Puigdemont

Puigdemont

Son dakika Puigdemont haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Puigdemont ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Puigdemont haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Puigdemont

haberleri sayfasında son dakika yaşanan puigdemont gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 puigdemont haberi bulunmuştur. Tüm puigdemont haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de markette silahlı saldırı! En az 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı
ABD’de markette silahlı saldırı! En az 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı ABD’nin Tennessee eyaletinde bir süpermarkette düzenlenen silahlı saldırıda en az bir kişinin öldüğü duyuruldu.
23.09.2021 Dünya
Eski Katalan lider Puigdemont İtalya'da gözaltına alındı
Eski Katalan lider Puigdemont İtalya'da gözaltına alındı Avrupa Parlamenteri ve eski Katalonya özerk hükümet başkanı Carles Puigdemont, İtalya'da gözaltına alındı.
23.09.2021 Dünya
Belçika savcılığı eski Katalonya Başkanının İspanya'ya iadesini  istedi
Belçika savcılığı eski Katalonya Başkanının İspanya'ya iadesini istedi Belçika mahkemesi ise eski Katalonya Özerk Hükümet Başkanı Carles Puigdemont'un avukatlarının kararın 16 Aralık'a ertelenmesi talebini kabul etti. İspanya Başbakan Yardımcısı Carmen Calvo, "İspanyol hükümeti olarak Belçika adaletinin Puigdemont'u neden iade etmediğini anlayamıyoruz. İktidar olarak buna saygı göstermiyoruz. Buna karşı gerekli kararı alacağız" dedi.
29.10.2019 Dünya
Eski Katalan lider Puigdemont teslim oldu
Eski Katalan lider Puigdemont teslim oldu İspanya Yüksek Mahkemesinin hakkında üçüncü kez Avrupa çapında tutuklama emri çıkarttığı eski özerk hükümet başkanı Carles Puigdemont, kendi isteğiyle Belçika'da polis karakoluna gitti.
18.10.2019 Dünya
İspanya'dan Katalonya'nın dış temsilciliklerinin kapatılması talebi
İspanya'dan Katalonya'nın dış temsilciliklerinin kapatılması talebi İspanya hükümeti, "faaliyetleriyle ülke çıkarlarına ciddi zarar verdiği" gerekçesiyle Katalonya'nın Almanya, İngiltere, İrlanda ve İsviçre'deki dış temsilcilerinin kapatılması için mahkemeye başvurdu.
2.07.2019 Dünya
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, göçmen karşıtı aşırı sağcı partiler ve Yeşillerin oylarında artış, merkez partilerin oylarında düşüş oldu.
26.05.2019 Dünya
Tutuklu Katalanların milletvekilliği askıya alındı
Tutuklu Katalanların milletvekilliği askıya alındı İspanya'nın doğusundaki Katalonya bölgesinde düzenlenen yasa dışı referandumdan dolayı devlete karşı ayaklanma suçuyla tutuklu yargılanan 4 Katalan siyasetçinin 28 Nisan'daki genel seçimlerde elde ettikleri milletvekillikleri askıya alındı.
24.05.2019 Dünya
Tutuklu Katalan lider cezaevinden seçim kampanyasına katıldı
Tutuklu Katalan lider cezaevinden seçim kampanyasına katıldı İspanya'da bağımsızlık yanlısı yasa dışı girişimlerinden dolayı tutuklu yargılanan Katalan siyasi liderlerden Oriol Junqueras, cezaevinde basın toplantısı yaptı.
19.04.2019 Dünya
Trump ve Papa'dan bağımsızlık için destek istedi
Trump ve Papa'dan bağımsızlık için destek istedi Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Quim Torra, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'e mektup göndererek bağımsızlık referandumu isterken diğer ülke liderlerine de mektubun bir kopyasını iletti.
4.10.2018 Dünya
Carles Puigdemont çalışmalarını Belçika'da sürdürecek
Carles Puigdemont çalışmalarını Belçika'da sürdürecek İspanya hükümeti ile yeni Katalan Özerk Yönetimi arasında yapılan görüşmelerin yeni bir hava yarattığını ancak yine de konunun daha da somutlaştırılarak bağımsızlık yönünde sürdürülmesi gerektiğini ifade eden Puigdemont, İspanya hükümetinin ETA terör örgütüyle bile görüştüğünü ancak kendileri ile görüşmek istemediğini kaydetti.
25.07.2018 Dünya
Puigdemont’un iadesine yeşil ışık
Puigdemont’un iadesine yeşil ışık Alman yargısı, Katalonya Özerk Bölgesi’nin eski başkanı Carles Puigdemont’un, hakkındaki yolsuzluk suçlaması nedeniyle İspanya’ya iade edilebi-leceğine karar verdiAlmanya’da Schleswig-Holstein Eyaleti Yüksek Mahkemesi, eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont’un İspanya’ya iade edilmesine yeşil ışık yaktı. Mahkeme, Puigdemont’un İspanya’ya iade edilmesini isteyen savcılığın talebini kabul edilebilir buldu.
12.07.2018 Dünya
Katalonya liderinden "kendi geleceğine karar verme hakkı" talebi
Katalonya liderinden "kendi geleceğine karar verme hakkı" talebi İspanya merkezi hükümeti ile Katalonya Özerk Yönetimi hükümeti başkanları, geçen yıl başlayan, benzeri daha önce yaşanmamış bağımsızlık yanlısı girişimlerin ardından "ilişkilerin normalleştirilmesi" amacıyla ilk kez doğrudan görüşme gerçekleştirdi.
9.07.2018 Dünya
Almanya'dan Puigdemont hamlesi!
Almanya'dan Puigdemont hamlesi! Alman Schleswig-Holstein Eyaleti Başsavcılığı, eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont'un İspanya'ya iade edilmesi talebinde bulundu.
1.06.2018 Dünya
Alman yargısından Katalan lider Puigdemont için karar!
Alman yargısından Katalan lider Puigdemont için karar! Alman mahkemesi, eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont'un tutuklanması talebini reddetti
22.05.2018 Dünya
Son dakika... Katı ayrılıkçıyı yeni lider seçtiler!
Son dakika... Katı ayrılıkçıyı yeni lider seçtiler! Katalan Parlamentosu katı ayrılıkçı olan Quim Torra'yı yeni bölgesel lider seçti.
14.05.2018 Dünya
Eski Katalan lider Puigdemont tahliye edildi
Eski Katalan lider Puigdemont tahliye edildi İspanya'nın iade istemiyle Avrupa çapında tutuklama kararı çıkarttığı ve 25 Mart'tan beri Almanya'da tutuklu bulunan eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont'un şartlı tahliyesine karar verildi.
5.04.2018 Dünya
‘İspanya’ya iade edelim’
‘İspanya’ya iade edelim’ Katalonya’nın tek taraflı bağımsızlığını ilan eden eski özerk yönetim başkanı Carles Puigdemont’a gözaltına alındığı Almanya’dan kötü haber geldi.
3.04.2018 Dünya
Puigdemont’un tutukluluk süresine uzatma
Puigdemont’un tutukluluk süresine uzatma Almanya'da Pazar günü gözaltına alınan eski Katalonya Özerk Bölgesi Başkanı Carles Puigdemont mahkeme karşısına çıktı. Mahkeme, Katalan liderin iadesi konusunda karar alınana kadar ülke dışına kaçma ihtimalini gözönüne alarak gözaltında tutulmasına karar verdi
26.03.2018 Dünya
Katalonya'da 55 bin kişi sokağa döküldü
Katalonya'da 55 bin kişi sokağa döküldü Katalan politikacı Carles Puigdemont'un Almanya'da gözaltına alınıp bir Alman cezaevine konulması sonrası Katalonya'da protesto gösterileri başladı. Katalonya'nın bölgesel başkenti Barcelona ve yakındaki şehirlerde onbinlerce kişi gözaltıyı protesto için sokağa çıktı.
26.03.2018 Dünya
Katalan lidere 25 yıl hapis isteniyor
Katalan lidere 25 yıl hapis isteniyor Alman polisi tarafından yakalanıp gözaltına alınan eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont'a 25 yıl hapis isteniyor.
25.03.2018 Dünya
Katalan lider gözaltına alındı
Katalan lider gözaltına alındı Referandumun ardından İspanya'yı terk eden Katalonya'nın eski başkanı Carles Puigdemont, Almanya'da gözaltına alındı.
25.03.2018 Dünya
İspanya'dan flaş karar: Tutuklama çıkardılar
İspanya'dan flaş karar: Tutuklama çıkardılar İspanya Yüksek Mahkemesi, Katalonya Cumhuriyetçi Solu (ERC) Genel Sekreteri Marta Rovira hakkında uluslararası, aralarında eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont'un da olduğu firari 5 siyasetçi hakkında da Avrupa çapında tutuklama kararı çıkardı.
23.03.2018 Dünya
Guardiola'ya "siyasi mesaj" cezası
Guardiola'ya "siyasi mesaj" cezası İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, siyasi mesaj verdiği gerekçesiyle ceza aldı.
23.02.2018 İngiltere
Puigdemont'tan "sürgün hükümeti" isteği
Puigdemont'tan "sürgün hükümeti" isteği Eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Puigdemont, Katalonya'yı Brüksel'den yönetmek için "sürgün hükümeti" kurmak istiyor.
7.02.2018 Dünya
Katalonya yeni başkanını seçti
Katalonya yeni başkanını seçti İspanya’nın Özerk Katalonya Bölgesi Parlamentosunda yapılan meclis başkanlığı seçimlerinde ayrılık yanlısı milletvekili Roger Torrent Ramió yeni başkan seçildi.
17.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Puigdemont ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki puigdemont haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.