’yi sorumlu tutarak “Bize teslim etmediler o da İstanbul’u patlattı” açıklaması yaptı
4.07.2016 Dünya
İstanbul'daki saldırıya Rusya'dan tepki ve başsağlığı
İstanbul'daki saldırıya Rusya'dan tepki ve başsağlığı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı sonrası Rusya'dan teröre tepki ve Türkiye'ye başsağlığı mesajları geldi.
29.06.2016 Dünya
Diplomatlardan ‘Artık Esad’ı vuralım’ isyanı!
Diplomatlardan ‘Artık Esad’ı vuralım’ isyanı! ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan 51 diplomat, ülkelerinin Suriye politikasını eleştirdi ve Washinton’a Esad rejimine yönelik askeri müdahale çağrısında bulundu
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan saldırı çağrısı yapan ABD'li diplomatlara cevap!
Rusya'dan saldırı çağrısı yapan ABD'li diplomatlara cevap! Duma Dışişleri Komitesi Başkanı Puşkov, Beyaz Saray’a Şam’ı hedef alan saldırılar düzenleme çağrısının yapıldığı bildiriyi ‘kötü tavsiye’ sözleriyle nitelerken, Dışişleri Sözcüsü Zaharova da “ABD'deki bazı güçlerin Suriye krizinin askeri yöntemlerle çözülmesini istediği bir sır değil” yorumunda bulundu.
17.06.2021 Dünya
Puşkov: Davutoğlu’nun istifası Rusya ve Türkiye’nin ilişkilerini etkilemez
Puşkov: Davutoğlu’nun istifası Rusya ve Türkiye’nin ilişkilerini etkilemez RUSYA Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Aleksey Puşkov, Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun istifasının ve yerine başka bir kişinin geçmesinin Rusya-Türkiye ilişkilerini etkilemeyeceğini, bu konuda kilit noktayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istekleri ve kararlarının oynadığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
AB'den Rusya'ya ağır darbe
AB'den Rusya'ya ağır darbe Avrupa Birliği’nin Rusya’ya karşı uyguladığı yaptırımları uzatmaya hazırlandığı belirtiliyor...
9.03.2016 Dünya
Puşkov: Rusya olmasa 'ateşkes' söz konusu bile olmazdı
Puşkov: Rusya olmasa 'ateşkes' söz konusu bile olmazdı Rusya Parlamentosu Duma Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Aleksey Puşkov, Rusya silahlı kuvvetlerinin Suriye'de operasyon yapmasaydı ateşkese götüren pazarlıkların hiçbirinin olmayacağını söyledi...
27.02.2016 Dünya
Rusya'dan Türkiye'ye ateşkes tehdidi
Rusya'dan Türkiye'ye ateşkes tehdidi Rusya Devlet Duması Dış İlişkiler Komitesi Başkanı, Türkiye yardım koridorlarını yeniden açarsa ateşkesin ihlali olur dedi
29.09.2021 Gündem
'Erdoğan öngörülemez bir siyasetçi'
'Erdoğan öngörülemez bir siyasetçi' Rusya Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Aleksey Puşkov, ''Erdoğan birçok konuda öngörülemez bir siyasetçi'' dedi.
16.02.2016 Dünya
Rusya: Esad askerleri Rakka'yı geri almak üzere
Rusya: Esad askerleri Rakka'yı geri almak üzere Rusya parlamentosu alt kanadı Duma Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Aleksey Puşkov, Esed askerlerinin Rakka'yı geri almak üzere olduğunu açıkladı...
31.01.2016 Dünya
Bombardıman 3-4 ay sürecek
Bombardıman 3-4 ay sürecek Suriye’de operasyonlarını sürdüren Rus ordusunun hava saldırılarına 3-4 ay devam edeceği öne sürüldü...
2.10.2015 Dünya
Şok tehdit! 'Eğer gerekirse...'
Şok tehdit! 'Eğer gerekirse...' Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'nın Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Aleksey Puşkov, Rusya’nın hava sahasını Ukrayna’ya kapatabileceği tehdidinde bulundu.
12.05.2014 Dünya
Yeni yaptırımlar yürürlüğe girdi
Yeni yaptırımlar yürürlüğe girdi ABD Başkanı Barack Obama, Ukrayna’daki krizin kötüleşmesinde rolü bulunan Rusya lideri Vladimir Putin’in yakın çevresini hedef alan yaptırımların yürürlüğe sokulduğunu duyurdu...
28.04.2014 Dünya
Rusya askeri müdahaleye hazırlanıyor
Rusya askeri müdahaleye hazırlanıyor Kırım’ın Rusya Federasyonu’na bağlanmasının ardından yükselen tansiyon artarak devam ediyor. Ukrayna’nın Doğu ve Güney kentlerinde ayaklanan Rusya yanlısı gruplar devlet binalarına girerken, Kiev yönetimi Rusya’nın bölgeye askeri müdahale için hazırlık yaptığını iddia etti.
7.04.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Puşkov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki puşkov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.