Puhu Tv

Puhu Tv

Son dakika puhu tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan puhu tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını puhu tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Puhu Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan puhu tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 puhu tv haberi bulunmuştur. Tüm puhu tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda?
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda? 47. Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisi ile ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ seçilen Haluk Bilginer’in ardından dizi hakkında merak edilenler de arttı. 2018 yapımı olan dizi, hangi kanalda? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir? İşte Şahsiyet dizisi hakkında merak edilenler…
26.11.2019 Yaşam
Mucize Doktor'dan o diziye transfer!
Mucize Doktor'dan o diziye transfer! Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini oynayan Özge Özder, yayın hayatına Puhu TV'de devam eden Jet Sosyete dizisinde rol aldı.
30.10.2019 Magazin
İşte 'Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi
İşte 'Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi Yeni sezonu Puhu TV'de yayınlanacak olan 'Jet Sosyete'nin yayın tarihini Gülse Birsel duyurdu.
2.10.2019 Magazin
Netflix'ten Türkiye açıklaması!
Netflix'ten Türkiye açıklaması! Netflix'in lisans başvurusu yapmasının ardından şirketten yapılan açıklamada "Türkiye’deki yatırımlarımızı artırmaya devam ediyoruz" denildi.
3.09.2019 Ekonomi
RTÜK Başkanı Şahin'den Netflix açıklaması!
RTÜK Başkanı Şahin'den Netflix açıklaması! RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Netflix ve Puhu TV gibi 600'den fazla kuruluştan lisans ve izin başvurusu aldık" dedi.
3.09.2019 Gündem
Bizzat açıkladı! Kötü haber...
Bizzat açıkladı! Kötü haber... Poyraz Karayel ile milyonların sevgilisi olan yakışıklı oyuncu İlker Kaleli, oyunculuğa çok yorulduğu için ara verdiğini söyledi.
31.08.2018 Televizyon
Evine hırsız girdi
Evine hırsız girdi Cansu Dere’nin Bebek-Aşiyan’da oturduğu evine hırsız girdi. Değerli takıları çalan hırsızların, oyuncuyu 500 bin TL’nin üzerinde zarara uğrattığı iddia edildi.
20.04.2018 Magazin
Şahsiyet'in oyuncusu Haluk Bilginer isyan etti
Şahsiyet'in oyuncusu Haluk Bilginer isyan etti İlk üç bölümü Puhu TV'de yayınlanan Şahsiyet dizisinin başrol oyuncusu Haluk Bilginer, televizyon dizileri için, "170 dakika dizi mi olur?" dedi.
19.03.2018 Magazin
Saçını sakalını kesince başka biri oldu!
Saçını sakalını kesince başka biri oldu! Fi dizisinin asi çocuğu Göksel'i canlandıran Armağan Oğuz, final bölümünde saçını sakalını kesince izleyiciler tanımakta güçlük çekti.
12.03.2018 Magazin
Hırslı değil tutkulu bir  kadınım
Hırslı değil tutkulu bir kadınım Puhu TV’de yayınlanan ‘Fi’ final yaptı. Duru karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, Elle dergisinin Mart kapak kızı oldu. Sarıkaya, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu, “Bugünümü karşıma çıkan zorluklara borçluyum” dedi.
11.03.2018 Magazin
Fi Çi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi Çi yeni bölüm ne zaman?
Fi Çi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi Çi yeni bölüm ne zaman? Fi Çi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi Çi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sorularının yanıtları gündemde çok fazla araştırılıyor. Heyecanın dorukta olduğu Fi Çi dizisinde Can ve Duru arasında neler yaşanacağı merak konusu oldu.
26.01.2018 Gündem
Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Puhu TV'de yayınlanan fenomen dizi Fi Çi'nin fragmanı merakla bekleniyor. Fragman henüz yayınlanmasa da Fi Çi dizisinin yeni bölümünün 19 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağı duyuruldu.
15.01.2018 Gündem
Fi Çi 7. yeni bölümü ne zaman? Fragman yayınlandı mı?
Fi Çi 7. yeni bölümü ne zaman? Fragman yayınlandı mı? İlgiyle izlenen Fi dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Fi Çi 7. bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı. İşte heyecanın dorukta olduğu Fi Çi dizisinin 6. son bölümünde yaşanan olaylar...
8.01.2018 Gündem
Yer yerinden oynayacak! Böyle ihanet etti...
Yer yerinden oynayacak! Böyle ihanet etti... Çi'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Duru, Can Manay'ı eski sevgilisi olan Deniz'le aldatıyor. Can çıldıracak.
28.12.2017 Magazin
Fi Çi 6. yeni bölümünde Duru ile Deniz arasında neler yaşanacak?
Fi Çi 6. yeni bölümünde Duru ile Deniz arasında neler yaşanacak? Fi Çi 6. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Yayınlanan Fi Çi 6. bölüm fragmanı izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Duru ile Deniz arasında yaşanacaklar merak konusu oldu. Fi Çi dizisi bu akşam Puhu TV'de olacak...
29.09.2021 Gündem
Fi 2. sezon Çi 5. bölümde gerçekler ortaya çıkacak mı?
Fi 2. sezon Çi 5. bölümde gerçekler ortaya çıkacak mı? Fi 2. sezon Çi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Çi yeni bölüm bu akşam Puhu TV'de izlenecek. Çi'de Can'ın eski sevgilisinin kim olduğu merak ediliyor. İşte yaşanacak olayların özeti...
29.09.2021 Gündem
Sürpriz ikili!
Sürpriz ikili! Geçen ay Emmy ödülü kazanan ‘Kara Sevda’ dizisinin ardından ekranlara ara veren Neslihan Atagül’ün yeni projesi belli oldu.
9.12.2017 Magazin
Fi yeni sezon Çi 2. bölüm fragmanında beklenmedik karşılaşma!
Fi yeni sezon Çi 2. bölüm fragmanında beklenmedik karşılaşma! Fi yeni sezon Çi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayın günü değişen Çi'nin yeni bölümünde sürpriz bir karşılaşma yaşanacak. Bu durum Duru'yu yakından etkileyecek. İşte Çi yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ve yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven duşta sevişti!
Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven duşta sevişti! İzleyicinin merakla beklediği Fi, 2. sezonuna dün gece başladı. Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in duştaki öpüşme sahnesi diziye damga vurdu.
12.11.2017 Magazin
Fi yeni sezon Çi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam başlıyor...
Fi yeni sezon Çi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam başlıyor... Fi yeni sezon Çi 1. bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı. Yeni sezona başlayan Çi ilk bölümü ile bu akşam Puhu TV'de izlenebilecek. İşte izlenme rekorları kıran Fi dizisinin 2. sezon Çi'nin 1. bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Ateşli tanıtım
Ateşli tanıtım Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür’ün başrolü paylaştığı “Çi” dizisinin ilk fragmanı önceki gün yayınlandı.
28.10.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya isyan etti! Fİ ne zaman başlıyor?
Serenay Sarıkaya isyan etti! Fİ ne zaman başlıyor? Türkiye'nin ilk internet dizisi olan 'Fi' ne zaman başlayacak 2.sezon sorusu Serenay Sarıkaya'yı bile isyan ettirdi.
19.10.2017 Televizyon
'Fİ' dizisinde flaş gelişme! Kerem Bürsin...
'Fİ' dizisinde flaş gelişme! Kerem Bürsin... 'Fi'nin yıldızı Serenay Sarıkaya, Fİ yeni sezonda konuk oyuncu olması için sevgilisi Kerem Bürsin'i ikna etmeye çalışıyor.
25.09.2017 Televizyon
Beren Saat 'İntiharcı' mı olacak?
Beren Saat 'İntiharcı' mı olacak? Oyuncu Beren Saat'in, Puhu TV'nin internet dizisinde başrol oynayacağı iddia edildi.
16.08.2017 Magazin
Fi dizisi 12. sezon finali bölümü fragmanı yayınlandı!
Fi dizisi 12. sezon finali bölümü fragmanı yayınlandı! Fi dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı platform üzerinden büyük bir ilgi ile takip edilen Fi dizisi 12. bölümüyle sezon finali yapacağını hayranlarına duyurdu. İşte Fi dizisi 12. sezon finali fragmanı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Puhu Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki puhu tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.